Voedingsadvies

YourHealth personal training is gaan samenwerken met een professionele voedingsconsulent. Zij heeft een voedingsadvies opgesteld waar onze klanten meteen mee aan de slag kunnen. De aanpak van voeding en sport is namelijk dé gouden combinatie wanneer je een slank, fit en sterk lichaam wilt!

Omdat gezonde voeding een belangrijke rol speelt in onze vitaliteit, is het voedingsadvies een extra service die we je naast de personal training aan huis aanbieden. Het kost je dan ook niets extra. Het voedingsadvies bevat richtlijnen voor een gezond voedingspatroon met daarnaast veel praktische tips.

Wat krijg je in handen?

Onze visie

Wij staan niet achter diëten. Als je te weinig eet, lijk je snel af te vallen, maar je verliest uiteindelijk voornamelijk vocht en spiermassa. En dat is wat we juist niet willen. Bij ons leer je een gezond voedingspatroon te integreren in een druk leven. Het gaat erom dat je bewust gaat kiezen en dat je juist voldoende, gezond en gevarieerd gaat eten. Daarbij is haalbaarheid belangrijk, dat je de lat dus niet te hoog legt voor jezelf.  

We staan achter pure voeding. Maar, perfectie bestaat. We kunnen niet iedere dag, jaar in jaar uit, 100% gezond eten. Zeker niet in deze maatschappij. Dus af en toe iets lekkers eten en drinken moet kunnen. Zodat jij het goed vol kunt houden en op een luchtige en haalbare manier aan je fysieke en mentale gezondheid kunt werken.