Zoek
Sluit dit zoekvak.
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 72
js_loader
Uitstekend
gebaseerd op 57

Disclaimer YourHealth personal training B.V.

Aanwezige informatie op de website

YourHealth personal training heeft grote zorg besteed aan het samenstellen van de (medische) informatie en inhoud op deze website. We streven naar nauwkeurigheid, actualiteit en volledigheid, maar kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden, onvolledigheden of verouderde informatie. Eveneens is de informatie en inhoud op de website niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose of -behandeling.
 
Alle medische, inhoudelijke en gezondheidsgerelateerde informatie op deze website is afkomstig van verschillende onafhankelijke bronnen en individuen. De hier geplaatste content geeft algemene trends en situaties weer en mag niet worden beschouwd als medisch advies. Aan alle berichtgevingen die YourHealth personal training publiceert kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Voor persoonlijke medische diagnoses dien je te allen tijde een arts of andere professionele zorgverlener te raadplegen. Houd er rekening mee dat YourHealth personal training geen aansprakelijkheid aanvaardt voor content die elders is geplaatst en wordt doorgelinkt vanaf deze website. Dit geldt ook voor alle externe links en verwijzingen naar andere platforms en websites.
 

E-mail

YourHealth personal training kan niet garanderen dat e-mails die aan de ontvanger worden verzonden (tijdig) worden ontvangen, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. De veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig door YourHealth personal training worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder versleuteling of wachtwoordbeveiliging een e-mail te sturen aan YourHealth personal training accepteer je dit risico. 

Intellectuele eigendomsrechten  

De inhoud van de website, waaronder doch niet uitsluitend: de teksten, afbeeldingen, vormgeving, publicaties, merken en domeinnamen, zijn het eigendom van YourHealth personal training of haar licentiegevers en worden beschermd door intellectuele eigendomsrechten, waaronder het auteursrecht. Het is uitdrukkelijk verboden om (een gedeelte van) de website, informatie op de website of ander materiaal getoond op de website te verveelvoudigen, te verwerken, te exploiteren of op andere wijze openbaar te maken zonder voorafgaande toestemming van YourHealth personal training. 

Hyperlinks  

De website van YourHealth personal training kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. YourHealth personal training heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en/of de inhoud daarvan. YourHealth personal training aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.  

Wijzigingen

YourHealth personal training behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud van de website, met inbegrip van deze disclaimer, te wijzigen. 

Contact

Heb je vragen over deze disclaimer? Neem dan gerust contact op met YourHealth personal training via info@yourhealthpt.nl. 

error: Deze content is beveiligd!