Outdoor Personal training

Personal training buiten

Outdoor personal training

Trainen met jouw personal trainer in de buitenlucht!

Train je liever lekker buiten? Dan is de Outdoor personal training van YourHealth echt iets voor jou. Deze training wordt verzorgt door één van onze personal trainers. Je krijgt individuele trainingsbegeleiding in de buitenlucht, op een plek bij jou in de buurt. Dat kan bij jou in de tuin zijn maar ook in een bos, park, op een sportveld of een andere plek buiten in jouw omgeving. 

Je krijgt een trainingsschema welke afgestemd wordt op jouw persoonlijke wensen, mogelijkheden en doelstellingen. Wil je afvallen, je conditie verbeteren of gewoonweg gezonder leven? Of heb je last van een blessure waar je met je trainer aan wilt werken? Verschillende doelen kunnen met ons behaald worden. De trainer helpt je stapsgewijs bij het vinden van een gezonde leefstijl die voor jou goed vol te houden is. Samen gaan jullie voor duurzame resultaten. 

Gezondheidsvoordelen Outdoor personal training

Doelen Outdoor personal training

Met één van onze personal trainers kun je in de buitenlucht werken aan:

  • Afvallen; op een leuke manier vet verbranden en strakker in je vel komen.
  • Revalideren; in de gezonde buitenlucht werken aan bijvoorbeeld blessures.
  • Sterker, gespierder en fitter worden; Outdoor personal training is zeer effectief om je uithoudingsvermogen en kracht op te bouwen.

En nu?

Wil je zelf ervaren hoe leuk en effectief de YourHealth outdoor training is met één van onze trainers? Neem dan contact op met ons op en maak een afspraak voor een intake met GRATIS proefles. Ons team staan voor je klaar en helpt je graag verder met een persoonlijke en professionele aanpak.

error: Deze content is beveiligd!