Heb jij geen motivatie om te gaan sporten… De lente staat voor een nieuw begin!

We hebben al even een paar dagen lekker kunnen genieten van het voorjaarszonnetje. Wat is toch lekker om die zon weer op je gezicht te voelen! Ook al is het woensdag 20 maart pas officieel lente, we merken al dat de dagen langzaamaan weer langer worden. Nog even en de natuur begint weer te bloeien en te groeien. De lente is niet alleen voor de natuur een nieuw begin, ook voor onszelf! Het staat symbool voor een frisse start en het is dan ook het moment om de energie om te zetten in actie!

Motivatie om te gaan sporten nodig?

Dan is dit het moment! Omdat we in de lente meer energie krijgen, kunnen we ons goed voorbereiden op een heerlijke en fitte zomer. We moeten straks onze bikini/zwembroek weer aan en willen graag lekker in ons vel zitten. Door sporten kom je beter in je vel, je voelt je fitter en sterker, je voelt je aantrekkelijker en mentaal voel je je sterker. Door het sporten versnel je je stofwisseling en vetverbranding, wat leidt tot gewichtsafname. Alle ingrediënten voor een heerlijke zomer!

Ik snap dat het makkelijker gezegd dan gedaan is. Maar we weten uit ervaring dat het zeker haalbaar is. Het is een kwestie van doen. Zet de eerste stap en ervaar die voldoening. Niet alleen sporten zorgt voor een sterk, fit en slank lichaam. Ook gezonde voeding speelt hierbij een belangrijke rol. Wanneer je in de lente aan de slag gaat met sporten en een gezond eetpatroon, zul je zien dat je makkelijker in die positieve flow komt en dat het goed voor je vol te houden is.

Weet je niet goed waar je moet beginnen?

Het team van YourHealth helpt je hierin graag verder. We geven personal training aan huis, op kantoor of buiten. Wij komen met de benodigde sportattributen naar jou toe. Of je nu thuis wil trainen, op kantoor of lekker buiten. Je krijgt afwisselende en uitdagende trainingsschema’s die passen bij jouw doelen, tempo en mogelijkheden. We zijn een professioneel en enthousiast team van niet alleen personal trainers. Ook staat er een voedingsdeskundige voor je klaar die je kan helpen bij het ontwikkelen van een gezond eetpatroon. Zo krijg je o.a. praktische en hallbare tips, een boodschappenlijst, adviezen rondom structuur en planning en verantwoorde recepten die makkelijk klaar te maken zijn.

Dit is het moment om de motivatie om te gaan sporten om te zetten in actie. Op naar een mooie zomer met een betere conditie, meer spierkracht en een vitaler lichaam! Wil je graag begeleiding van een personal trainer aan huis? Lees hieronder hoe wij jou kunnen helpen.

Personal training aan huis

YourHealth Personal training

 • YourHealth Personal training bestaat al sinds 2007 en biedt Personal training aan huis en Personal Boxing aan huis
 • Onze collega’s zijn actief in Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-België en Noord-Limburg
 • Je traint in een voor jou vertrouwde omgeving. Dit kan bij jou thuis zijn maar ook op je werk of lekker buiten
 • Bij ons krijg je persoonlijke, professionele begeleiding en coaching. Omdat je in je eigen tempo traint, is Personal training voor iedereen toegankelijk.
 • Personal training is de meest effectieve manier van trainen. We gaan dan ook samen voor duurzame resultaten.
 • Jouw trainingsschema wordt op maat gemaakt. Het schema wordt afgestemd op jouw doelen en mogelijkheden.
 • Train je liever samen met een sportmaatje? Dat kan bij ons en kost je niks extra.
 • Naast de trainingen kun je een GRATIS voedingsadvies krijgen van één van onze voedingsconsulenten. Je kunt er meteen mee aan de slag.
 • We motiveren, coachen en begeleiden je om het beste uit jezelf te halen.
 • Wij zijn jouw stok achter de deur!
 • GRATIS Intake
 • Contact

Psst…

 

Wist je dat LET’S DO IT Personal training het zusje is van YourHealth Personal training?
LET’S DO IT Personal training specialiseert zich in vrouwelijke Personal trainers door bijna heel Nederland!
– Personal training aan huis voor vrouwen, door vrouwen –