Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 74
js_loader
Uitstekend
gebaseerd op 57

Personal training zwangerschap

Fit worden en blijven tijdens je zwangerschap

  • Ben je zwanger en wil je graag fit worden en blijven tijdens je zwangerschap, maar weet je niet goed welke oefeningen je wel en vooral niet mag doen? Of heb je een stok achter de deur nodig om te gaan trainen? Wij helpen je hierin graag verder.

  • YourHealth personal training verzorgt sinds 2007 Personal training tijdens en na een zwangerschap, waar en wanneer jij wilt. Je hoeft er de deur dus niet voor uit, lekker makkelijk toch?! Je kunt thuis getraind worden, binnen of in de tuin. Of anders buiten op een plek bij jou in de buurt. En wist je dat jouw partner bij ons GRATIS mee kan trainen?

  • Voel je je meer op gemak bij een vrouwelijke personal trainster? Wij hebben vrouwelijke personal trainsters actief door bijna heel Nederland.

Sporten tijdens zwangerschap

  • Tijdens de personal training werk je aan het versterken van je core-stabilty, je bekkenbodem, balans, kracht en conditie.
  • Het doel van het sporten is dat jij fit wordt én blijft tijdens jouw zwangerschap.
  • Door te trainen wordt de kans op complicaties verkleind en zul je straks sneller Back in shape komen na jouw bevalling.
  • Verantwoord sporten is niet alleen goed voor jouw gezondheid, maar ook voor die van jullie kindje.
Zwangere vrouw in sportkleding lacht naar camera. Houdt een flesje water vast met 1 hand. Andere hand heeft ze in haar zij.

Voordelen sporten tijdens zwangerschap

Train waar en wanneer jij wilt

  • Een personal trainer aan huis scheelt je tijd en gedoe. De trainster komt met alle sportmaterialen naar jou toe, je hoeft er dus niets voor aan te schaffen. Je kunt thuis getraind worden, binnen of bij jou in de tuin. Of anders lekker in de buitenlucht op een plek bij jou in de buurt. 

  • Wil je trainen in de ochtend, rond de lunchtijd, ’s avonds of juist in het weekend? Onze trainers verzorgen de personal training 7 dagen in de week, van 06:30-22:00u.
2 zwangere dames hebben lol tijdens het trainen. Hebben dumbells in hun handen.

Duo training

Wil je graag trainen met een (zwangere) vriendin, jouw partner of een vriend? Dan hebben we goed nieuws, want bij ons kan een sportmaatje GRATIS aansluiten! Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau of andere doelstellingen? Geen probleem, want ieder traint in zijn of haar eigen tempo en krijgt een plan op maat.

En nu?

Wil je het gemak ervaren van een Personal train(st)er aan huis? Bij serieuze interesse krijg je een GRATIS intake + proefles. Zodat je vooraf kennis kunt maken met de train(st)er. Want we vinden het belangrijk dat je een klik hebt met jouw personal trainer!

error: Deze content is beveiligd!