Personal trainer tarieven

Kosten Personal trainer

Waarschijnlijk ben jij benieuwd naar de tarieven voor een Personal trainer aan huis. Logisch, want de kosten liggen hoger dan dat je bijvoorbeeld op een sportschool zou sporten. En dat is te verklaren, omdat je echt maatwerk krijgt.

We kiezen steeds vaker voor een Personal trainer aan huis. Want we worden ons meer bewust (zeker in deze tijd) hoe belangrijk het is om in onze gezondheid te investeren. Met Personal training kun je dan ook vele gezondheidsvoordelen bereiken.

YourHealth werkt met verschillende strippenkaarten. Hiervoor geldt, hoe meer trainingen je afneemt, hoe lager het uurtarief. De tarieven voor een Personal trainer aan huis variëren van 65,- euro en 85,- euro excl. btw per training van een uur. De uiteindelijke prijs hangt af van welke strippenkaart je kiest. Lees hieronder meer over de tarieven voor een Personal trainer.

Uurtarief Personal trainer aan huis

Tarieven Personal trainer. Kosten drukken

Kosten drukken

Er zijn mogelijkheden om de kosten te drukken. Zo is het uurtarief lager als je een groter pakket kiest. Tevens kan een sportmaatje bij ons GRATIS meetrainen, zodat jullie samen de kosten kunnen delen. Daarnaast kunnen de kosten voor het coachingstraject voor ondernemers eventueel fiscaal aftrekbaar zijn. 

Maatwerk

De kosten voor een Personal trainer aan huis liggen hoger dan bijvoorbeeld een abonnement op de sportschool of groepslessen als bootcamps. Dat komt mede doordat;

  • Wij met alle sportmaterialen naar jouw gewenste locatie komen. Bij ons train je waar en wanneer jij wilt.
  • Je traint één-op-één met een professional.
  • Jij staat iedere training bij ons centraal. Jouw personal trainer zal ervoor zorgen dat je alles uit jezelf en uit de training zult halen. Hij zal jou motiveren en afremmen waar nodig, om blessures te kunnen voorkomen en zodat jij progressie kan blijven boeken.
  • Bij ons krijg je maatwerk. Jouw wensen, doelen en fysieke mogelijkheden zijn altijd ons uitgangspunt. Zo train je in je eigen tempo, je krijgt persoonlijke aandacht en professionele begeleiding en wordt iedere keer opnieuw uitgedaagd door afwisselende trainingen. 
  • Je krijgt echt een plan op maat dat op jouw wensen, doelen en fysieke mogelijkheden afgestemd wordt.
  • Omdat we een groot team hebben, hebben we veel verschillende gespecialiseerde trainers in huis (medical trainers, bokstrainers, zwanger-en-fit trainers, yoga- en pilates docenten, fysiotherapeuten, dietisten, etc.). Op die manier is een zeer gerichte aanpak mogelijk. Wij besteden dan ook veel aandacht aan het maken van een goede match. Die klik is de basis voor succes en voor een leuke samenwerking met je trainer. Daarom krijg je bij ons bij serieuze interesse een GRATIS intake + proefles, zodat jij vooraf kennis kunt maken met je trainer en kunt ervaren of je een klik hebt met elkaar.
  • Bij YourHealth kun je werken aan je fysieke én mentale gezondheid. Zo kun je naar wens ook coaching krijgen op verschillende leefstijl vlakken. Denk aan je balans, grenzen stellen, mindset en stress vermindering. Maar ook kun je aan de slag met je voeding, slaap en je dagelijks bewegingspatroon. Alles staat namelijk met elkaar in verbinding.
  • Door gezond en fit te blijven, presteer je beter op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak! 

Onze professionals

Ruim 15 jaar ervaring

Ons team bestaat uit meer dan 80 professionele en ervaren personal trainers en is sinds 2007 actief in Noord-HollandZuid-Holland, GelderlandUtrecht en Brabant.

Onze trainers zullen je begeleiden bij het behalen van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen en leren je een gezonde leefstijl integreren in een druk leven. Uitgerust met de juiste diploma’s, ervaring en kennis weten ze altijd maatwerk te leveren. Jouw Personal trainer is jouw stok achter de deur!

En nu?

Ben jij bereid om serieus met een YourHealth trainer te werken aan jouw persoonlijke doelen? Maar wil je eerst kennismaken met de trainer om te zien of er klik is en of onze werkwijze en visie bij jou past? Graag bieden we je een GRATIS intake met proefles aan!

error: Deze content is beveiligd!