Brood met hummus & zoete kikkererwten

Nodig

1 persoon | 5 minuten

  • 100 gram kikkererwten, uit blik
  • 1 bosuitje
  • ½ eetlepel (olijf)olie
  • 1 snufje kerriepoeder
  • 1 theelepel honing
  • 15 gram rozijnen
  • 2 boterhammen, volkoren
  • 2 eetlepels hummus

Bereiding

  1. Spoel de kikkererwten in een vergiet af met koud water en laat uitlekken. Snijd het bosuitje in ringetjes.
  2. Meng de kikkererwten, bosui, olie, kerriepoeder, honing en rozijnen in een schaaltje en roer door elkaar.
  3. Besmeer de boterhammen met de hummus en verdeel de zoete kikkererwten salade erover.
  4. Wil je de lunch meenemen? Verpak het brood met hummus in folie en neem de kikkererwten salade in een los bakje mee. Geniet ervan!
Bord met broodje belegd met hummus en zoete kikkererwten

Wacht ...

Er is meer van dit

Personal training voor DGA

Inhoudsopgave Personal training voor DGA: Efficiënt en op maat Voor de directeur-grootaandeelhouder (DGA) is het vinden van de juiste balans tussen werk, privé en gezondheid

Lees verder »
error: Deze content is beveiligd!