Voedingsadvies

Voeding heeft een groot aandeel in jouw (sport)prestaties en algehele gezondheid en is de basis voor vitaliteit. De aanpak van voeding en sport is dé gouden combinatie wanneer je een slank, fit en sterk lichaam wilt.
Daarom heeft YourHealth in samenwerking met een professionele voedingsconsulent algemene voedingsadviezen opgesteld. Hierin staan richtlijnen voor een gezonder voedingspatroon. De voedingsadviezen zijn een groot onderdeel van ons speciale -Leefstijl werkboek-. In ons werkboek vind je allerlei informatie en tools om je algehele leefstijl te verbeteren.
  • Sport
  • Voeding
  • Dagelijks beweegpatroon
  • Balans
  • Ontspanning
  • Mindset
  • Slaap
  • Stress

Afvallen zonder dieet

Wij staan niet achter diëten. Als je te weinig eet, lijk je snel af te vallen maar je verliest uiteindelijk voornamelijk vocht en spiermassa. En dat is wat we juist niet willen. Bij ons leer je een gezond voedingspatroon te integreren in een druk leven. Het gaat erom dat je bewuste keuzes leert maken en dat je juist voldoende, gezond en gevarieerd gaat eten. Daarbij is de haalbaarheid belangrijk, dat je de lat dus niet te hoog legt voor jezelf.  

We staan achter pure voeding. Onze voeding is tegenwoordig namelijk zo bewerkt. Maar, perfectie bestaat niet. We kunnen niet iedere dag, jaar in jaar uit, 100% gezond eten. Zeker niet in deze maatschappij. Dus af en toe iets lekkers eten en drinken moet kunnen. Zodat je het goed vol kunt houden en je op een luchtige en haalbare manier aan je fysieke en mentale gezondheid kunt werken en resultaten kunt behalen die duurzaam zijn. 

Leefstijlcoaching

Sport en voeding spelen een belangrijke rol in je mentale en fysieke gezondheid. Maar meer leefstijl onderdelen hebben hier invloed op. Denk aan de mate van stress, je slaappatroon, mindsetdagelijks bewegingspatroon en de balans tussen je in- en ontspanning. Zodoende hebben wij een heel nieuw YourHealth Leefstijl werkboek hebben opgesteld voor al onze klanten. 

In het werkboek staan ook coachingsvragen, welke opgesteld zijn door een professionele Motivational Interviewing trainster. Zodat jij naar wens stapsgewijs en op een haalbare wijze kunt gaan werken aan de verbetering van je leefstijl. Wat je precies in handen krijgt? Lees het hieronder.

Leefstijl werkboek

Voorkant werkboek YH

Wat krijg ik in handen?

error: Deze content is beveiligd!