Outdoor bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness is een fantastische manier om een gezond bedrijf te creëren, letterlijk en figuurlijk! Fitte medewerkers werken productiever, beter samen en zorgen voor een lager ziekteverzuim. We weten allemaal dat sporten en een gezonde levensstijl belangrijk is, maar soms is het moeilijk om dit ook echt na te streven. Samen met collega’s buiten sporten is dan een oplossing! 

Door als bedrijf outdoor trainingen aan te bieden verbetert de fysieke en mentale gezondheid van de medewerkers aanzienlijk. Benieuwd naar de voordelen van buiten sporten? En hoe je dit als bedrijf kan inrichten? Je leest het hieronder.

Voordelen van buiten sporten

Elke vorm van beweging en sport is natuurlijk al winst. Door regelmatig te sporten verlaag je je stress levels, boost je het immuunsysteem en maak je de feel good hormonen endorfine en serotonine aan. Maar wist je dat buiten sporten nog een heleboel extra voordelen oplevert?

Bedrijfsbootcamp voor gezonde werknemers

Waarom zou je met collega’s sporten?

In welke vorm en met wie je het ook doet, sporten is altijd een goed idee. Maar er zijn ook een paar unieke voordelen aan sporten met collega’s! Bedrijfsfitness is een manier van teambuilding waarmee je de onderlinge relatie van medewerkers verbetert. Door samen te sporten leer je elkaar op een andere manier kennen en beter samenwerken. Bedrijfsfitness kan medewerkers die vanuit de traditionele bedrijfshiërarchie niet samenwerken toch met elkaar in contact brengen.

Wat Outdoor trainen met collega’s oplevert op de werkvloer

Het aanbieden van outdoor bedrijfsfitness vertaalt zich ook direct naar een aantal voordelen op de werkvloer:

  • Medewerkers die elkaar in het dagelijks werk niet tegenkomen leren elkaar nu kennen. En wie weet wat deze nieuwe contacten op de werkvloer oplevert.
  • Door samen sportieve uitdagingen aan te gaan ontwikkelen medewerkers hun samenwerkingsvaardigheden. Door dit te trainen raken collega’s ook op de werkvloer beter op elkaar ingespeeld.
  • Door te buiten te sporten en in weer en wind te trainen versterk je je discipline en doorzettingsvermogen. Zo kun je ook op het werk beter met lastige situaties omgaan.
  • Het is een ontspannen en ongedwongen manier van teambuilding. Dit verhoogt de sfeer op de werkvloer.
  • Outdoor trainen versterkt het immuunsysteem en boost de gezondheid, minder ziekteverzuim dus!


Door het aanbieden van outdoor bedrijfsfitness zien medewerkers bovendien dat er veel waarde wordt gehecht aan hun fysieke en mentale gezondheid. Dit is zowel waardevol voor de huidige medewerkers als voor het aantrekken van nieuw talent!

Hoe richt je outdoor bedrijfsfitness in?

Outdoor bedrijfsfitness vindt buiten plaats op een trainingslocatie dicht bij de werkplek. Op die manier kan voor, tijdens of na werktijd gesport worden. Medewerkers kunnen dus energiek aan hun dag beginnen, een fijne pauze van het werk nemen of juist de werkdag actief afsluiten. Er wordt gebruik gemaakt van afwisselende trainingen onder professionele begeleiding van ervaren personal trainers. De personal trainers nemen ook nog eens alle benodigde spullen mee. 

Bedrijfsfitness kan zo ingericht worden zodat het aansluit bij de wensen van het bedrijf en de medewerkers. Outdoor bedrijfsfitness is een op maat gemaakte oplossing waarin het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid van medewerkers voorop staat.

Conclusie

Door Outdoor bedrijfsfitness aan te bieden draag je actief bij aan de fysieke en mentale gezondheid van de medewerkers. Samen buiten sporten werkt stress verlagend, stimuleert de creativiteit en verhoogt de alertheid. Met outdoor bedrijfsfitness ontwikkel je dus energieke, gemotiveerde en gezonde medewerkers! Als medewerkers goed in hun vel zitten vallen ze minder snel uit door ziekte, werken ze productiever en dragen bij aan een goede sfeer op de werkvloer.

Google reviews

Wat vinden klanten van YourHealth?

Nienke van Rennes
Nienke van Rennes
2020
Lees verder
Wij trainen sinds een aantal maanden met Dennis van YourHealth personal training. Iedere week een op maat gemaakt programma, waarin we uitgedaagd worden, en afgemat worden, maar wel zover dat we de volgende dag ook nog kunnen bewegen...Belangrijk, omdat we ons eigen bedrijf hebben. We voelen ons fitter, energieker en je kunt het ook aan ons lichaam gaan zien. Dennis is streng genoeg en motiveert met zijn enthousiasme en zijn kennis om steeds een stapje verder te gaan.
Angela Kooijman
Angela Kooijman
2020
Lees verder
Ik sport al lang bij Dennis! Hij zorgt dat je steeds vooruit gaat en daagt je uit. Verder zorgt hij ervoor dat door humor en goede gesprekken het sporten ook leuk is! Ik ben erg tevreden!
Nienke Vandemoortele - Reitsma
Nienke Vandemoortele - Reitsma2020
Lees verder
Zoek je persoonlijke begeleiding waarbij flexibiliteit en zorg voorop staan? Dan ben je hier goed! Wanneer ik niet kan trainen mis ik het echt 👍
Lizanne
Lizanne
2020
Lees verder
Tijd voor actie dacht ik afgelopen zomer. Mijn nieuwe baan vergde zoveel van mij dat ik niet meer aan sporten toe kwam. Maar, besefte ik, ik zou de baan alleen maar volhouden als ik fit bleef. Het roer moest om! Sporten en gezond eten en wat kilo’s kwijt. O ja, en een stok achter de deur. Zou een personal trainer aan huis niet wat voor mij zijn? Ik hoefde maar even te googelen en kwam op yourhealth. Één telefoontje was genoeg om twee dagen later een intakegesprek te hebben. Een week later startten Emre en ik al. Op een zondag. Want hoe fijn! Ik kon afspreken op tijden die mij uitkwamen. Er volgden weken van wegen, structuur brengen in mijn eetpatroon, veel water drinken en pittige uurtjes met Emre. Maar wat werkte het goed! Ik werd fitter, viel af en kreeg plezier in het kickboksen. De lessen zijn leuk en de invulling steeds anders. Ook in mijn werk merk ik het verschil. Ik blijf scherper en ben veel minder moe. Blij met mijn besluit in de zomer. Ik ga voorlopig nog even door! Lizanne
Cora Peters-Bakker
Cora Peters-Bakker
2019
Lees verder
We zijn blij met jullie! Nooit gedacht dat wij na een paar maanden zoveel beter en sterker zijn... allemaal dankzij jullie Charlotte en Dennis! Mensen, wil je je lekkerder in je vel voelen en weer slanker door het leven gaan? Neem contact op met YourHealth!
Gerda Neele
Gerda Neele
2020
Lees verder
Jullie zijn : betrokken: bekwaam : enthousiast . Jullie hebben ervoor gezorgd dat ik sporten leuk vindt omdat jullie altijd voor de deur staan met een lach op je gezicht. En mij elke keer het gevoel geven dat ik een top prestatie heb geleverd. Ga zo door 💪💪💪💪
Robert
Robert
2020
Lees verder
Dennis is altijd stipt op tijd, varieert goed met de trainingen, heeft kennis van zaken en is erg sympathiek/ positief. Echt een aanrader!
Lynn Reichert
Lynn Reichert
2020
Lees verder
Ik heb super fijne training en begeleiding gehad van Alex! Een onwijs goede trainer met heel veel ervaring. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak bij hem en hij wist mij altijd te motiveren. Ik baalde oprecht dat mijn traject tot een einde kwam. Ik ‘hoor’ Alex nog steeds in mijn hoofd mij motiverende woorden toespreken als ik aan het sporten ben.
Marrit
Marrit
2020
Lees verder
Sporten bij yourhealth is geweldig,tijdens deze periode heerlijk met mijn man samen sporten.Buiten sporten met veel afwisseling en rekening houdend met blessures is super..daar hebben ze echt verstand van👍
Erik B.
Erik B.
2020
Lees verder
Dennis, de eigenaar van YourHealth personal training straalt zoveel energie uit en werkt zo professioneel, dat iedere training weer een feestje is. Door de corona hebben we wel wat aanpassingen moeten doen, maar ook daar gaat YourHealth heel slim mee om.
Heleen Lieftink
Heleen Lieftink
2020
Lees verder
Top training elke week weer. Steeds wat anders! Dennis is altijd positief en geeft je net dat zetje om nog meer uit je zelf te halen. Elke week een kadootje om te trainen. Een aanrader!
QQ Business QQ Business
QQ Business QQ Business
2020
Lees verder
Goed resultaat met het kwijtraken van de eerste bijna 10 kg. Maar ook hier wegen de laatste loodjes het zwaarst voor het behalen van het streefgewicht. Volledig aan mezelf te wijten overigens. Nog even doorzetten dus. De begeleiding van Dennis is zeer professioneel en motiverend. Verslavend zelfs. Zijn prettige persoonlijkheid draagt daar zeker aan bij. En ons ontbijt is nog nooit zo healthy en lekker geweest door het voedingsadvies van Charlotte. Ik en mijn vrouw (die ook veel onnodige kg is kwijtgeraakt door Dennis zijn hulp) zijn Dennis en Charlotte zeer dankbaar voor hun zeer professionele en prettige PT. Chapeau!
Leanne Dekker
Leanne Dekker
2020
Lees verder
Sinds een periode werk ik samen met Your Health Personal Training. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een bedrijf is die met veel enthousiasme en passie te werk gaat. Ze hebben direct contact met hun klanten en staan open voor ideeën en innovaties. Ik kan iedereen aanraden om Your Health te contacten op het gebied van Personal Training en voedingsadvies!
Baudine Speerstra
Baudine Speerstra
2020
Lees verder
Wij trainen samen met Dennis echter onze trainingsbehoefte is verschillend. Iedere training past Dennis daarop aan. Dat is heel prettig. Geen training is ook hetzelfde dat maakt het leuk en afwisselend en daarmee vol te houden. Tot slot wist ik niet dat je met enkel trainen met je eigen lichaamsgewicht zo fit kon worden. Top is dat.
Philip Nederkoorn
Philip Nederkoorn
2020
Lees verder
Ik mag nu al enkele jaren mooie opdrachten uitvoeren voor YourHealth personal training… Een enthousiast en gedreven team dat er voor gaat om er weer een succes van te maken! Daar krijg je alleen maar energie van!
Edward
Edward
2020
Lees verder
Trainen met YourHealth Personal Training is trainen met professionals. Zelf trainen wij met Dennis. Hij is altijd positief en zorgt voor een goede balans en afwisseling in de sessies. Ook leuke variaties met de trainingslocaties. Geen sessie is hetzelfde! Daarnaast heeft hij oog voor detail, zelf heb ik niet zo’n sterke rug. Hier wordt tijdens de training perfect rekening mee gehouden. Top!
Alexanader Belderok
Alexanader Belderok
2020
Lees verder
Dennis is een uitermate professionele trainer. Mooie balans tussen ondersteuning en uitdaging. Hij zorgt dat de sessies bijdragen aan het behalen van je doelstellingen door elke keer je uit te dagen het maximale uit jezelf te halen. Daarin weet hij precies hoe ver hij kan gaan zodat er geen blessures ontstaan of vervelende spierpijn is de volgende dag. Daarnaast zijn de trainingen ook zeer plezierig qua gezelschap.
Lisette Thun
Lisette Thun
2020
Lees verder
Ik train al meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid 1-op-1 met YourHealth. De trainingen zijn afwisselend, vernieuwend en uitdagend. En passend bij wat ik nodig heb. Ik voel me op gemak en de benadering van de trainer is persoonlijk en plezierig. Een aanrader!
Peter van Rhenen
Peter van Rhenen
2020
Lees verder
Met een enorme positieve gedrevenheid worden wij al vele jaren enorm gestimuleerd om elke vrijdag onze broodnodige oefeningen te doen. Dit gebeurd op zeer deskundige wijze aangepast aan de wens van de klant. Ongeacht leeftijd en geslacht. Ook heeft hij oog voor de persoonlijke omstandigheden waar iemand zich in bevindt zodat het altijd een training op maat is. YourHealth personal training kan ik iedereen aanraden die een jachtig bestaan heeft en 1 of 2 keer per week net dat zetje nodig heeft van een personal trainer om zijn conditie op peil te houden en te verbeteren.
Tristan Jansen
Tristan Jansen
2020
Lees verder
Fijne trainingen, afgestemd op onze wensen en doelen. Er is altijd tijd voor vragen via Whatsapp. Erg tevreden!
Miranda Kuiper
Miranda Kuiper
2020
Lees verder
Mijn doel was fitter worden voor een reis. In het begin kon ik nog geen 50 meter hardlopen/joggen, maar dankzij de fijne begeleiding van mijn trainer Emre staan inmiddels 5 rondes van 700 meter op de planning. Heel blij met hem!
Bastiaan Janssen
Bastiaan Janssen
2020
Lees verder
YourHealth PT is een zeer discreet en professioneel bedrijf. Er wordt goed geluisterd naar wat de deelnemer nodig heeft en de trainingen zijn uitdagend en afwisselend. Een aanrader voor iedereen die een echt professionele training zoekt voor alle niveau's.
Previous
Next
error: Deze content is beveiligd!