Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter

Personal trainer 1 op 1

Baal je ervan dat je jouw fitness doelen niet haalt? Ga je sporten maar verlies je soms je motivatie en ga je dan gemakkelijk een week niet? Je bent niet alleen. Iedereen heeft het druk en zorgen voor onze lichamelijke gezondheid is vaak het eerste wat er bij in schiet. Dat is natuurlijk erg jammer. Er is echter een optie die ervoor zorgt dat jij wel je vooropgestelde doelen haalt zonder daarvoor bijzonder veel extra te doen. Kies voor personal training 1-op-1. Op die manier is er juist dat extraatje als je even niet zo gemotiveerd bent. Daarnaast zijn er tal van voordelen als je sport samen met een personal trainer. We sommen ze hier beneden voor je op.

De stok achter de deur

Soms gaat het leven ons niet gemakkelijk af, voelen we ons niet lekker in ons vel of willen we liever bankhangen dan sporten. Op die momenten doe je er goed aan om je te laten bijstaan door iemand die jouw helpt. Door wat externe motivatie kom jij weer sneller in actie en word je eraan herinnert waarvoor je het doet.

Begeleiding op maat

Je gaat week na week naar de sportschool maar de resultaten blijven uit. Je zal niet de eerste zijn die dit overkomt. Het antwoord is heel simpel. Je sport verkeerd, te veel, te weinig of je eetgewoonte sluit helemaal niet aan bij je fitness doel. Wat het ook is, een persoonlijk trainer brengt het voor jou in kaart. Gevolg? Jij boekt (sneller) resultaat!

Begeleiding op maat betekent ook het aanpassen van oefeningen naar eigen kunnen. Last van je rug of je nek? Een goede personal trainer zoekt naar passende oplossingen zodat jij alsnog je doel kan bereiken zonder veel last te ondervinden van jou klachten. Pijn is nooit goed, dus pas daar voor op en geef je klachten op tijd aan zodat daar rekening mee gehouden kan worden.

Persoonlijke programma’s

Aan de hand van jouw persoonlijke wensen en fysieke kenmerken zorgt de personal trainer ervoor dat hij (of zij) een plan van aanpak giet in de vorm van een programma. Met dit programma groei jij dichter naar je gewenste lichaam toe en boek je sneller resultaat. Gaat het even niet zo lekker? Geef het aan zodat jouw trainer hier rekening mee kan houden. Een programma dat jouw doelen vooropstelt hoeft geen programma te zijn dat over je grenzen gaat. Door uitputting en blessures laat resultaat juist langer op zich wachten.

Flexibel

Kiezen voor personal training is kiezen voor een flexibel systeem van sporten. Je spreekt namelijk met jouw trainer af wanneer jou dat uitkomt. Hij/zij ontwerpt vervolgens een programma waarmee jij aan de slag kan gaan. Dit programma bestaat uit de nodige aanbevelingen ten opzichte van jouw gezondheid en fysiek welzijn. Hoe jij dit plan opvolgt is natuurlijk jouw eigen verantwoordelijkheid. Wil je schuiven in de planning? Dan is dat natuurlijk mogelijk.

Toegankelijk

Gebruik maken van een personal trainer wordt nog vaak als een luxe aangelegenheid gezien maar dat is het echter al lang niet meer. Personal trainers zijn niet langer weggelegd louter voor BN’ers en andere grootverdieners. Bovendien houdt een goede personal training rekening met jouw uitdagingen en beperkingen, als die er zijn. Hierdoor is de drempel om gebruik te maken van een dergelijke trainer de laatste jaren erg afgenomen.

Variatie en uitdaging

Zie je het zitten om met een personal trainer aan de slag te gaan, dan maak je een goede beslissing. Zorg ervoor dat je een trainer vindt die aansluit bij jouw persoonlijkheid en die rekening kan houden met jouw wensen.

Wacht ...

Er is meer van dit

Vissalade

Vissalade

Makkelijke vissalade Hierbij het recept van een makkelijk te bereiden vissalade. Heerlijk als gezonde lunch of diner. Ook op tafel te zetten voor bij de

Lees verder »
Koude fruitsoep met zomerfruit1

Koude fruitsoep met zomerfruit

Koude fruitsoep met zomerfruit Rood en paars fruit zoals blauwe bessen, frambozen, aardbeien, bramen en granaatappelpitten zitten vol met antioxidanten en andere kankerwerende stoffen. Ook

Lees verder »
error: Deze content is beveiligd!