Jouw personal trainer aan huis

Personal training aan huis is niet alleen gemakkelijk – je hoeft er de deur niet voor uit – maar ook nog eens enorm efficiënt. YourHealth heeft ruim dertien jaar ervaring in het verzorgen van personal training aan huis door bijna heel Nederland. Dat is niet het enige wat wij doen, we kunnen je ook helpen met Duo training, Personal Boxing, Business bootcamps, Outdoor Personal training en meer. 

Klanten kiezen voor YourHealth omdat ze druk zijn, graag aan huis of buiten getraind willen worden of behoefte hebben aan persoonlijke en professionele begeleiding en een stok achter de deur.

Waarom personal training?

Omdat Personal training een zeer effectieve manier van training is. Personal training is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd of sportniveau. Door de één op één training staat jij bij ons centraal, train je in je eigen tempo en krijg je de begeleiding en persoonlijke aandacht die je nodig hebt. Verschillende gezondheidsdoelen of trainingsdoelen kunnen met ons behaald worden, waaronder afvallen, sterker of slanker worden of het verbeteren van je conditie. Door gezond en fit te blijven, verbeter je je belastbaarheid en presteer je beter op alle vlakken!

Hoe werkt personal training aan huis?

Je traint waar en wanneer je wilt en in je eigen tempo. Onder begeleiding van je Personal trainer werk je aan jouw persoonlijke doelen. Bij YourHealth krijgt u een plan op maat. Het persoonlijke trainingsschema wordt afgestemd op jouw wensen en doelen. Hierbij wordt rekening gehouden met eventuele lichamelijke klachten. Bij YourHealth vinden we het belangrijk dat het plan haalbaar voor je is, zodat je sportmotivatie hoog blijft en jij resultaten zult behalen die duurzaam zijn. 

Bij ons zijn de trainingen uitdagend en afwisselend. Zo blijft het sporten leuk, je word iedere keer op een nieuwe manier uitgedaagd en je lichaam kan zich blijven ontwikkelen. Naast de Personal training krijg je een GRATIS voedingsadvies, welke is opgesteld door onze eigen voedingsconsulent. Gezonde voeding heeft namelijk een groot aandeel in je (sport)prestaties en algehele gezondheid. Meer bewegen en gezond eten zijn de basisingrediënten voor een vitaal en gezond lichaam!

Health Blog

Wanneer train ik?

Je traint waar en wanneer je wilt. YourHealth Personal training is in de meeste gevallen 7 dagen in de week mogelijk. Wil je vlak voor je werk trainen, in de pauze of juist s’avonds wanneer de kinderen op bed liggen? Jij kiest zelf hoe vaak, waar en wanneer je wilt trainen. Bij ons kun je vaak al binnen enkele dagen beginnen!

Waar kan ik trainen?

Waarschijnlijk ben jij druk en heb je weinig tijd. Om het jou makkelijk te maken en om jou tijd en gedoe te besparen, komt de trainer naar je toe. Je traint op een locatie waar jij je prettig voelt. Zo verzorgt YourHealth bijvoorbeeld Personal training aan huis, op je werk of lekker in de buitenlucht. Veel ruimte hebben we niet nodig. Enkele passen bewegingsruimte is al voldoende. De trainer neemt alle spullen mee die nodig zijn voor de training. Je hoeft er dus niks voor aan te schaffen. 

Door wie?

Ons team bestaat uit meer dan 50 deskundige en ervaren personal trainers en is actief in Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Noord-Limburg en Gelderland. Dagelijks staan wij klanten bij die al jarenlang met volle tevredenheid bij ons trainen. Iedere trainer heeft zijn of haar eigen specialisme. YourHealth besteedt veel aandacht aan een goede match tussen de klant en de trainer. Vertrouwen is namelijk de basis voor een prettige en effectieve samenwerking en één van de belangrijkste pijlers voor succes.

En nu?

Bent je geïnteresseerd? Wij bieden je een GRATIS intakegesprek bij jou thuis aan. Dé manier om te ervaren of je een klik hebt met de trainer en of onze visie aansluit bij jouw wensen en doelen. 

Wat kost een Personal trainer aan huis?

YourHealth werkt met strippenkaarten. De prijs hangt af van welk pakket je wenst af te nemen. Hoe meer trainingen u kiest, hoe lager de prijs. Personal training aan huis is mogelijk vanaf 65,- euro excl. btw per training van een uur. 

Wil je samen met je partner, vriend(in), collega of familielid trainen? Duo training is bij ons mogelijk, zonder extra kosten. Het uurtarief blijft hetzelfde. Op die manier zou je de kosten kunnen delen met een sportmaatje. Ben je ondernemer? Dan kunnen de kosten eventueel aftrekbaar voor je zijn.

Nienke van Rennes
Nienke van Rennes
2020
Read More
Wij trainen sinds een aantal maanden met Dennis van YourHealth personal training. Iedere week een op maat gemaakt programma, waarin we uitgedaagd worden, en afgemat worden, maar wel zover dat we de volgende dag ook nog kunnen bewegen...Belangrijk, omdat we ons eigen bedrijf hebben. We voelen ons fitter, energieker en je kunt het ook aan ons lichaam gaan zien. Dennis is streng genoeg en motiveert met zijn enthousiasme en zijn kennis om steeds een stapje verder te gaan.
Angela Kooijman
Angela Kooijman
2020
Read More
Ik sport al lang bij Dennis! Hij zorgt dat je steeds vooruit gaat en daagt je uit. Verder zorgt hij ervoor dat door humor en goede gesprekken het sporten ook leuk is! Ik ben erg tevreden!
Nienke Vandemoortele - Reitsma
Nienke Vandemoortele - Reitsma2020
Read More
Zoek je persoonlijke begeleiding waarbij flexibiliteit en zorg voorop staan? Dan ben je hier goed! Wanneer ik niet kan trainen mis ik het echt 👍
Lizanne
Lizanne
2020
Read More
Tijd voor actie dacht ik afgelopen zomer. Mijn nieuwe baan vergde zoveel van mij dat ik niet meer aan sporten toe kwam. Maar, besefte ik, ik zou de baan alleen maar volhouden als ik fit bleef. Het roer moest om! Sporten en gezond eten en wat kilo’s kwijt. O ja, en een stok achter de deur. Zou een personal trainer aan huis niet wat voor mij zijn? Ik hoefde maar even te googelen en kwam op yourhealth. Één telefoontje was genoeg om twee dagen later een intakegesprek te hebben. Een week later startten Emre en ik al. Op een zondag. Want hoe fijn! Ik kon afspreken op tijden die mij uitkwamen. Er volgden weken van wegen, structuur brengen in mijn eetpatroon, veel water drinken en pittige uurtjes met Emre. Maar wat werkte het goed! Ik werd fitter, viel af en kreeg plezier in het kickboksen. De lessen zijn leuk en de invulling steeds anders. Ook in mijn werk merk ik het verschil. Ik blijf scherper en ben veel minder moe. Blij met mijn besluit in de zomer. Ik ga voorlopig nog even door! Lizanne
Cora Peters-Bakker
Cora Peters-Bakker
2019
Read More
We zijn blij met jullie! Nooit gedacht dat wij na een paar maanden zoveel beter en sterker zijn... allemaal dankzij jullie Charlotte en Dennis! Mensen, wil je je lekkerder in je vel voelen en weer slanker door het leven gaan? Neem contact op met YourHealth!
Gerda Neele
Gerda Neele
2020
Read More
Jullie zijn : betrokken: bekwaam : enthousiast . Jullie hebben ervoor gezorgd dat ik sporten leuk vindt omdat jullie altijd voor de deur staan met een lach op je gezicht. En mij elke keer het gevoel geven dat ik een top prestatie heb geleverd. Ga zo door 💪💪💪💪
Robert
Robert
2020
Read More
Dennis is altijd stipt op tijd, varieert goed met de trainingen, heeft kennis van zaken en is erg sympathiek/ positief. Echt een aanrader!
Lynn Reichert
Lynn Reichert
2020
Read More
Ik heb super fijne training en begeleiding gehad van Alex! Een onwijs goede trainer met heel veel ervaring. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak bij hem en hij wist mij altijd te motiveren. Ik baalde oprecht dat mijn traject tot een einde kwam. Ik ‘hoor’ Alex nog steeds in mijn hoofd mij motiverende woorden toespreken als ik aan het sporten ben.
Marrit
Marrit
2020
Read More
Sporten bij yourhealth is geweldig,tijdens deze periode heerlijk met mijn man samen sporten.Buiten sporten met veel afwisseling en rekening houdend met blessures is super..daar hebben ze echt verstand van👍
Erik B.
Erik B.
2020
Read More
Dennis, de eigenaar van YourHealth personal training straalt zoveel energie uit en werkt zo professioneel, dat iedere training weer een feestje is. Door de corona hebben we wel wat aanpassingen moeten doen, maar ook daar gaat YourHealth heel slim mee om.
Heleen Lieftink
Heleen Lieftink
2020
Read More
Top training elke week weer. Steeds wat anders! Dennis is altijd positief en geeft je net dat zetje om nog meer uit je zelf te halen. Elke week een kadootje om te trainen. Een aanrader!
QQ Business QQ Business
QQ Business QQ Business
2020
Read More
Goed resultaat met het kwijtraken van de eerste bijna 10 kg. Maar ook hier wegen de laatste loodjes het zwaarst voor het behalen van het streefgewicht. Volledig aan mezelf te wijten overigens. Nog even doorzetten dus. De begeleiding van Dennis is zeer professioneel en motiverend. Verslavend zelfs. Zijn prettige persoonlijkheid draagt daar zeker aan bij. En ons ontbijt is nog nooit zo healthy en lekker geweest door het voedingsadvies van Charlotte. Ik en mijn vrouw (die ook veel onnodige kg is kwijtgeraakt door Dennis zijn hulp) zijn Dennis en Charlotte zeer dankbaar voor hun zeer professionele en prettige PT. Chapeau!
Leanne Dekker
Leanne Dekker
2020
Read More
Sinds een periode werk ik samen met Your Health Personal Training. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een bedrijf is die met veel enthousiasme en passie te werk gaat. Ze hebben direct contact met hun klanten en staan open voor ideeën en innovaties. Ik kan iedereen aanraden om Your Health te contacten op het gebied van Personal Training en voedingsadvies!
Baudine Speerstra
Baudine Speerstra
2020
Read More
Wij trainen samen met Dennis echter onze trainingsbehoefte is verschillend. Iedere training past Dennis daarop aan. Dat is heel prettig. Geen training is ook hetzelfde dat maakt het leuk en afwisselend en daarmee vol te houden. Tot slot wist ik niet dat je met enkel trainen met je eigen lichaamsgewicht zo fit kon worden. Top is dat.
Philip Nederkoorn
Philip Nederkoorn
2020
Read More
Ik mag nu al enkele jaren mooie opdrachten uitvoeren voor YourHealth personal training… Een enthousiast en gedreven team dat er voor gaat om er weer een succes van te maken! Daar krijg je alleen maar energie van!
Edward
Edward
2020
Read More
Trainen met YourHealth Personal Training is trainen met professionals. Zelf trainen wij met Dennis. Hij is altijd positief en zorgt voor een goede balans en afwisseling in de sessies. Ook leuke variaties met de trainingslocaties. Geen sessie is hetzelfde! Daarnaast heeft hij oog voor detail, zelf heb ik niet zo’n sterke rug. Hier wordt tijdens de training perfect rekening mee gehouden. Top!
Alexanader Belderok
Alexanader Belderok
2020
Read More
Dennis is een uitermate professionele trainer. Mooie balans tussen ondersteuning en uitdaging. Hij zorgt dat de sessies bijdragen aan het behalen van je doelstellingen door elke keer je uit te dagen het maximale uit jezelf te halen. Daarin weet hij precies hoe ver hij kan gaan zodat er geen blessures ontstaan of vervelende spierpijn is de volgende dag. Daarnaast zijn de trainingen ook zeer plezierig qua gezelschap.
Lisette Thun
Lisette Thun
2020
Read More
Ik train al meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid 1-op-1 met YourHealth. De trainingen zijn afwisselend, vernieuwend en uitdagend. En passend bij wat ik nodig heb. Ik voel me op gemak en de benadering van de trainer is persoonlijk en plezierig. Een aanrader!
Peter van Rhenen
Peter van Rhenen
2020
Read More
Met een enorme positieve gedrevenheid worden wij al vele jaren enorm gestimuleerd om elke vrijdag onze broodnodige oefeningen te doen. Dit gebeurd op zeer deskundige wijze aangepast aan de wens van de klant. Ongeacht leeftijd en geslacht. Ook heeft hij oog voor de persoonlijke omstandigheden waar iemand zich in bevindt zodat het altijd een training op maat is. YourHealth personal training kan ik iedereen aanraden die een jachtig bestaan heeft en 1 of 2 keer per week net dat zetje nodig heeft van een personal trainer om zijn conditie op peil te houden en te verbeteren.
Tristan Jansen
Tristan Jansen
2020
Read More
Fijne trainingen, afgestemd op onze wensen en doelen. Er is altijd tijd voor vragen via Whatsapp. Erg tevreden!
Miranda Kuiper
Miranda Kuiper
2020
Read More
Mijn doel was fitter worden voor een reis. In het begin kon ik nog geen 50 meter hardlopen/joggen, maar dankzij de fijne begeleiding van mijn trainer Emre staan inmiddels 5 rondes van 700 meter op de planning. Heel blij met hem!
Bas Janssen
Bas Janssen
2020
Read More
YourHealth PT is een zeer discreet en professioneel bedrijf. Er wordt goed geluisterd naar wat de deelnemer nodig heeft en de trainingen zijn uitdagend en afwisselend. Een aanrader voor iedereen die een echt professionele training zoekt voor alle niveau's.
Previous
Next