Personal trainer Amerongen

Personal trainer aan huis Amerongen

Jouw stok achter de deur!

Sinds 2007

Trainen waar en wanneer jij wil. Ben je op zoek naar een personal trainer in Amerongen, omdat je bijvoorbeeld wilt afvallen of sterker en fitter wilt worden? En lijkt het jou fijn om thuis of buiten getraind te worden? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! 

Of je nu een personal trainer zoekt in de of in het Amerongen Dorp of in het Centrum, dat maakt voor ons niet uit. Onze personal trainers zijn actief in heel Amerongen en omgeving. Waarschijnlijk wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen. Graag stellen we ons even aan je voor!

Trainen waar en wanneer jij wil

Wat kun je van ons verwachten?

Wat levert personal training jou op?

Personal trainer buiten in Baarn

Personal training buiten in Amerongen

Sporten is gezond, maar buiten sporten nog gezonder. Zo brengt sporten in de buitenlucht bij aan een betere mentale en fysieke gezondheid. Tijdens een Outdoor training maak je meer endorfine aan en kom je in aanraking met verse zuurstof en zonlicht. Daarnaast werkt het stress verlagend. Amerongen heeft verschillende geschikte locaties om buiten te trainen, zoals het Amerongse Bos. Maar de training kan ook verzorgd worden op een gras-, sport- of speelveldje bij jou om de hoek of gewoonweg bij jou in de tuin! 

error: Deze content is beveiligd!