Inhoud

Wie is Marjolein Dubbers?

Marjolein Dubbers, je kent haar vast van de bestseller “Het energieke vrouwen voedingskompas” of van haar andere boeken. Maar ze is niet alleen auteur. Marjolein is eigenaar van “Energieke vrouwen academie” en is werkzaam als vitaliteitscoach voor vrouwen, hormoondeskundige, inspirerend spreker en heeft enorm veel passie als het gaat om vitaliteit voor vrouwen. Wist je dat haar boeken nu ook vertaald zijn in het Spaans, Duits en Engels? 

Ik dacht, ‘die Marjolein Dubbers wil ik ontmoeten!’. Want ik ben zeer enthousiast over haar visie over gezonde voeding. Marjolein spreekt en schrijft heel veel over welke rol voeding speelt in onze hormoonbalans, gezondheid, vitaliteit en levenslust. Dubbers leert je o.a. hoe hormonen werken en welke invloed je zelf hierin hebt. Ik heb thuis haar boeken in de kast staan en ik geef het boek vaak als cadeau, welke iedere keer weer enthousiast in ontvangst wordt genomen. Want wat staat er veel in aan informatie, tips en recepten. Ik snap wel dat deze op nummer 1 staat bij bol.com! 

Dubbers kent de kracht van gezonde voeding dus maar al te goed, net als die van krachttraining. Zodoende dat Marjolein erg enthousiast werd toen ze over het concept van LET’S DO IT hoorde. Zeker omdat we de drempel verlagen voor heel veel vrouwen, doordat we met alle spullen aan huis komen en met vrouwelijke personal trainers werken. Vrouwen vinden het fijn om thuis met een vrouwelijke trainer te trainen. De trainer komt immers in haar vertrouwde omgeving. Daarnaast voelen ze zich meer op hun gemak en zich sneller begrepen. Dat stukje erkenning vinden ze prettig. En veel vrouwen weten niet goed wat ze qua oefeningen moeten doen om hun doelen te kunnen bereiken en missen een stok achter de deur. Een LET’S DO IT trainster aan huis kan dan veel voor ze betekenen.

Waarom is krachttraining zo belangrijk voor vrouwen volgens Marjolein?

Krachttraining is voor vrouwen belangrijk omdat we na ons 30ste levensjaar al spiermassa gaan verliezen. De spieren verdwijnen en hierdoor neemt ons vetpercentage toe. Het is niet zo dat spiercellen daadwerkelijk vervangen worden door vetcellen. Maar omdat we minder spieren hebben, heeft dat invloed op onze stofwisseling. Deze vertraagd naarmate we ouder worden. De meeste vrouwen voelen niet goed hoeveel voeding ze nodig hebben en blijven hetzelfde eten als altijd. Dat is nog een oorzaak van overgewicht.

Krachttraining levert nog meer gezondheidsvoordelen op voor vrouwen, volgens Marjolein Dubbers. Zo heeft krachttraining invloed op onze hormoonbalans en het gaat botontkalking tegen. Eind deze week vertelt Marjolein hier meer over, in een nieuwe blog.  Houd dus goed onze site in de gaten!

Marjolein kreeg een training cadeau

Toen ik Marjolein afgelopen zomer ontmoette, maakte haar energie veel indruk om mij. Wat is zij een mooie vrouw om te zien en wat straalt zij. Ik was verbaasd toen ze me vertelde dat ze 61 jaar is, dat had ik haar echt niet gegeven. Marjolein kwam op mij over als een heel warm, oprecht persoon die bruist van de energie. Ze heeft echt zoveel passie voor haar werk, dat werd meteen al wel duidelijk. 

Marjolein kreeg van ons een training cadeau, zodat zij het gemak van een personal trainer aan huis kon ervaren. Wat is deze vrouw fit zeg. Je zag echt dat ze zelf al veel sport, super leuk om te zien! 

Marjolein Dubbers en LET'S DO IT bundelen hun krachten

Sporten en gezonde voeding zijn dé ingrediënten voor een betere mentale en fysieke gezondheid. Daarom gaan Marjolein en ik samenwerken. Door onze krachten te bundelen, hopen we nóg meer vrouwen te kunnen helpen aan een fit, slank, sterk lichaam. Zo hebben we een leuke actie bedacht! Marjolein zal een aantal Personal trainingen verloten onder haar klanten en volgers. LET’S DO IT zal op haar beurt een beperkt aantal boeken weggeven aan nieuwe klanten!  

Ja, ik wil een gratis boek of gratis Personal training aan huis!

Wil jij graag afvallen, je conditie verbeteren of weer lekkerder in je vel zitten? En kun je hierbij professionele begeleiding en een stok achter de deur gebruiken, omdat je druk bent en weinig tijd hebt? Als je bij LET’S DO IT een pakket afneemt, krijg je de komende 4 weken het boek ‘Het Voedingskompas’ cadeau! OP=OP. Wil je alleen het boek ontvangen? Op Social media gaan we binnenkort enkele boeken verloten. Volg ons op Instagram en Facebook en wie weet ligt binnenkort het boek bij jou op de deurmat!

Wil je graag het gemak ervaren van een Personal trainer aan huis door een GRATIS Personal training op maat te krijgen? Volg Marjolein op Instagram en FaceBook. Wie weet kun jij binnenkort zelf ervaren hoe leuk en effectief het is om met een LET’S DO IT trainster te trainen!

Marjolein Dubbers;

  • “Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen die aan krachttraining doen meer lef hebben: ze durfden opeens dingen die ze nooit eerder durfden.

  • Als je emoties je niet aanstaan, zet dan je lichaam in beweging. Beweging verandert emoties.” 

GRATIS recepten E-Book

Heb jij ons E-Book al gedownload? Hierin vind je makkelijke en gezonde recepten die passen in een gezond voedingspatroon. Download het GRATIS E-Book hieronder.

Wacht ...

Er is meer van dit

Strak lichaam

Strak lichaam

Strak lichaam Eén van de grootste ergernissen bij het ouder worden is toch wel dat je lichaam er niet meer hetzelfde uitziet dan op je

Lees verder »
Vissalade

Vissalade

Makkelijke vissalade Hierbij het recept van een makkelijk te bereiden vissalade. Heerlijk als gezonde lunch of diner. Ook op tafel te zetten voor bij de

Lees verder »
error: Deze content is beveiligd!