Personal Boxing

Een intensieve workout

Personal Boxing

Personal Boxing is dé ultieme workout op dit moment. Het is een zeer effectieve vorm van training omdat uw hele lichaam in actie is.

  • Onze trainer daagt u uit en zorgt ervoor dat u het maximale uit uzelf haalt.
  • Personal Boxing is een manier om uw kracht en conditie te verbeteren.
  • Hiernaast kan het een lekkere uitlaatklep voor u zijn na een drukke werkdag.
  • Er wordt met en niet tegen elkaar getraind, waarbij veiligheid centraal staat. Tijdens het boksen zal dan ook geen contact met het hoofd zijn.

Trainingsruimtes en benodigdheden

De materialen en trainingsbenodigdheden worden verzorgd door onze trainers. Niet meer dan een paar vierkante meter is wat wij nodig hebben in huis om een complete training te kunnen verzorgen. Ook is het mogelijk om af te spreken in de nabije omgeving.

Waar trainen wij aan huis?

De trainers van YourHealth personal training zijn actief in de provincies Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant, Noord-Holland en Zuid-Holland.

Peter van Z. uit Baarn
“Ik ben ondernemer en heb die stok achter de deur nodig. De aan huis training sprak mij aan. Prettige en professionele begeleiding. Door training en een gezonder eetpatroon ben ik afgevallen en veel sterker geworden. Een aanrader.”

De kosten van deze YourHealth activiteit zijn eventueel fiscaal aftrekbaar voor ondernemers

Toch liever trainen op de sportschool?

YourHealth personal training heeft een nauw samenwerkingsverband met Health Center Hoenderdaal in Driebergen. Hoenderdaal beschikt over meerdere sportfaciliteiten, waaronder de nieuwste high tech fitnessapparatuur van technogym.

Direct een afspraak maken? Dat kan! Neem contact met ons op…