Personal trainer Achterberg

Personal trainer aan huis Achterberg

Jouw stok achter de deur!

Sinds 2007

Trainen waar en wanneer jij wilt. Ben je op zoek naar een personal trainer in Achterberg, omdat je bijvoorbeeld wilt afvallen of sterker en fitter wilt worden? En lijkt het jou fijn om thuis of buiten getraind te worden? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! 

Of je nu een personal trainer zoekt in de Randzone of in het Binneveld, dat maakt voor ons niet uit. Onze personal trainers zijn actief in heel omgeving Rhenen. Waarschijnlijk wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen. Graag stellen we ons even aan je voor!

Trainen waar en wanneer jij dat wilt

Wat kun je van ons verwachten?

Wat levert personal training jou op?

Personal trainer buiten in Baarn

Personal training buiten in Achterberg

Sporten is gezond, maar buiten sporten nog gezonder. Zo brengt sporten in de buitenlucht bij aan een betere mentale en fysieke gezondheid. Tijdens een Outdoor training maak je meer endorfine aan en kom je in aanraking met verse zuurstof en zonlicht. Daarnaast werkt het stress verlagend. Achterberg heeft verschillende geschikte locaties om buiten te trainen. Zo kan de training verzorgd worden op een gras-, sport- of speelveldje bij jou om de hoek of gewoonweg bij jou in de tuin! 

error: Deze content is beveiligd!