Personal training voor ondernemers met een drukke agenda

Your Health Personal Training voor ondernemers

Ben je druk en heb je weinig tijd? Wij zijn jouw stok achter de deur!

Personal training is zeer effectief voor ondernemers met een drukke agenda. YourHealth biedt professionele begeleiding en coaching op gebied van sport, voeding, mindset en balans. Door te werken aan je mentale en fysieke gezondheid, verbeter je je belastbaarheid op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak.

Omdat wij begrijpen dat jij druk bent en weinig tijd hebt, besparen we jou graag tijd en gedoe. Daarom komt één van onze personal trainers met alle spullen naar je toe. Zo verzorgen we Personal training aan huis, buiten of op bij jou op kantoor. Wij zijn jouw personal trainer waar en wanneer jij wilt! 

De kosten kunnen eventueel fiscaal aftrekbaar zijn voor ondernemers

Wat kun je als ondernemer van ons verwachten?

Personal training voor ondernemers, wat levert het je op?

Personal training voor ondernemers

Veel ondernemers zijn vaak van huis, hebben veel afspraken en vliegen van hot naar her. Om dit goed vol te kunnen houden, is een gezonde leefstijl extra belangrijk. Wij zorgen ervoor dat je in goede conditie komt én blijft. Met fysieke trainingen, coaching en een voedingsadvies werk je in je eigen tempo aan jouw persoonlijke doelstellingen. Om het jou makkelijk te maken, komt één van onze personal trainers naar je toe. Met Personal training aan huis of op je werk bespaar je tijd en gedoe. Samen gaan we voor duurzame resultaten!

Dankzij de trainingen zal je belastbaarheid  beter worden. Door gezond en fit te blijven, presteer je beter op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. Van de trainer krijg je professionele ondersteuning voor het plannenstructureren en behalen van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen of trainingsdoelen. Je wordt gecoacht en begeleid zodat je iedere training het beste uit jezelf en uit de training zult halen. Je heeft echt een stok achter de deur!

Fit en gezond personeel door Business bootcamp

Wist je dat YourHealth ook Business bootcamps verzorgt, door bijna heel Nederland? Tijdens deze training krijgt het hele team een full-body workout. De business bootcamp is voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd en sportniveau. Het team traint hierbij in groepsverband op een plek dichtbij het bedrijf. Dit kan binnen of buiten zijn. De les wordt verzorgt door één van onze personal trainers.

  • Meer teamspirit op de werkvloer.
  • Gezonde medewerkers en een lager ziekteverzuim.
  • Betere concentratie, prestaties en belastbaarheid.
  • Efficiënte tijdsbesteding.
error: Deze content is beveiligd!