Personal boxing aan huis of buiten

Personal Boxing

Een intensieve workout

Personal Boxing is dé ultieme workout op dit moment. Het is een zeer effectieve vorm van training omdat je hele lichaam in actie is. Onze trainer daagt je uit en zorgt ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt. Personal Boxing is een manier om je kracht en conditie te verbeteren en je vetverbranding te versnellen. Hiernaast kan het een lekkere uitlaatklep voor je zijn na een drukke werkdag. 

Er wordt mét en niet tegen elkaar getraind, waarbij veiligheid centraal staat. Tijdens het boksen zal dan ook geen contact met het hoofd zijn. Vaak wordt er een combinatie gemaakt van Personal training en Personal Boxing.

Trainingsruimtes en benodigd­heden

De materialen en trainingsbenodigdheden voor de Personal boxing worden verzorgd door onze trainers. Veel ruimte hebben we niet nodig. Vaak hebben we al voldoende aan een paar m2. De trainer komt met alle materialen naar de plek waar jíj getraind wilt worden. Dat kan bij jou thuis zijn of buiten op een plek bij jou in de buurt. Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een GRATIS proefles! 

Voordelen personal boxing aan huis

error: Deze content is beveiligd!