Personal trainer Breda
Personal training aan huis

Bent u zoek naar een Personal trainer aan huis in Breda of daarbuiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, welkom! Waarschijnlijk bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen. Graag stellen we ons dan ook even aan u voor.

Wie zijn wij?

 • Sinds 2007 verzorgen wij Personal training en Personal Boxing aan huis, onder andere in Breda en daarbuiten.
 • YourHealth helpt druk bezette mensen aan een slank, fit en sterk lichaam.
 • Om het u makkelijk te maken, komen we naar u toe met alle materialen die nodig zijn voor de training. Zo kunnen we u aan huis trainen, op uw werk of buiten.
 • U krijgt een programma op maat en leert hoe u een gezonde leefstijl kunt integreren in uw druk bezette leven.
 • Naast de trainingen ontvangt u een GRATIS voedingsadvies.
 • Ons team is actief in de provincies GelderlandUtrechtBrabant, Noord-Holland en Zuid-Holland.
 • Wij zijn uw stok achter de deur!

Outdoor Personal training

Wij verzorgen personal training aan huis, op uw werk maar ook buiten op een plek bij u in de buurt. Breda heeft verschillende geschikte locaties om buiten te trainen. U traint op úw gewenste locatie, dag en tijdstip.

Voedingsadvies

YourHealth werkt samen met voedingsconsulten. Als extra service bieden wij u een GRATIS voedingsadvies aan. Sporten en gezond eten zijn namelijk dé ingrediënten voor een gezondere leefstijl. U krijgt praktische voedingsadviezen waar u meteen mee aan de slag kunt.

Personal trainer Breda
Hoe helpen we u?

Wilt u graag afvallen, fitter of sterker worden of graag een gezondere leefstijl? Personal training aan huis wordt steeds populairder in Breda. Personal training is dan ook de meest effectieve manier van training.

Wat betekent dit voor u?

 • Professionele begeleiding en coaching en persoonlijke aandacht.
 • Doelen worden sneller en makkelijker behaald.
 • Duurzame resultaten.
 • Persoonlijk trainingsschema, afgestemd op uw doelen, wensen en mogelijkheden.
 • Verminderen en verhelpen van lichamelijke klachten
 • Afwisselende, uitdagende en resultaatgerichte trainingen.
 • Vermindering van stress.
 • Betere sportmotivatie.
 • Personal training aan huis bespaart u (reis)tijd.
 • GRATIS voedingsadvies.

U wordt gemotiveerd, begeleid en gecoacht. Op die manier haalt u het beste uit uzelf en uit de trainingen, wat een positieve invloed heeft op uw sportmotivatie. Duo training kan bij YourHealth, het kost u niks extra. Zo zou u samen met uw partner kunnen trainen of de kosten kunnen delen met een vriend(in).

Wij zijn uw stok achter de deur!

Neem CONTACT met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een GRATIS intakegesprek!

 

Werkwijze YourHealth Personal training Breda

Het kan best lastig zijn om naast uw drukke baan, een druk gezinsleven of andere verantwoordelijkheden, te werken aan een sterker, fitter of slanker lichaam. Wij van YourHealth Personal training helpen u hierin graag verder. Wat is onze werkwijze?

1. CONTACT

Eerst bespreken we uw doelstellingen. Wat wilt u bereiken, wat heeft u hiervoor nodig en wat is haalbaar voor u? Als we uw wensen, doelen en verwachtingen in kaart hebben gebracht, bespreken we samen hoe wij u hierbij kunnen helpen. Nadat we eventuele vragen hebben beantwoord, plannen we naar wens een intakegesprek in. Dé manier om te ervaren of onze trainer en visie bij je past.

2. GRATIS INTAKE

Bij het intakegesprek komt één van onze trainers bij u aan huis. Samen kijken we wat we voor u kunnen betekenen op gebied van training, voeding en leefstijl. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen, doelen en mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat er een klik is met onze trainer, dat u zich op uw gemak en gehoord voelt. Ook vinden we het belangrijk dat u een plan krijgt die haalbaar voor u is. Traint u liever met een vrouw? Dit is in de meeste gevallen mogelijk. Geef het dan ook gerust bij ons aan.

3. AAN DE SLAG

Heeft u een goed gevoel over ons gesprek? Dan bespreken we samen wanneer u getraind wil worden en op welke plek in of rondom Breda. Gefeliciteerd, we gaan er tegenaan! Vaak kunt u dezelfde week al met één van onze trainers aan de slag. Neem CONTACT met ons op voor het maken van een GRATIS intakegesprek!

LET’S DO IT Personal training is het zusje van YourHealth.
Zij specialiseert zich in Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen.

Direct een afspraak maken? Dat kan!

neem contact met ons opneem contact met ons op