Personal trainer Noord-Brabant

Of u nu een personal trainer zoekt in Hilvarenbeek of in Uden, dat maakt voor ons niet uit. Onze personal trainers zijn actief in heel Noord-Brabant. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht met de plaatsen waar YourHealth actief is.

Wie is YourHealth personal training?

YourHealth verzorgt al sinds 2007 personal training en personal boxing aan huis, onder andere in de provincie Noord-Brabant en daarbuiten. Daarnaast biedt YourHealth duo personal training, outdoor personal training en verschillende bootcamps. Ons team is actief door bijna heel Nederland. 

YourHealth helpt druk bezette mensen aan een slank, fit en sterk lichaam door middel van persoonlijke training, coaching en een gratis voedingsadvies. Om het u makkelijk te maken, komt de trainer naar u toe met alle materialen die nodig zijn voor de training. Zo verzorgen wij personal training aan huis, op uw werk of lekker in de buitenlucht.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wat levert personal training aan huis in Noord-Brabant u op?

Personal training aan huis in Noord-Brabant

Personal training is een zeer effectieve manier van training en wordt dan ook steeds meer populair in de provincie Noord-Brabant. Personal training is voor iedereen toegankelijk, ongeacht uw leeftijd en sportverleden. U traint in uw eigen tempo, in uw vertrouwde omgeving en aan de hand van een persoonlijk programma. U leert welke oefeningen u het beste kunt doen om uw doel te kunnen bereiken en waarom. 

De trainingen zullen afwisselend zijn, zodat u het sporten leuk blijft vinden en uw lichaam zich kan blijven ontwikkelen. De trainer let goed op uw lichaamshouding om blessures te voorkomen en zal ervoor zorgen dat u het beste uit uzelf en uit de trainingen zult halen. De trainer is uw stok achter de deur!

Outdoor Personal training1

Personal training buiten in Noord-Brabant

Wij verzorgen personal training aan huis, op uw werk maar ook buiten op een plek bij u in de buurt. Zo biedt de provincie Noord-Brabant vele geschikte locaties voor outdoor personal training. U traint op uw gewenste locatie, dag en tijdstip.

Werkwijze YourHealth
personal training Noord-Brabant

Het kan best lastig zijn om naast uw drukke baan, een druk gezinsleven of andere verantwoordelijkheden, te werken aan een sterker, fitter of slanker lichaam. Wij van YourHealth personal training helpen u hierin graag verder. 

Contact

Eerst bespreken we uw doelstellingen. 'Wat wilt u bereiken, wat heeft u hiervoor nodig en wat is haalbaar voor u?' Zodra we uw wensen, doelen en verwachtingen in kaart hebben gebracht, bespreken we samen hoe wij u hierbij kunnen helpen. Nadat we eventuele vragen hebben beantwoord, plannen we naar wens een intakegesprek in. Dé manier om te ervaren of onze trainer en visie bij u past. Wij besteden veel aandacht aan een goede match tussen u en de trainer. Het is de basis voor een fijne, effectieve samenwerking.

Gratis intake

Bij het intakegesprek komt één van onze trainers bij u aan huis in provincie Noord-Brabant. Hij of zij zal een medische vragenlijst met u doornemen en bespreekt met u uw doelen en wensen. De trainer vertelt u wat hij/zij voor u kan betekenen op gebied van training, voeding en leefstijl. Wilt u uw lichaamssamenstelling weten? De trainer zal dan een weegschaal meenemen die niet alleen uw gewicht weegt, maar o.a. ook uw spiermassa, vetpercentage en metabolische leeftijd. Zo kan de trainer inschatten waar u nu staat en kan tijdens het traject gemonitord worden hoe uw lichaam reageert op de trainingen.

Aan de slag!

Heeft u een goed gevoel over ons gesprek en wilt u beginnen? Met uw trainer plant u uw eerste training in. Zo bespreekt u wanneer u getraind wil worden en op welke plek in de provincie Noord-Brabant. Bij ons kunt u vaak dezelfde week al met uw personal trainer starten. Wilt u naast de trainingen ook een voedingsadvies? Dan zal onze voedingsconsulent contact met u opnemen voor de voedingsanamnese, zodat u ook gauw met uw voeding aan de slag kunt!

Nienke van Rennes
Nienke van Rennes
2020
Lees verder
Wij trainen sinds een aantal maanden met Dennis van YourHealth personal training. Iedere week een op maat gemaakt programma, waarin we uitgedaagd worden, en afgemat worden, maar wel zover dat we de volgende dag ook nog kunnen bewegen...Belangrijk, omdat we ons eigen bedrijf hebben. We voelen ons fitter, energieker en je kunt het ook aan ons lichaam gaan zien. Dennis is streng genoeg en motiveert met zijn enthousiasme en zijn kennis om steeds een stapje verder te gaan.
Angela Kooijman
Angela Kooijman
2020
Lees verder
Ik sport al lang bij Dennis! Hij zorgt dat je steeds vooruit gaat en daagt je uit. Verder zorgt hij ervoor dat door humor en goede gesprekken het sporten ook leuk is! Ik ben erg tevreden!
Nienke Vandemoortele - Reitsma
Nienke Vandemoortele - Reitsma2020
Lees verder
Zoek je persoonlijke begeleiding waarbij flexibiliteit en zorg voorop staan? Dan ben je hier goed! Wanneer ik niet kan trainen mis ik het echt 👍
Lizanne
Lizanne
2020
Lees verder
Tijd voor actie dacht ik afgelopen zomer. Mijn nieuwe baan vergde zoveel van mij dat ik niet meer aan sporten toe kwam. Maar, besefte ik, ik zou de baan alleen maar volhouden als ik fit bleef. Het roer moest om! Sporten en gezond eten en wat kilo’s kwijt. O ja, en een stok achter de deur. Zou een personal trainer aan huis niet wat voor mij zijn? Ik hoefde maar even te googelen en kwam op yourhealth. Één telefoontje was genoeg om twee dagen later een intakegesprek te hebben. Een week later startten Emre en ik al. Op een zondag. Want hoe fijn! Ik kon afspreken op tijden die mij uitkwamen. Er volgden weken van wegen, structuur brengen in mijn eetpatroon, veel water drinken en pittige uurtjes met Emre. Maar wat werkte het goed! Ik werd fitter, viel af en kreeg plezier in het kickboksen. De lessen zijn leuk en de invulling steeds anders. Ook in mijn werk merk ik het verschil. Ik blijf scherper en ben veel minder moe. Blij met mijn besluit in de zomer. Ik ga voorlopig nog even door! Lizanne
Hans Aka
Hans Aka
2019
Lees verder
Angelique van Oosten
Angelique van Oosten
2019
Lees verder
Cora Peters-Bakker
Cora Peters-Bakker
2019
Lees verder
We zijn blij met jullie! Nooit gedacht dat wij na een paar maanden zoveel beter en sterker zijn... allemaal dankzij jullie Charlotte en Dennis! Mensen, wil je je lekkerder in je vel voelen en weer slanker door het leven gaan? Neem contact op met YourHealth!
Studio Ferz
Studio Ferz
2019
Lees verder
Buurt Berg en Dalweg
Buurt Berg en Dalweg
2019
Lees verder
Peter Thun
Peter Thun
2019
Lees verder
L-lin
L-lin
2017
Lees verder
Gerda Neele
Gerda Neele
2020
Lees verder
Jullie zijn : betrokken: bekwaam : enthousiast . Jullie hebben ervoor gezorgd dat ik sporten leuk vindt omdat jullie altijd voor de deur staan met een lach op je gezicht. En mij elke keer het gevoel geven dat ik een top prestatie heb geleverd. Ga zo door 💪💪💪💪
Robert
Robert
2020
Lees verder
Dennis is altijd stipt op tijd, varieert goed met de trainingen, heeft kennis van zaken en is erg sympathiek/ positief. Echt een aanrader!
Lynn Reichert
Lynn Reichert
2020
Lees verder
Ik heb super fijne training en begeleiding gehad van Alex! Een onwijs goede trainer met heel veel ervaring. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak bij hem en hij wist mij altijd te motiveren. Ik baalde oprecht dat mijn traject tot een einde kwam. Ik ‘hoor’ Alex nog steeds in mijn hoofd mij motiverende woorden toespreken als ik aan het sporten ben.
Marrit
Marrit
2020
Lees verder
Sporten bij yourhealth is geweldig,tijdens deze periode heerlijk met mijn man samen sporten.Buiten sporten met veel afwisseling en rekening houdend met blessures is super..daar hebben ze echt verstand van👍
Erik B.
Erik B.
2020
Lees verder
Dennis, de eigenaar van YourHealth personal training straalt zoveel energie uit en werkt zo professioneel, dat iedere training weer een feestje is. Door de corona hebben we wel wat aanpassingen moeten doen, maar ook daar gaat YourHealth heel slim mee om.
Heleen Lieftink
Heleen Lieftink
2020
Lees verder
Top training elke week weer. Steeds wat anders! Dennis is altijd positief en geeft je net dat zetje om nog meer uit je zelf te halen. Elke week een kadootje om te trainen. Een aanrader!
QQ Business QQ Business
QQ Business QQ Business
2020
Lees verder
Goed resultaat met het kwijtraken van de eerste bijna 10 kg. Maar ook hier wegen de laatste loodjes het zwaarst voor het behalen van het streefgewicht. Volledig aan mezelf te wijten overigens. Nog even doorzetten dus. De begeleiding van Dennis is zeer professioneel en motiverend. Verslavend zelfs. Zijn prettige persoonlijkheid draagt daar zeker aan bij. En ons ontbijt is nog nooit zo healthy en lekker geweest door het voedingsadvies van Charlotte. Ik en mijn vrouw (die ook veel onnodige kg is kwijtgeraakt door Dennis zijn hulp) zijn Dennis en Charlotte zeer dankbaar voor hun zeer professionele en prettige PT. Chapeau!
Leanne Dekker
Leanne Dekker
2020
Lees verder
Sinds een periode werk ik samen met Your Health Personal Training. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een bedrijf is die met veel enthousiasme en passie te werk gaat. Ze hebben direct contact met hun klanten en staan open voor ideeën en innovaties. Ik kan iedereen aanraden om Your Health te contacten op het gebied van Personal Training en voedingsadvies!
Baudine Speerstra
Baudine Speerstra
2020
Lees verder
Wij trainen samen met Dennis echter onze trainingsbehoefte is verschillend. Iedere training past Dennis daarop aan. Dat is heel prettig. Geen training is ook hetzelfde dat maakt het leuk en afwisselend en daarmee vol te houden. Tot slot wist ik niet dat je met enkel trainen met je eigen lichaamsgewicht zo fit kon worden. Top is dat.
Philip Nederkoorn
Philip Nederkoorn
2020
Lees verder
Ik mag nu al enkele jaren mooie opdrachten uitvoeren voor YourHealth personal training… Een enthousiast en gedreven team dat er voor gaat om er weer een succes van te maken! Daar krijg je alleen maar energie van!
Edward
Edward
2020
Lees verder
Trainen met YourHealth Personal Training is trainen met professionals. Zelf trainen wij met Dennis. Hij is altijd positief en zorgt voor een goede balans en afwisseling in de sessies. Ook leuke variaties met de trainingslocaties. Geen sessie is hetzelfde! Daarnaast heeft hij oog voor detail, zelf heb ik niet zo’n sterke rug. Hier wordt tijdens de training perfect rekening mee gehouden. Top!
Alexanader Belderok
Alexanader Belderok
2020
Lees verder
Dennis is een uitermate professionele trainer. Mooie balans tussen ondersteuning en uitdaging. Hij zorgt dat de sessies bijdragen aan het behalen van je doelstellingen door elke keer je uit te dagen het maximale uit jezelf te halen. Daarin weet hij precies hoe ver hij kan gaan zodat er geen blessures ontstaan of vervelende spierpijn is de volgende dag. Daarnaast zijn de trainingen ook zeer plezierig qua gezelschap.
Lisette Thun
Lisette Thun
2020
Lees verder
Ik train al meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid 1-op-1 met YourHealth. De trainingen zijn afwisselend, vernieuwend en uitdagend. En passend bij wat ik nodig heb. Ik voel me op gemak en de benadering van de trainer is persoonlijk en plezierig. Een aanrader!
Peter van Rhenen
Peter van Rhenen
2020
Lees verder
Met een enorme positieve gedrevenheid worden wij al vele jaren enorm gestimuleerd om elke vrijdag onze broodnodige oefeningen te doen. Dit gebeurd op zeer deskundige wijze aangepast aan de wens van de klant. Ongeacht leeftijd en geslacht. Ook heeft hij oog voor de persoonlijke omstandigheden waar iemand zich in bevindt zodat het altijd een training op maat is. YourHealth personal training kan ik iedereen aanraden die een jachtig bestaan heeft en 1 of 2 keer per week net dat zetje nodig heeft van een personal trainer om zijn conditie op peil te houden en te verbeteren.
Tristan Jansen
Tristan Jansen
2020
Lees verder
Fijne trainingen, afgestemd op onze wensen en doelen. Er is altijd tijd voor vragen via Whatsapp. Erg tevreden!
Miranda Kuiper
Miranda Kuiper
2020
Lees verder
Mijn doel was fitter worden voor een reis. In het begin kon ik nog geen 50 meter hardlopen/joggen, maar dankzij de fijne begeleiding van mijn trainer Emre staan inmiddels 5 rondes van 700 meter op de planning. Heel blij met hem!
Previous
Next

Wat kost een personal trainer aan huis in provincie Noord-Brabant?

YourHealth werkt met strippenkaarten. Personal training aan huis in de provincie Noord-Brabant is mogelijk vanaf € 65 excl. btw per training van een uur. De prijs van de training hangt af van welk pakket u kiest. Hoe meer trainingen u kiest, hoe meer korting u krijgt. Het voedingsadvies kost u niets extra. Wilt u graag samen trainen met uw partner, vriend(in), familielid of collega? Duo personal training is bij ons mogelijk, zónder extra kosten. Zo zou u de kosten kunnen delen met een sportmaatje. Bent u ondernemer? Dan kunnen de kosten eventueel aftrekbaar voor u zijn.

Ons team

Ons team bestaat uit zo’n 40 professionele en ervaren personal trainers en is actief in Noord-HollandZuid-Holland, GelderlandUtrecht en Brabant.

Locaties personal training aan huis of buiten in provincie Noord-Brabant

YourHealth Personal training geeft personal trainingenbusiness bootcampspersonal boxing, duo personal training, outdoor personal training en medische trainingen in o.a. de onderstaande plaatsen in de provincie Noord-Brabant. Staat uw woonplaats er niet tussen? Geen probleem! Neem contact op want YourHealth Personal training komt bij u thuis of op uw werk in de gehele provincie Noord-Brabant!

Aalburg, Alphen-Chaam, Asten, Baarle-Nassau, Bergeijk, Bergen op Zoom, Bernheze, Best, Bladel, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Breda, Cranendonck, Cuijk, Den Bosch, Deurne, Dongen, Drimmelen, Eersel, Eindhoven, Etten-Leur, Geertruidenberg, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Gilze en Rijen, Goirle, Grave, Haaren, Halderberge, Heeze-Leende, Helmond, ‘s-Hertogenbosch, Heusden, Hilvarenbeek, Laarbeek, Landerd, Loon op Zand, Maasdonk, Meierijstad, Mill en Sint Hubert, Moerdijk, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Oirschot, Oisterwijk, Oosterhout, Oss, Reusel-De Mierden, Roosendaal, Rucphen, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Someren, Son en Breugel, Steenbergen, Tilburg, Uden, Valkenswaard, Veldhoven, Vught, Waalre, Waalwijk, Werkendam, Woensdrecht, Woudrichem en Zundert.

Let´s do it Personal training. Personal trainer aan huis.

LET’S DO IT Personal training is het zusje van YourHealth.
Zij specialiseert zich in personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen.
Aangezien wij nauw samenwerken, zou u met een vrouwelijke personal trainer kunnen werken aan uw trainings- of gezondheidsdoelen.

error: Deze content is beveiligd!