Zoek
Sluit dit zoekvak.
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 72
js_loader
Uitstekend
gebaseerd op 57

Tips voor een gezondere leefstijl

Als extra service krijg je van ons een GRATIS Leefstijl werkboek cadeau. Zodat je naast de Personal training tevens kunt werken aan een gezonder voeding- en beweegpatroon, een sterkere mindset en betere balans.

Voedingstips

Wij adviseren geen dieet en werken niet met poeders, shakes en repen. In het werkboek staan geen gepersonaliseerde voedingsschema’s (deze kun je sinds kort overigens wel apart bij ons bestellen). In het werkboek vind je algemene voedingstips waar jijzelf actief mee aan de slag kunt gaan. En dat kan in kleine stapjes. Zodat je bewust stilstaat bij wat voor jou op dit moment haalbaar is en jij resultaten kunt behalen die duurzaam zijn. Tijdens de training kun je met je trainster sparren waar je tegenaan loopt, wat de oorzaak hiervan kan zijn en wat je evt. anders zou kunnen doen. 

Leefstijltips

Sport en voeding spelen een belangrijke rol in je fysieke en mentale gezondheid. Maar meer leefstijl onderdelen hebben hier invloed op. Denk aan de mate van stress, je slaappatroon, mindset, jouw dagelijks bewegingspatroon en de balans tussen je in- en ontspanning. Zodoende dat er in ons werkboek ook hierover informatie en praktische tips staan.  

In het werkboek vind je ook coachingsvragen welke opgesteld zijn door een motivational interviewing trainster. Zodat jij stapsgewijs een plan van aanpak kunt gaan opstellen met als doel jouw algehele leefstijl te verbeteren. Wat je precies in handen krijgt? Lees het hieronder.

Leefstijl werkboek

Voorkant werkboek YH

Wat krijg ik in handen?

Elke week een nieuw eetschema op maat

Heb je tóch de behoefte aan weekmenu’s die op jou persoonlijk afgestemd worden? Sinds kort kan dat bij ons va. €5,83,- euro per maand! Eet je glutenvrij, geen vlees of lust je bepaalde producten niet? Sport je veel en zit je veel achter de computer? Of je nu wilt afvallen, aankomen of op gewicht blijven, je krijgt een weekschema die afgestemd wordt op jouw energiebehoefte, voorkeuren en doelen. Daarnaast ontvang je ook nog eens een handige boodschappenlijst! Meer weten? Klik hieronder.

error: Deze content is beveiligd!