Personal training Almere

Personal trainer aan huis Almere

Sinds 2007

Jouw stok achter de deur!

Trainen waar en wanneer jij wilt. Ben je op zoek naar een personal trainer in Almere, bijvoorbeeld omdat je wilt afvallen of sterker en fitter wilt worden? En lijkt het jou fijn om thuis of buiten getraind te worden? Of je nu woont in Overgooi-Almere, in Vogelhorst of Almeerderzand, dat maakt niet uit, want YourHealth is in heel Almere te vinden. Graag vertellen we je hoe wij jou kunnen helpen!

Wie is YourHealth personal training?

YourHealth verzorgt al sinds 2007 personal training en personal boxing aan huis, onder andere in Almere en daarbuiten. Wij helpen druk bezette mensen aan een slank, fit en sterk lichaam door middel van personal training, coaching en gratis leefstijl- en voedingsadviezen. Bij ons krijg je dus meer dan alleen een trainingsschema. Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Zo verzorgen wij personal training aan huis, op je werk of lekker in de buitenlucht, wanneer jou dat uitkomt!

Wat kun je van ons verwachten?

Wat levert personal training aan huis in Almere jou op?

Maatwerk

Personal training is een zeer effectieve manier van training en is dan ook erg populair in Almere. Personal training is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd en sportverleden. Zo train je in je eigen tempo, in jouw vertrouwde omgeving en aan de hand van een persoonlijk programma. Je leert welke oefeningen passen bij jouw doelen en lichaam, en waarom. 

De trainingen zullen afwisselend zijn, zodat je het trainen leuk blijft vinden en jouw lichaam zich kan blijven ontwikkelen. De trainer let goed op je lichaamshouding om blessures te kunnen voorkomen en zal ervoor zorgen dat je het beste uit jezelf en uit de trainingen zult halen. Wij zijn jouw personal trainer waar en wanneer je wilt en zijn jouw stok achter de deur!

Personal training buiten in Almere

Personal training buiten in Almere

Wil je lekker in de buitenlucht trainen met je personal trainer, bijvoorbeeld in een park of bos, op een sport- of speelveld of gewoon bij jou in de tuin? Op verschillende plekken in Almere kun je buiten trainen, waaronder in het Lumièrepark, Koningin Beatrixpark, het Vroege Vogelbos en het Ebenezer Howardpark. Maar ook andere open ruimten in Almere zijn geschikt voor Outdoor personal training. Je traint bij ons op jouw gewenste locatie, dag en tijdstip. 

error: Deze content is beveiligd!