Zoek
Sluit dit zoekvak.
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 72
js_loader
Uitstekend
gebaseerd op 57

Wie is Marjolein Dubbers?

Marjolein Dubbers, je kent haar vast van de bestseller “Het energieke vrouwen voedingskompas” of van haar andere boeken. Maar ze is niet alleen auteur. Marjolein is eigenaar van “Energieke vrouwen academie” en is werkzaam als vitaliteitscoach voor vrouwen, hormoondeskundige, inspirerend spreker en heeft enorm veel passie als het gaat om vitaliteit voor vrouwen. Wist je dat haar boeken nu ook vertaald zijn in het Spaans, Duits en Engels? 

Marjolein spreekt en schrijft heel veel over welke rol voeding speelt in onze hormoonbalans, gezondheid, vitaliteit en levenslust. Dubbers leert je o.a. hoe hormonen werken en welke invloed je zelf hierin hebt. Marjolein kent de kracht van gezonde voeding dus maar al te goed, net als die van krachttraining.

Waarom is krachttraining zo belangrijk voor vrouwen volgens Marjolein?

Krachttraining is voor vrouwen belangrijk omdat we na ons 30ste levensjaar al spiermassa gaan verliezen. De spieren verdwijnen en hierdoor neemt ons vetpercentage toe. Het is niet zo dat spiercellen daadwerkelijk vervangen worden door vetcellen. Maar omdat we minder spieren hebben, heeft dat invloed op onze stofwisseling. Deze vertraagd naarmate we ouder worden. De meeste vrouwen voelen niet goed hoeveel voeding ze nodig hebben en blijven hetzelfde eten als altijd. Dat is nog een oorzaak van overgewicht.

Krachttraining levert nog meer gezondheidsvoordelen op voor vrouwen. Zo heeft krachttraining invloed op onze hormoonbalans en gemoedstoestand en het gaat botontkalking tegen. 

  • “Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen die aan krachttraining doen meer lef hebben: ze durfden opeens dingen die ze nooit eerder durfden.

  • Als je emoties je niet aanstaan, zet dan je lichaam in beweging. Beweging verandert emoties.” 

Samenwerking Marjolein Dubbers

Marjolein kreeg een training cadeau

Toen Charlotte, eigenaar van ons dochterbedrijf LET’S DO IT Personal training, Marjolein Dubbers afgelopen zomer in Nijmegen ontmoette, maakte de sterke, positieve energie van Marjolein veel indruk op haar. Marjolein is echt een prachtige, maar ook zeker een fitte powervrouw om te zien!

Marjolein kreeg van ons een training cadeau, zodat zij het gemak van een personal trainer aan huis kon ervaren. Marjolein was razend enthousiast en begreep dan ook de voordelen van een vrouwelijke personal trainer aan huis. Hiernaast zie je een foto van de training. Het was overduidelijk dat Marjolein zelf al veel sport; wat heeft zij een kracht en wat is Marjolein vitaal! 

Marjolein Dubbers en LET'S DO IT bundelen hun krachten

Sporten en gezonde voeding zijn dé ingrediënten voor een betere mentale en fysieke gezondheid. Daarom hebben wij samen met Marjolein een leuke actie bedacht. Door onze krachten te bundelen, hopen we nóg meer vrouwen te kunnen helpen aan een fit, slank, sterk lichaam. Marjolein zal binnenkort een aantal Personal trainingen verloten onder haar klanten en volgers. LET’S DO IT zal op haar beurt een beperkt aantal boeken weggeven aan nieuwe klanten.  

Ja, ik wil een gratis boek of gratis Personal training aan huis!

Wil jij graag afvallen, je conditie verbeteren of weer lekkerder in je vel zitten? En kun je hierbij professionele begeleiding en een stok achter de deur gebruiken, omdat je druk bent en weinig tijd hebt? Als je bij LET’S DO IT een pakket afneemt, krijg je de komende 4 weken het boek ‘Het Voedingskompas’ cadeau! OP=OP. Wil je alleen het boek ontvangen? Op Social media gaan we binnenkort enkele boeken verloten. Volg ons op Instagram en Facebook en wie weet ligt binnenkort het boek bij jou op de deurmat!

Wil je graag het gemak ervaren van een Personal trainer aan huis door een GRATIS Personal training op maat te krijgen? Volg Marjolein op Instagram en FaceBook. Wie weet kun jij binnenkort zelf ervaren hoe leuk en effectief het is om met een vrouwelijke LET’S DO IT trainster te trainen!*

*Deze actie is inmiddels verlopen

Wacht ...

Er is meer van dit

De perfecte deadlift

De perfecte deadlift Een gids voor de perfecte deadlift Hij klinkt misschien een beetje luguber, maar de deadlift is één van de meest geliefde oefeningen

Lees verder »

Spiergeheugen

Spiergeheugen Het spiergeheugen uitgelegd Je hebt er misschien al vaker over gehoord, het spiergeheugen. De geniale functie van je lichaam dat, na een sportpauze, je

Lees verder »
error: Deze content is beveiligd!