Voedingsadvies

Voeding heeft een groot aandeel in jouw (sport)prestaties en algehele gezondheid en is de basis voor vitaliteit. De aanpak van voeding en sport is dé gouden combinatie wanneer je een slank, fit en sterk lichaam wilt. Daarom heeft YourHealth in samenwerking met een professionele voedingsconsulent een voedingsadvies opgesteld, waar klanten meteen mee aan de slag kunnen. Het voedingsadvies bevat richtlijnen voor een gezond voedingspatroon met daarnaast juist veel praktische tips. Want vaak weet men wel wat gezonde voeding is, maar ligt de uitdaging juist in het doen.

Wat krijg je in handen?

Onze visie

Wij staan niet achter diëten. Als je te weinig eet, lijk je snel af te vallen maar je verliest uiteindelijk voornamelijk vocht en spiermassa. En dat is wat we juist niet willen. Bij ons leer je een gezond voedingspatroon te integreren in een druk leven. Het gaat erom dat je bewuste keuzes gaat maken en dat je juist voldoende, gezond en gevarieerd gaat eten. Daarbij is de haalbaarheid belangrijk, dat je de lat dus niet te hoog legt voor jezelf.  

We staan achter pure voeding. Maar, perfectie bestaat. We kunnen niet iedere dag, jaar in jaar uit, 100% gezond eten. Zeker niet in deze maatschappij. Dus af en toe iets lekkers eten en drinken moet kunnen. Zodat jij het goed vol kunt houden en op een luchtige en haalbare manier aan je fysieke en mentale gezondheid kunt werken en resultaten zult behalen die duurzaam zijn.