Jouw personal trainer aan huis

Personal training waar en wanneer jij wilt!

Personal training aan huis is niet alleen gemakkelijk – je hoeft er de deur niet voor uit – maar ook nog eens enorm efficiënt. Wij hebben ruim vijftien jaar ervaring in het verzorgen van personal training aan huis door bijna heel Nederland. Dat is niet het enige wat we doen. Zo verzorgen wij ook Duo training, Personal Boxing, Business bootcamps, Outdoor Personal training en meer. 

Klanten kiezen voor YourHealth omdat ze druk zijn, graag aan huis of buiten getraind willen worden en behoefte hebben aan persoonlijke en professionele begeleiding en een stok achter de deur. ‘S ochtends, ’s middags, ’s avonds of in het weekend trainen? Bij ons train je waar en wanneer jij wilt, lekker makkelijk toch? De trainer staat iedere week bij je op de stoep. De afspraak met je trainer staat vast in jouw agenda. Sporten wordt makkelijker een vast onderdeel van je leefstijl. Je hebt echt een stok achter de deur! 

YourHealth Personal training, waarom?

Door wie?

Ons team bestaat uit meer dan 90 deskundige en ervaren personal trainers en is actief in Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant en Gelderland. Dagelijks staan wij klanten bij die al jarenlang met volle tevredenheid bij ons trainen. Iedere trainer heeft zijn of haar eigen specialisme. YourHealth besteedt veel aandacht aan een goede match tussen de klant en de trainer. 

Omdat we zoveel verschillende trainers in ons team hebben, met ieder zijn of haar specialisme, is bij ons een nóg gerichtere aanpak mogelijk. Denk aan doelgroepen als zwangeren, vrouwen die pas bevallen zijn en ouderen. Daarnaast zijn allerlei vormen van trainingen mogelijk zoals Personal Boxing, HIIT training, Yoga of Pilates. Omdat we het belangrijk vinden dat je vooraf kennis kunt maken met de trainer, krijg je bij ons een GRATIS proefles. Zodat jij kunt ervaren of er een klik is. Vertrouwen is namelijk de basis voor een prettige en effectieve samenwerking en één van de belangrijkste pijlers voor succes.

En nu?

Ben je oprecht geïnteresseerd? Wij bieden je een GRATIS proefles bij jou thuis aan. Dé manier om te ervaren of je een klik hebt met de trainer en of onze visie en werkwijze aansluit op jouw wensen en doelen. 

error: Deze content is beveiligd!