Personal training na zwangerschap

Fit worden na je zwangerschap

Wil je weer in shape komen na jouw zwangerschap? Maar heb je een slechte conditie, last van een diastase, bekkenbodemklachten of heb je rugklachten? Wij verzorgen Personal training na een bevalling, waar en wanneer jij wilt. Je hoeft er de deur dus niet voor uit, lekker makkelijk toch?! Je kunt thuis getraind worden, binnen of in de tuin, of anders buiten op een plek bij jou in de buurt. En wist je dat jouw partner bij ons GRATIS mee kan trainen?

Omdat een zwangerschap en bevalling een aanslag is op je lichaam, is het belangrijk om het sporten stapsgewijs en onder begeleiding op te bouwen. Het is belangrijk dat je weet welke oefeningen je op dit moment wel en vooral ook (nog) niet mag doen. Onze trainers helpen jou daarbij. En voel je je meer op gemak bij een vrouwelijke personal trainster? Wij hebben vrouwelijke personal trainsters actief door bijna heel Nederland.

Wanneer mag ik weer sporten na mijn bevalling?

In principe kun je 6 weken na een ongecompliceerde, natuurlijke bevalling het sporten weer langzaamaan gaan oppakken. Na een ongecompliceerde keizersnede duurt het ietsje langer, namelijk na 8 weken. Zodra je van jouw verloskundige of gynaecoloog groen licht hebt gekregen om het sporten weer op te pakken, kun je samen met je Personal train(st)er dit rustig aan gaan opbouwen. 

Het grote voordeel van Personal training, t.o.v. bijvoorbeeld een groepsles, is dat je echt maatwerk krijgt. Zo sta jij de hele training centraal. De training zal dan ook worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen, doelen en fysieke mogelijkheden. Gedoseerd werk je samen naar een zo goed mogelijk herstel na je bevalling en naar resultaten die duurzaam zijn.

Voordelen sporten na een zwangerschap

Trainen waar en wanneer jij wilt

Wij begrijpen het dat je niet zomaar van huis kunt. Een personal trainer aan huis scheelt je tijd en gedoe. De trainster komt dan ook met alle sportmaterialen naar jou toe, je hoeft er dus niets voor aan te schaffen. Je kunt thuis getraind worden, binnen of bij jou in de tuin of anders lekker in de buitenlucht op een plek bij jou in de buurt. 

Wil je trainen in de ochtend, bijvoorbeeld nadat de kinderen naar de opvang of naar school zijn? Of juist overdag wanneer je kindje slaapt, of juist wanneer je partner thuis is? Wij geven training in de ochtenden, middagen, avonden en in de weekenden.

Duo training

Wil ook jouw partner of een vriend(in) meetrainen? Dan hebben we goed nieuws, want bij ons kan een sportmaatje GRATIS aansluiten! Vaak wordt er na een zwangerschap één-op-één getraind, zodat je jouw lichaam weer opnieuw kunt leren kennen. Maar zodra jij eenmaal het sporten opgebouwd hebt, mag er bij ons altijd een sportmaatje kosteloos meetrainen!

En nu?

Wil je het gemak ervaren van een Personal train(st)er aan huis? Bij serieuze interesse krijg je een GRATIS intake + proefles. Zodat je vooraf kennis kunt maken met de train(st)er. Want we vinden het belangrijk dat je een klik hebt met jouw personal trainer!

error: Deze content is beveiligd!