Tips voor een gezondere leefstijl

Als extra service krijg je van ons een GRATIS Leefstijl werkboek cadeau. Zodat je naast de Personal training tevens kunt werken aan een gezonder voeding- en beweegpatroon, een sterkere mindset en betere balans.

Voedingstips

Wij adviseren geen dieet en werken niet met poeders, shakes en repen. In het werkboek staan geen gepersonaliseerde voedingsschema’s. Je krijgt van ons algemene voedingstips waar jijzelf actief mee aan de slag kunt gaan. En dat kan in kleine stapjes. Zodat je bewust stilstaat bij wat voor jou op dit moment haalbaar is en jij resultaten kunt behalen die duurzaam zijn. Tijdens de training kun je met je trainster sparren waar je tegenaan loopt, wat de oorzaak hiervan kan zijn en wat je evt. anders zou kunnen doen. 

Leefstijltips

Sport en voeding spelen een belangrijke rol in je fysieke en mentale gezondheid. Maar meer leefstijl onderdelen hebben hier invloed op. Denk aan de mate van stress, je slaappatroon, mindset, jouw dagelijks bewegingspatroon en de balans tussen je in- en ontspanning. Zodoende dat er in ons werkboek ook hierover informatie en praktische tips staan.  

In het werkboek vind je ook coachingsvragen. Zodat jij stapsgewijs een plan van aanpak kunt gaan opstellen met als doel jouw algehele leefstijl te verbeteren. Wat je precies in handen krijgt? Lees het hieronder.

Leefstijl werkboek

Voorkant werkboek YH

Wat krijg ik in handen?

error: Deze content is beveiligd!