Dennis van Leeuwen, eigenaar YourHealth Personal training

Over YourHealth personal training

In 2007 startte Dennis van Leeuwen YourHealth personal training. Hij was één van de eersten in Nederland die de dienst aan huis verzorgde.

Professionals van YourHealth

YourHealth trainers hebben de juiste diploma’s en certificaten om particulieren en bedrijven te begeleiden op het gebied van training, voeding en leefstijl. Onze trainers hebben al vele mensen geholpen bij het realiseren van een gezond, slank, sterk, strak en fit lichaam. Wat wij belangrijk vinden, is dat jij voldoening en plezier ervaart rondom de trainingen, dat je een persoonlijk en haalbaar advies krijgt en dat je resultaten zult behalen die duurzaam zijn. 

Een YourHealth trainer leert je een gezonde leefstijl integreren in jouw drukke leven. Het is belangrijk om te investeren in je gezondheid. Door training verbeter je je belastbaarheid op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. De trainers van YourHealth staan voor je klaar om je te kunnen begeleiden bij het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen. De trainer zal je stimuleren, motiveren en coachen zodat je alles uit jezelf zult halen! Jouw personal trainer is jouw stok achter de deur. Ben je benieuwd naar wie onze trainers zijn? Hieronder vind je foto’s van ons team.

Graziella

Claire

Ruth

Mirte

Claudine

Yvonne

Melinda

Daantje

Carolien

Emre

Esther

Raymond

Lonneke

Jerry

Jessica

Nicole

Menno

Saskia

Kiki

Nick

Peter

Magda

Hilke

Amber

Wijnand

Charlotte

Dennis

Ilona

Bowie

Eliesa

Karin

Serge

Saskia

Josien

Justine

Nadine

Renieta

Nouchka

Nick

Hesther

Lisette

Eva

Carla

Jikke

Marijke

Laura

Thayenne

Gery