Personal trainer 't Goy

Personal trainer aan huis 't Goy

Jouw stok achter de deur!

Sinds 2007

Trainen waar en wanneer jij wilt. Ben je op zoek naar een personal trainer in ’t Goy, omdat je bijvoorbeeld wilt afvallen of sterker en fitter wilt worden? En lijkt het jou fijn om thuis of buiten getraind te worden? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! 

Of je nu een personal trainer zoekt in ’t Goy zelf of in Houten, dat maakt voor ons niet uit. Onze personal trainers zijn actief door bijna heel Nederland. Waarschijnlijk wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen. Graag stellen we ons even aan je voor!

Trainen waar en wanneer jij dat wilt

Wat kun je van ons verwachten?

Wat levert personal training jou op?

Personal trainer buiten in Baarn

Outdoor Personal training 't Goy

Wil je trainen in de buitenlucht? Bijvoorbeeld bij jou in de tuin, in het bos of een park of gewoon bij jou op een veldje om de hoek? Bij YourHealth train je waar en wanneer jij wilt. Je kunt getraind worden in de ochtend, middag, avond en in het weekend. De trainer neemt alle spullen mee die nodig zijn voor de training, je hoeft er dus niets voor aan te schaffen. 

Duo training 't Goy

1 + 1 GRATIS

Wil je graag in ’t Goy trainen met een vriend of vriendin? Bij ons kan dat zonder extra kosten! Hebben jullie niet dezelfde doelen of is de één sterker of fitter dan de ander? Geen probleem, want ieder krijgt een plan op maat en traint in zijn of haar eigen tempo. Zijn jullie serieus geïnteresseerd? Plan dan een GRATIS proefles in met één van onze trainers. Ons team staat voor je klaar!

error: Deze content is beveiligd!