Zoek
Sluit dit zoekvak.
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 72
js_loader
Uitstekend
gebaseerd op 57

YourHealth Business Bootcamp

Met de Business bootcamp van YourHealth wordt er buiten in groepsverband actief aan conditie en kracht getraind. Door het sociale element is er tijdens deze training ook ruimte voor plezier. Het programma is uitdagend, gevarieerd en toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of sportniveau.

Sluit de werkdag actief af

Wat geeft nu een beter gevoel dan een drukke werkdag afsluiten met een heerlijk, actieve bootcamp-workout? Door direct na het werk te sporten, worden files vermeden en blijft er ’s avonds tijd over. Sporten na het werk maakt het hoofd leeg, het zorgt voor een fit lichaam en sporten creëert een gezonde teamgeest.

De bootcamptrainers van YourHealth personal training verzorgen 60 minuten Business bootcamp nabij de werkplek en zorgen voor uitdagend sportmateriaal. De kosten van deze YourHealth activiteit zijn eventueel fiscaal aftrekbaar voor ondernemers.

Waarom een Business bootcamp van YourHealth?

  • Meer teamspirit op de werkvloer.
  • Gezonde medewerkers en een lager ziekteverzuim.
  • Efficiënte tijdsbesteding.
 

De YourHealth Business bootcamp is een full-body workout. Samen met jouw collega’s train je buiten in groepsverband, onder leiding van één van onze personal trainers. De Business bootcamp is een uitdagende en afwisselende manier om fit te worden en blijven. De training bestaat uit verschillende oefeningen met het eigen lichaamsgewicht en met sportmaterialen die de trainer mee neemt. Tussendoor wordt er steeds een korte pauze gehouden. 

Deze manier van trainen is gericht op vetverbranding, spieropbouw en het verbeteren van je conditie en weerstand. Door sporten verbeter je jouw belastbaarheid op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. Maak nu een afspraak voor een GRATIS proeftraining.

Bootcamp als vrijgezellenfeest?

Op zoek naar een sportieve, leuke, gezonde activiteit voor een vrijgezellenfeest? YourHealth regelt het voor je!

error: Deze content is beveiligd!