Personal training Breda

Personal trainer Breda

Jouw stok achter de deur!
Sinds 2007

De personal trainer die bij jou aan huis komt. Ben je op zoek naar een personal trainer in Breda, omdat je bijvoorbeeld wilt afvallen of sterker en fitter wilt worden? En lijkt het jou fijn om thuis of buiten getraind te worden en kun je hierbij wel een stok achter de deur gebruiken? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! 

Of je nu een personal trainer zoekt in Prinsenbeek of in Bavel, dat maakt voor ons niet uit. Onze personal trainers zijn actief in heel Breda. Waarschijnlijk wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen. Graag stellen we ons even aan je voor!

Trainen waar en wanneer jij dat wilt

Wat kun je van ons verwachten?

Wat levert personal training op locatie jou op?

Personal trainer buiten Breda (2)

Personal training buiten in Breda

YourHealth verzorgt personal training aan huis, op je werk maar ook buiten op een plek bij jou in de buurt. Zo heeft Breda verschillende geschikte locaties om buiten te trainen, waaronder het Mastbos, het Valkenbergpark of bij de Asterdplas. Maar ook andere open ruimten in Breda zijn geschikt voor Outdoor personal training. Bij ons train je op úw gewenste locatie, dag en tijdstip!

Werkwijze YourHealth
Personal training Breda

Het kan best lastig zijn om naast je drukke baan, een druk gezinsleven of andere verantwoordelijkheden, te werken aan een sterker, fitter of slanker lichaam. Wij van YourHealth Personal training begrijpen dat en helpen jou hierin dan ook graag verder. 

Contact

Nadat je ons benaderd hebt, nemen wij contact met je op. Samen bespreken we jouw doelstellingen en wat wij voor jou hierin kunnen betekenen. Is dit waar je naar op zoek bent? Dan plannen we een proefles in. Dé manier om te ervaren of onze trainer, werkwijze en visie bij je past.

YourHealth besteedt veel aandacht aan een goede match tussen jou en de trainer. Die klik is de basis voor een effectieve en leuke samenwerking.

Gratis intake

Graag leren we je eerst wat beter kennen. Daarom zullen we je vragen om een medische vragenlijst in te vullen. Zodat de trainer goed de proefles kan voorbereiden en jou een training kan bieden die aansluit bij jouw doelen, wensen, mogelijkheden en verwachtingen. De proefles vindt plaats bij jou thuis in Breda of buiten op een plek bij jou in de buurt.

Aan de slag!

Vond je de proefles leuk, had je een klik met de trainer en is dit wat je zoekt? Leuk, samen gaan we aan de slag! We bespreken de gewenste trainingsdagen en locatie in Blaricum en plannen jouw eerste trainingen in. Bij ons kun je vaak binnen enkele dagen al beginnen!

error: Deze content is beveiligd!