Medische personal trainers

Medische personal trainers

Ook thuis kun je werken aan herstel of aan de voorbereiding op een operatie

Ben je aan het herstellen van een operatie of een blessure, of wil je juist sterker en fitter worden naar een operatie toe? Onze medische trainers helpen je graag bij het behalen van jouw doelen. Want ook thuis kun je werken aan je herstel of aan de voorbereiding op jouw operatie. Wij zorgen ook hierbij weer uiteraard voor de juiste benodigdheden. De kosten van deze YourHealth activiteit kunnen eventueel fiscaal aftrekbaar zijn voor ondernemers

Herstel na een operatie door personal training

Revalidatie

Heeft jouw fysiotherapeut je geadviseerd meer te gaan bewegen na je blessure of operatie? Of heb je het advies gekregen om je lichaam sterker te maken of om zo fit mogelijk te worden voor de operatie die je krijgt? Veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen, wat ze moeten doen om doelgericht te kunnen trainen. Bij YourHealth begeleiden we je door middel van Personal training op jouw gewenste locatie. De trainer komt naar je toe, zodat je in jouw vertrouwde omgeving kunt werken aan het versterken van je lichaam. 

 

En nu?

Ben je oprecht geïnteresseerd? Dan bieden we je graag bieden een GRATIS en vrijblijvende proefles aan. Zodat jij kunt ervaren of je een klik hebt met de trainer en of onze werkwijze en visie jou aanspreekt. 

Ben je onder behandeling van een fysiotherapeut? In de meeste gevallen nemen wij contact met hem of haar, zodat we een duidelijk plan op maat voor je kunnen opstellen. Het hoeft geen intensief programma te zijn. Je traint in je eigen tempo en stapsgewijs aan jouw persoonlijke doelen. YourHealth heeft jarenlange ervaring met revalidatie. 

error: Deze content is beveiligd!