Personal training Amsterdam Oost

Personal trainer Amsterdam Oost

Jouw stok achter de deur!

Sinds 2007

De personal trainer die met alle spullen naar je toe komt! Ben je op zoek naar een personal trainer in Amsterdam Oost, bijvoorbeeld omdat je graag wilt afvallen of een betere conditie wilt? En lijkt het jou fijn dat de trainer jou aan huis komt trainen? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom!

Onze personal trainers zijn actief in heel Amsterdam Oost. Waarschijnlijk wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Graag stellen we ons aan jou voor!

Trainen waar en wanneer jij wilt

Wat kun je van ons verwachten?

Wat levert personal training op gewenste locatie jou op?

Personal trainer buiten Amsterdam Oost

Personal training buiten in Amsterdam Oost

Wij verzorgen personal training aan huis en buiten. Dat kan bij jou in de tuin zijn, of buiten op een plek bij jou in de buurt. Zo heeft Amsterdam Oost verschillende geschikte locaties om buiten te trainen, waaronder het Oosterpark. Maar ook andere locaties in Amsterdam Oost zijn geschikt voor Outdoor personal training. Bij YourHealth word je getraind op jouw gewenste locatie, dag en tijdstip! 

Werkwijze YourHealth
personal trainer Amsterdam Oost

Wij begrijpen dat het best lastig kan zijn om naast je drukke baan, een druk gezinsleven of andere verantwoordelijkheden, te werken aan een sterk, fit of slank lichaam. Wij van YourHealth personal training helpen jou hierin graag verder. 

Contact

Nadat je ons benaderd hebt, nemen wij contact met je op. Samen bespreken we jouw doelstellingen en wat wij voor jou hierin kunnen betekenen. Is dit waar je naar op zoek bent? Dan plannen we een proefles in. Dé manier om te ervaren of onze trainer, werkwijze en visie bij je past. YourHealth besteedt veel aandacht aan een goede match tussen jou en de trainer. Die klik is de basis voor een effectieve en leuke samenwerking.

Gratis proefles

Graag leren we je eerst wat beter kennen. Daarom zullen we je vragen om een medische vragenlijst in te vullen. Zodat de trainer goed de proefles kan voorbereiden en jou een training kan bieden die aansluit bij jouw doelen, wensen, mogelijkheden en verwachtingen. De proefles vindt plaats bij jou aan huis in Amsterdam Oost.

Aan de slag!

Vond je de proefles leuk, heb je een klik met de trainer en is dit wat je zoekt? Leuk, samen gaan we aan de slag! We bespreken de gewenste trainingsdagen en locatie in Amsterdam Oost en plannen jouw eerste trainingen in. Bij ons kun je vaak al binnen enkele dagen starten!

error: Deze content is beveiligd!