Een gezonde leefstijl wordt steeds belangrijker in onze samenleving. We letten op onze voeding en checken dagelijks onze stappenteller. In plaats van het maandelijks ‘sponsoren’ van de lokale sportschool, ruimen we om 17.00 uur onze werkplekken op en vertrekken we naar de sportschool. We werken zo’n drie keer per week ons schema af. Maar na een tijdje zien we de resultaten niet meer en raken we verveeld.

Het antwoord hierop is Personal training. Personal trainers focussen zich op verschillende doelgroepen en zijn tegenwoordig steeds toegankelijker. Ze richten zich op o.a. gezondheidsaandoeningen, professionele sporters, ondernemers en ook op gender. Zo is er nu ook Personal training speciaal voor en door vrouwen. Vrouwen hebben andere hulpvragen, denk hierbij aan toning of post-zwangerschap. Let’s Do It Personal Training heeft zo’n personal trainingsprogramma op maat ontwikkeld voor vrouwen. Het mooie is dat deze vrouwen ook worden begeleid door een vrouwelijke personal trainer. Let’s Do It PT is ontstaan als zusteronderneming van Your Health PT, dat al sinds 2007 zowel mannen als vrouwen helpt om een fitte leefstijl te behalen en vast te houden. 

Trainen vanaf huis of bij jou in de buurt 

Misschien heb je het weleens gezien op televisie of sociale media dat celebrities aan het trainen zijn met een personal trainer. Voorheen was het inderdaad zo dat alleen de rijkeren gebruik maakten van deze diensten, maar tegenwoordig is het een stuk laagdrempeliger en ook prijstechnisch een stuk interessanter voor iedereen om gebruik te maken van een personal trainer. 

Wacht ...

Er is meer van dit

Strak lichaam

Strak lichaam

Strak lichaam Eén van de grootste ergernissen bij het ouder worden is toch wel dat je lichaam er niet meer hetzelfde uitziet dan op je

Lees verder »
Vissalade

Vissalade

Makkelijke vissalade Hierbij het recept van een makkelijk te bereiden vissalade. Heerlijk als gezonde lunch of diner. Ook op tafel te zetten voor bij de

Lees verder »
error: Deze content is beveiligd!