Personal yoga aan huis

Yoga aan huis

Balans tussen lichaam en geest. Yoga wordt steeds meer populair vanwege de positieve effecten op de mentale en fysieke gezondheid. Ervaar je veel stress, merk je dat je spieren stijf worden of dat je meer last krijgt van kwaaltjes, als nek-, rug-, of schouderklachten? Met yoga werk je aan een evenwicht tussen lichaam en geest. 

Voordelen Personal yoga aan huis

Balans

Raak je snel overprikkeld? Yoga aan huis helpt jou beter in balans te komen. Door wekelijks een Me-Time moment in te plannen met jouw privé yogadocente, werk je stapsgewijs aan het verbeteren van je fysieke en mentale balans. Omdat de Personal yoga docente iedere week bij jou op de stoep staat, heb je echt een stok achter de deur.

De trainer helpt je in balans te komen door verschillende stretch-, kracht-, coordinatie-, meditatie-, en ademhalingsoefeningen. Jouw wensen, doelen en mogelijkheden zijn altijd ons uitgangspunt.

Yoga aan huis of buiten, wanneer JIJ dat wilt

Wil je graag thuis privé yogales krijgen? Of wil je juist lekker in de buitenlucht trainen? Bij ons krijg je yogales waar en wanneer jij dat wilt! Outdoor yoga en indoor yoga is mogelijk in de ochtend, middag of avond, door de week en in het weekend.

Op dit moment verzorgen wij yoga aan huis of buiten in en rondom Pijnacker, Zoetermeer, Amsterdam, Het Gooi, Utrecht, Den Bosch, Haarlem, Heerhugowaard en Alkmaar.

Yoga in de tuin
Yoga buiten
error: Deze content is beveiligd!