Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter

Personal training apps

Lichamelijke gezondheid is in het (post-)corona tijdperk niet alleen voor veel mensen belangrijker geworden, maar ook minder laagdrempelig. Gesloten sportscholen, leven in bubbels en thuisblijven als je ziek bent. Hoe zou het voor je zijn als je door middel van een app al die struikelblokken aan de kant kunt schuiven? Trainen vanuit huis met ondersteuning van een personal training app kan ook voor jou een mooie toevoeging vormen aan een gezonde leefstijl.

Welke apps zijn er en wat kunnen ze voor je betekenen? We gingen voor je op zoek en vonden er maar liefst 10. Elk met zijn voor- en nadelen.

1. Fiit

De best beoordeelde app van het moment is Fiit. Deze krachtpatser biedt maar liefst meer dan 20 programma’s aan. Voor ieders wens is er een optie en je kiest jouw ideale programma on-demand. Als je ervoor kiest je in te schrijven, sport je weliswaar 14 dagen gratis. Let’s go!

2. Keelo

Met Keelo ontvang je gratis coaching en gepersonaliseerde programma’s. Je vraagt advies en mailt over je voortgang met jouw coach. Meer oefeningen staan ter beschikking en direct chatten kun je met een premium account.

3. Centr

In Centr staat gezond leven centraal. Je krijgt niet alleen sportadvies maar de trainers letten ook op jouw eetgewoontes en je algemene levensstijl. All-In iets voor jou? Ga dan voor deze beauty. Je volgt er sportlessen, kan er gezonde recepten vinden en er is aandacht voor yoga en meditatie zodat jij heerlijk in balans door het leven gaat.

4. Aaptiv

Je staat in een ongemakkelijke pose en nog steeds zoeken je ogen naar het scherm voor de volgende instructie. Ongemakkelijkheid ten top! Bij Aaptiv doe je aan sport zonder dat je naar je telefoon hoeft te kijken. Wel zo makkelijk, niet?

5. FitBit Premium

Heb je een FitBit? Kies dan eenvoudig voor een Premium abonnement. Je krijg hiermee direct toegang tot een reeks diensten die jouw sessies nog succesvoller maken. Gezonde recepten, effectieve oefeningen en hulp bij het bereiken van je doelen. Het beste van dit alles? Je geniet drie maanden gratis van dit Premium abonnement!

6. Alo Moves

Ben jij yoga-minded? Dan is deze app echt iets voor jou. Je kan de oefeningen aanpassen op intensiteit, doelen of oefeningen. Op die manier vind je jouw ideale programma met gemak!

7. MapMyRun

Een hardloper in hart en nieren? Met deze app die speciaal ontwikkeld is voor hardlopers hou je jouw vorderingen bij en zet je de juiste doelen. Maak je eigen routes en onderzoek het terrein voordat je op pad gaat. Hardlopen was nog nooit zo leuk.

8. Seven

Weinig tijd en toch aandacht geven aan je gezondheid? In 7 minuten per dag focus jij je op de belangrijkste elementen van jouw lichamelijk gezondheid. Bovendien heeft de app maar liefst meer dan 200 programma’s.

9. Daily Burn

Laat die buikspieren lekker branden van Daily Burn. Yoga, Pilates of Cardio. Je kan het allemaal terugvinden in deze app. Onder toezicht van een hechte community behaal jij zonder problemen je targets.

10 Jefit

Wil je focussen op krachttraining? Kies dan voor Jefit. Met maar liefst 1400 oefeningen wordt het behalen van je doelen een makkie. Filter op spiergroep of pas je doelen aan onderweg, het is heel eenvoudig in deze handige app.

Wacht ...

Er is meer van dit

Vissalade

Vissalade

Makkelijke vissalade Hierbij het recept van een makkelijk te bereiden vissalade. Heerlijk als gezonde lunch of diner. Ook op tafel te zetten voor bij de

Lees verder »
Koude fruitsoep met zomerfruit1

Koude fruitsoep met zomerfruit

Koude fruitsoep met zomerfruit Rood en paars fruit zoals blauwe bessen, frambozen, aardbeien, bramen en granaatappelpitten zitten vol met antioxidanten en andere kankerwerende stoffen. Ook

Lees verder »
error: Deze content is beveiligd!