Kosten Personal trainer vs. sportschool

De kosten voor een personal trainer liggen hoger dan een abonnement op een sportschool. Zo betaal je gemiddeld 50,- per maand voor een sportabonnement en tussen de 40,- en 120,- euro per les voor een Personal trainer. Echter kiest men de laatste jaren toch steeds vaker een Personal trainer aan huis, om verschillende redenen;

De kosten voor een personal trainer liggen hoger dan een sportschool omdat je maatwerk krijgt

Personal training staat echt voor maatwerk en persoonlijke aandacht. Jouw trainingsschema wordt afgestemd op jouw persoonlijke wensen, doelen en mogelijkheden. Je traint in het tempo dat bij jou past om blessures te voorkomen. De trainer zal je remmen of juist uitdagen waar nodig. Heb je een blessure of andere lichamelijke klachten? De trainer houdt hier rekening mee tijdens de training.

Hoe voel jij je op de dag van training, heb je die nacht wakker gelegen omdat je kindje het grootste deel van de nacht wakker was? Of misschien heb je een belangrijke vergadering gepland staan waar je tegenop kijkt? Je (energie)balans schommelt iedere dag. Jouw personal trainer kijkt iedere training hoe jouw balans is en past hierop jouw persoonlijke trainingsschema aan.

De prijzen voor een personal trainer liggen weliswaar hoger dan bij een sportschool, maar uiteindelijk verdien je het terug in een betere fysieke en mentale gezondheid. Steeds meer mensen beseffen hoe belangrijk het is om vitaal te zijn, een gezond gewicht te hebben en om weer beter in je vel te zitten. Bij YourHealth personal training sta jij centraal, zodat je iedere training de begeleiding en aandacht krijgt die je nodig hebt.

Compleet pakket

De Personal training van YourHealth wordt een onderdeel van jouw leefstijl. Iedere week staat die kruis in je agenda, het is jouw vaste sportmoment in de week! Je hoeft niet na te denken over de invulling van de training. Jouw trainer kiest effectieve oefeningen die aansluiten bij jouw lichamelijke mogelijkheden, wensen en doelen. Jouw trainer coacht en motiveert je tijdens de training, want jij staat gedurende de training centraal en krijgt een programma op maat. De personal trainer is je sportmaatje, motivator en coach

Review

“Je krijgt effectieve begeleiding, een optimaal resultaat, persoonlijke aandacht en je bespaart jezelf tijd. Daarnaast werkt een afspraak met een personal trainer erg motiverend.”

Plan op maat

Als je kiest voor een Personal trainer van YourHealth, ga je samen met jouw trainer resultaatgericht aan de slag. “Wat is jouw doel? Wat moet je doen om dat te bereiken? En wat is haalbaar voor je?” Er wordt een plan voor je opgesteld dat afgestemd wordt op jouw persoonlijke wensen en doelen. Hierbij houdt de trainer rekening met eventuele lichamelijke beperkingen. We vinden het belangrijk dat het plan haalbaar voor je is. De trainer weet wat hij of zij doet, waar jullie naar toe werken en stuurt bij waar nodig. De trainer ondersteunt je bij het realiseren van jouw doelen en het vasthouden van de gewenste resultaten en is echt jouw stok achter de deur!

Waarom liggen de kosten voor een YourHealth trainer tussen de 65,- en 85,- euro excl. btw?

 • Professionele, ervaren trainers.
 • Flexibiliteit. Bij ons train je waar, wanneer en hoe vaak jij wil. De trainer komt met alle sportmaterialen naar je toe. Dat scheelt je reistijd en gedoe.
 • Maatwerk. Bij ons krijg je niet alleen een trainingsschema dat afgestemd wordt op jouw wensen, doelen en mogelijkheden. Bij ons leer je hoe je een gezonde leefstijl kunt integreren in een druk leven. Op een haalbare manier, zodat je het vol blijft houden en resultaten kunt behalen die duurzaam zijn.
 • 1+1 GRATIS; bij YourHealth kun je eventueel samen trainen voor dezelfde prijs.
 • GRATIS leefstijl- en voedingsadviezen.
 • Persoonlijke aandacht en professionele begeleiding.
 • GRATIS trainingsschema voor thuis.
 • Personal training en coaching.
 • Sportmotivatie. Jouw trainer motiveert je zodat je het beste uit jezelf en uit de training zult halen. 
 • Match. Ons team bestaat uit meer dan 90 trainers en is actief door bijna heel NL. Wij besteden veel aandacht aan een goede match tussen de klant en trainer. Vertrouwen is namelijk de basis van een goede samenwerking en een van de belangrijkste pijlers voor succes. Omdat we veel trainers hebben, kunnen we goed kijken naar welke trainer het beste bij de klant past.
 • Je hebt echt een stok achter de deur!

Gratis intake met proefles

Naast de vraag ‘Wat kost een Personal trainer?’ is het vooral belangrijk of je een klik ervaart met je trainer. Dat je je gehoord en begrepen voelt. Je zult je trainer immers wekelijks zien. Het is dan ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. Daarom bieden wij je bij serieuze interesse een GRATIS intake met proefles aan. Dé manier om te ervaren of onze visie en trainer bij je past. Wil je graag meer informatie of een afspraak maken voor de proefles? Neem dan contact met ons op, ons team staat voor je klaar!

Wacht ...

Er is meer van dit

Cashew limoen ijs

Cashew-limoen ijs

Cashew limoen ijs Voor deze heerlijke cashew limoen ijs heb je GEEN ijsmachine nodig! Dit heerlijke recept bevat geen geraffineerde suikers, je maakt het met

Lees verder »
error: Deze content is beveiligd!