Werkwijze

Werkwijze Your Health

Ben je serieus geïnteresseerd? Graag bieden we je een GRATIS proefles aan. Dé manier om te ervaren of onze visie en werkwijze bij je past en of je een klik hebt met de trainer. Omdat wij het belangrijk vinden dat jij je prettig en begrepen voelt, besteedt YourHealth veel aandacht aan een goede match tussen jou en de trainer. Die klik is de basis voor een leuke én effectieve samenwerking. 

Match

Iedere trainer heeft zijn of haar eigen specialisme. Op die manier is bij ons een nóg gerichtere aanpak mogelijk. Zo hebben wij trainers in ons team die gespecialiseerd zijn in zwanger en fit training of trainen na een bevalling. Maar ook verzorgen wij Yoga aan huis en Pilates aan huis, Personal Boxing en HIIT training. Veel vrouwen trainen liever met een vrouwelijke personal trainster. Bij ons kan dat omdat wij juist veel vrouwelijke trainers in ons team hebben.

Tijdens ons eerste telefoongesprek brengen we jouw doelen en wensen in kaart, zodat we een goede match kunnen maken. Hierbij is het ook belangrijk om te weten wanneer je kunt trainen. Zodat we een trainer kunnen sturen die dezelfde mogelijkheden heeft in zijn of haar agenda. Wij geven les in de ochtend, middag, avond en door de week en in de weekenden.

Proefles

De trainer zal contact met jou opnemen voor het inplannen van jouw proefles. De training kan bij jou thuis gegeven worden of buiten op een plek bij jou in de buurt. Hij of zij zal alle sportmatrialen meenemen, je hoeft er dus niets voor aan te schaffen. Zo kan de trainer wat dumbells meenemen, een kettlebell of elastieken. Heb je op dit moment niet zo’n goede conditie? Dat geeft niet. De meeste mensen die ons benaderen hebben een minder goede conditie. Hier hebben we dus ervaring mee en de trainer zal hiermee rekening houden tijdens de proefles.

En dan?

Is de proefles goed bevallen en wil je starten? Bij ons kun je meteen beginnen. Zo plan je na de proefles jouw eerste trainingen in met de trainer.

Samengevat, hoe gaan we je helpen?

Contact

Nadat je ons benaderd hebt, nemen wij contact met je op. Samen bespreken we jouw doelstellingen, wensen en verwachtingen en wat YourHealth voor jou kan betekenen. Naar wens plannen we een vrijblijvende en GRATIS proefles met je in.

GRATIS proefles

Graag leren we je eerst wat beter kennen. Daarom zullen we je vragen om een medische vragenlijst in te vullen. Zodat de trainer goed de proefles kan voorbereiden en jou dus een training kan bieden die aansluit bij jouw doelen, wensen, mogelijkheden en verwachtingen.

Go for it!

Vond je de proefles leuk en sluit onze werkwijze en visie bij jou aan en heb je een klik met de trainer? Leuk, samen gaan we aan de slag! We bespreken de gewenste trainingsdagen en locatie en plannen jouw eerste trainingen in. Bij ons kun je vaak binnen enkele dagen al beginnen!

error: Deze content is beveiligd!