Charlotte Hageman

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter

Personal training is zeer effectief voor de ondernemer

Als ondernemer wil je fit en energiek zijn. Je hebt immers veel ballen hoog te houden. YourHealth traint dan ook veel ondernemers door bijna heel Nederland. Waarom personal training zo effectief is? Omdat ondernemers een drukke agenda hebben en een stok achter de deur nodig hebben bij het sporten. Bij YourHealth krijg je persoonlijke training, coaching en een voedingsadvies. Wij helpen je bij het behalen van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen of trainingsdoelen. 

Om het jou makkelijk te maken, komt jouw personal trainer naar je toe. Zo kun je aan huis getraind worden, buiten bij u in de buurt of op kantoor. Van de trainer krijg je een trainingsschema dat aansluit bij jouw wensen, doelen en mogelijkheden. Een haalbaar plan is belangrijk voor je sportmotivatie en voor het behalen van duurzame resultaten. 

Ons team bestaat uit flexibele, ervaren en professionele trainers die je helpen aan een gezonder, fit en sterk lichaam. Onze trainers nemen alle sportmaterialen mee naar u toe. Je hoeft er dus niks extra’s voor aan te schaffen. Lees hieronder wat een Personal trainer voor u als ondernemer kan betekenen.

De voordelen van een personal trainer op een rij

Wil je graag afvallen, een betere conditie, sterker worden of gewoonweg een gezondere leefstijl? Lees hier de voordelen van een Personal trainer aan huis;

  • Je bespaart kostbare tijd
  • Je traint waar en wanneer je wilt
  • Trainingsschema op maat
  • Professionele begeleiding
  • Persoonlijke aandacht
  • Doelgericht trainen
  • Snelle en duurzame resultaten
  • Hogere sportmotivatie
  • Flexibele, ervaren Personal trainers
 
Wist je dat de kosten eventueel fiscaal aftrekbaar kunnen zijn? En dat je bij YourHealth samen kunt trainen voor dezelfde prijs? Het kost je niks extra. Het voedingsadvies dat je van ons krijgt, is een extra service die we onze klanten aanbieden. Waarom gratis? Omdat we vinden dat gezonde voeding een belangrijke rol speelt in je (sport)prestaties en algehele gezondheid. Gezond eten en sporten is de basis voor een gezond en vitaal lichaam!

Wij zijn jouw stok achter de deur!

Ben je ondernemer en wil je graag zelf ervaren hoe leuk en effectief personal training aan huis, buiten of op je werk is? Wij helpen je aan een sterk, slank, gezond of fit lichaam. Neem contact met ons op voor meer informatie of meld je aan voor een gratis intakegesprek. 

Wacht ...

Er is meer van dit

LET’S DO IT in de Libelle

Dat uitdijend zwembandje te lijf gaan? Maak de grote spiergroepen sterker en stimuleer zo de vetverbranding. Personal trainer Charlotte Hageman, gespecialiseerd in het trainen van vrouwen, bedacht een work-out van 25 minuten. Doe deze een paar keer per week, gewoon thuis.

Lees verder »

LET’S DO IT in Eva Jinek.nl

“Ik vond mijn trainer via een personal-trainingbureau, speciaal voor vrouwen. Je kunt dan training bij je thuis krijgen of waar je maar wilt. Vind ik dus leuk. En ja, iedere zoutzak kan het. Juist met personal training. Ik ben 40 jaar en te zwaar, maar het gaat echt goed en steeds beter. Mijn personal trainer heeft me geleerd hoe belangrijk rust is en hoeveel kracht ik daarna weer heb. In een lesje focus je teveel op de groep en te weinig op jezelf. Dit is echt een uurtje ego en daar groei je van.”

Lees verder »