Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 74
js_loader
Uitstekend
gebaseerd op 57

Proefles

Wij kunnen ons voorstellen dat wanneer je Personal training serieus overweegt, jij eerst graag een training wilt ervaren. Het is fijn om vooraf te weten wie jouw trainer wordt. Een goede klik met de trainer is belangrijk, dat is de basis voor een leuke en effectieve samenwerking. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om bij serieuze interesse een proefles te volgen. Zodat je eerst kennis kunt maken met de trainer en jij vooraf jouw vragen kunt stellen. Zijn jullie een goede match en wil je starten? Vaak kun je bij ons dezelfde week al beginnen!

Wat kun je van de proefles verwachten?

Graag leren we je eerst wat beter kennen. Zodoende dat je start met het invullen van onze medische vragenlijst. Zodat we jouw wensen, doelen en eventuele lichamelijke klachten in kaart kunnen brengen. Ook zullen wij vragen naar jouw medische voorgeschiedenis, jouw sportmotivatie en verwachtingen. Zodat de trainer jou een proefles kan verzorgen die zal aansluiten op jouw doelen, wensen en mogelijkheden.

Voor de proefles komt de trainer met alle spullen naar je toe. Normaal gesproken duurt een Personal training sessie een uur, een proefles ongeveer een half uur. Vond je het een fijne proefles, heb je een klik met de trainer en wil je starten? Met je trainer plan je jouw eerste trainingen in, zodat je lekker snel van start kunt gaan! 

Vond je de proefles leuk, is er een klik en wil je starten? De proefles (t.w.v. €20,- euro) is dan gratis en vaak kun je dezelfde week al starten. Samen met jouw personal trainer plan je jouw eerste trainingen in en spreek je jouw gewenste locatie af. Welkom!

error: Deze content is beveiligd!