Personal Boxing

Een intensieve workout

Personal boxing

De ultieme workout op dit moment is personal boxing. In een 1 op 1 met jouw eigen persoonlijke bokstrainer. Naast verschillende bokstechnieken wordt er ook veel aandacht besteed aan conditieoefeningen, dit maakt personal boxing tot één van de meest intensieve workouts. Onze bokstrainer Erik daagt je uit, zorgt ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt. Ook bij personal boxing zorgt YourHealth pt voor de juiste accessoires.

Trainingsruimtes en benodigdheden

De materialen en trainingsbenodigdheden worden verzorgd door onze trainers. Niet meer dan een paar vierkante meter is wat wij nodig hebben in huis om een complete training te kunnen verzorgen. Ook is het mogelijk om af te spreken in de nabije omgeving.

Waar trainen wij aan huis?

De trainers van YourHealth personal training zijn actief in de provincies Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, Noord-Holland en Zuid-Holland.

De kosten van deze YourHealth activiteit zijn eventueel fiscaal aftrekbaar voor ondernemers

Toch liever trainen op de sportschool?

YourHealth personal training heeft een nauw samenwerkingsverband met Health Center Hoenderdaal in Driebergen. Hoenderdaal beschikt over meerdere sportfaciliteiten, waaronder de nieuwste high tech fitnessapparatuur van technogym.

Direct een afspraak maken? Dat kan! Neem contact met ons op…