Zoek
Sluit dit zoekvak.
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 70
js_loader
Uitstekend
gebaseerd op 57

Personal trainer overgang

Vrouwelijke personal trainer

Fit en vitaal tijdens en na de overgang

  • Ervaar je hinder door symptomen van de menopauze en zoek je naar oplossingen? Sinds 2007 verzorgen we personal training aan huis en buiten op maat, specifiek voor vrouwen en gegeven door vrouwelijke instructeurs. Dankzij deze individuele benadering hebben we talloze dames tijdens en na de menopauze ondersteund in het verkrijgen van een gezond, energiek lichaam en een verbeterd evenwicht.

  • Naast de trainingssessies ontvang je van ons een GRATIS Leefstijl werkboek. Hiermee kun je naast de privétrainingen ook werken aan je voeding, mentaliteit, ontspanning, slaap en lichaamsbeweging.

  • Het tijdstip van de menopauze kan gepaard gaan met vermoeidheid, apathie en een reeks ongemakken zoals nachtelijk zweten en pijn in spieren en gewrichten. Sporten lijkt dan misschien niet aantrekkelijk, maar juist door actief te worden, kun je de symptomen van de menopauze verminderen. Krachttraining bijvoorbeeld, verhoogt je spiermassa, wat gunstig is voor je stofwisseling en vetverbranding.

  • We willen je graag laten ervaren dat sporten (opnieuw) plezierig kan zijn en je helpen om een gezonde levensstijl te combineren met een druk bestaan. Zodat jij uiteindelijk, letterlijk en figuurlijk, weer lekker in vel zit!
Sportieve vrouw in sportkleding springt in de lucht, 1 gestrekt been en 1 been opgetrokken

Voordelen van sporten tijdens en na de menopauze

Hoe kunnen we je ondersteunen?

  • Je ontvangt professionele coaching van een vrouwelijke personal trainer. Ons team bestaat uit meer dan 80 instructrices, elk met haar eigen specialisatie, waardoor we een zeer specifieke aanpak kunnen bieden;

  • Je wordt getraind waar en wanneer het jou uitkomt, thuis of buiten op een locatie bij jou in de buurt, in de ochtend, middag, avond of in het weekend;

  • Je traint met je eigen lichaamsgewicht en met sportuitrusting die door de instructrice wordt meegebracht, zoals halters, een TRX of elastieken. Je hoeft dus niets te kopen en we hebben slechts een paar vierkante meter bewegingsruimte nodig;

  • Elke persoon is uniek. Daarom train je bij ons op jouw eigen tempo en krijg je een aangepast plan dat rekening houdt met jouw persoonlijke wensen, doelen en fysieke capaciteiten.
2 dames in sportkleding kijken elkaar lachend aan tijdens inspanning

Duo personal training

Wil ook jouw partner of een vriend(in) meetrainen? Dan hebben we goed nieuws, want bij ons kan een sportmaatje GRATIS aansluiten! En hebben jullie niet dezelfde doelstellingen of een ander sportniveau? Dat is voor ons geen probleem, want ieder krijgt een plan op maat welke afgestemd wordt op ieder zijn of haar wensen, doelen en fysieke conditie. Serieus geïnteresseerd? Plan dan een proefles in met één van onze trainers. 

En nu?

Wil je het gemak ervaren van een Personal train(st)er aan huis? Bij serieuze interesse krijg je een GRATIS intake + proefles. Zodat je vooraf kennis kunt maken met de train(st)er. Want we vinden het belangrijk dat je een klik hebt met jouw personal trainer!