Personal trainer Bergen op Zoom

Personal trainer aan huis Bergen op Zoom

Jouw stok achter de deur!
Sinds 2007

Personal training op jouw gewenste locatie. Ben je op zoek naar een personal trainer in Bergen op Zoom, omdat je bijvoorbeeld wilt afvallen of sterker en fitter wilt worden? En lijkt het jou fijn om thuis of buiten getraind te worden? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom!

Of je nu een personal trainer zoekt in Havenkwartier of in Zeekant, dat maakt voor ons niet uit. Onze personal trainers zijn actief in heel Bergen op Zoom. Waarschijnlijk wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen. Graag stellen we ons even aan je voor!

Trainen waar en wanneer jij wil

YourHealth verzorgt al sinds 2007 personal training en personal boxing op gewenste locatie door bijna heel Nederland, waaronder in Bergen op Zoom. YourHealth helpt druk bezette mensen aan een slank, fit en sterk lichaam door middel van training, coaching en GRATIS leefstijl- en voedingsadviezen. Wij maken het onze klanten graag gemakkelijk, door met alle spullen naar ze toe te komen. Zo train je bij ons waar, hoe vaak en wanneer jij wilt! 

Wat kun je van ons verwachten?

Wat levert personal training in Bergen op Zoom jou op?

Personal trainer buiten in Bergen op Zoom

Personal training buiten in Bergen op Zoom

Buiten sporten is erg goed voor onze mentale en fysieke gezondheid. Zo maken we tijdens een outdoor personal training meer endorfine aan en we komen in aanraking met verse zuurstof en zonlicht. Daarnaast werkt het voor de meeste mensen ontspannend om in de buitenlucht te sporten. Bergen op Zoom biedt verschillende plekken voor een buiten training, waaronder Fort de Roovere, het Blote Voetenpad of de Bergse Heide. Maar ook andere plekken in Bergen op Zoom zijn hiervoor geschikt! 

error: Deze content is beveiligd!