Brood met rosbief & yoghurtsausje

Nodig

1 persoon | 5 minuten

  • 20 ml halfvolle yoghurt
  • 1 theelepel mosterd
  • 2 boterhammen, volkoren
  • 2 plakken rosbief

Bereiding

  1. Meng de yoghurt met de mosterd in een bakje.
  2. Smeer de boterhammen in met het yoghurtsausje.
  3. Verdeel de rosbief over het brood en breng op smaak met peper en wat zout. Eet lekker!
Broodje belegd met rosbief & yoghurtsausje

Wacht ...

Er is meer van dit

Glas cola wordt ingeschonken vanuit een colafles

Frisdrank ongezond

Frisdrank: het vloeibare snoep en gevaren ervan Ondanks dat we eigenlijk weten dat het pure suiker in een flesje is, hebben we soms gewoon enorm

Lees verder »
Vrouw traint buiten fanatiek met elastiek

Progressive overload

Progressive overload: dé sleutel tot succes voor een sterk en gespierd lichaam Als je wilt beginnen met krachttraining of als je op zoek bent naar

Lees verder »
error: Deze content is beveiligd!