Voedingsadvies

YourHealth personal training werkt samen met professionele voedingsconsulenten. De aanpak van voeding en sport is namelijk dé gouden combinatie wanneer u een gezond, slank, fit en sterk lichaam wilt. Een goede balans in voeding en sport zorgt tevens voor betere (sport)prestaties, een beter uithoudingsvermogen en een beter herstel na uw training.

Naast Personal training, krijgt u bij YourHealth een voedingsadvies van één van onze voedingsconsulenten. Dit is een extra service die we u aanbieden, het kost u niks extra. De adviezen zullen aansluiten op uw persoonlijke doelen. U kunt meteen met het voedingsadvies aan de slag!

Voedingsadviezen. Personal training aan huis

Wat krijgt u in handen?

U krijgt veel praktische tips rondom een gezond eetpatroon. Zoals hoe u om kunt gaan met lastige situaties als feestjes, BBQ, etentjes en vakanties. Maar ook ontvangt u makkelijke en gezonde recepten, een handige boodschappenlijst en een duidelijk voedingsschema waarin staat wat u zoal kunt eten. Hiernaast krijgt u tips rondom het inplannen en meenemen van uw maaltijden en tips voor een gezonde leefstijl.

Direct een afspraak maken? Dat kan! Neem contact met ons op…