Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter

Kosten personal trainer

Wat zijn de kosten voor een Personal trainer? De kosten voor een personal trainer lopen uiteen. Voor de één op één training betaal je in het algemeen al snel tussen de 40,- en 120,- euro per uur. Nu denk jij waarschijnlijk ‘dat is toch best een behoorlijk prijsverschil?’. Toch is deze prijsrange goed te verklaren. Hieronder lees je daar meer over. 

Steeds vaker wordt er gekozen voor een personal trainer aan huis. Zeker in de tijden waarin we nu zitten, want er worden vele gezondheidsvoordelen mee bereikt. Steeds meer mensen beseffen hoe belangrijk onze gezondheid is en zien het belang om hierin te investeren. Maar hoe zit het met die kosten en welk prijskaartje hangt aan een YourHealth Personal training? Lees hier meer informatie over de kosten voor een Personal trainer. Wil je meteen weten wat de kosten zijn voor een YourHealth Personal trainer? Zie hieronder;

Wat zijn de kosten voor een YourHealth Personal trainer aan huis?

Hoe kan het dat de prijzen voor een Personal trainer zo verschillen?

De prijs die per uur gevraagd wordt, verschilt per Personal trainer. De prijs hangt af van verschillende factoren;

Ervaring

Een trainer kan jong zijn, net gediplomeerd of weinig ervaring hebben en daardoor een lagere prijs vragen. De trainers van YourHealth zijn juist geselecteerd op voldoende ervaring en kennis. Daarnaast hebben wij bewust oudere trainers in ons team. We vinden het belangrijk onze klanten naast een effectieve, doelgerichte, afwisselende training ook leefstijlcoaching kunnen krijgen. Zodat de klant ook in zijn of haar thuissituatie stapsgewijs, op een haalbare manier, kan werken naar een gezondere leefstijl.

Daarnaast vinden wij het als organisatie belangrijk dat onze klanten op een respectvolle, positieve wijze gemotiveerd worden. Onze trainers zijn sociaal sterk, zodat er ook ruimte is voor een gesprek of grapje. Tuurlijk, er moet gewerkt worden, het is immers geen theekransje, maar sportfun is ook belangrijk. Anders is de kans groot dat sporten een nieuw moetje wordt. En dat willen we niet. We moeten namelijk al genoeg.

Specialisatie

Ook een specialisatie kan invloed hebben op de kosten personal trainer. Zo heeft YourHealth ook trainers in het team die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld het trainen van zwangeren of pas bevallen vrouwen, senioren of mensen die bepaalde lichamelijke klachten hebben als onderrugklachten, nek- en schouderklachten. Veel van onze trainers geven tevens ook Personal Boxing lessen of zelfs yogalessen. Wat een Personal trainer kost, hangt dus naast de ervaring ook af van welke diploma’s de trainer op zak heeft. 

Kosten Personal trainer afhankelijk van de inhoud van de training

Worden alleen je spieren getraind of krijg je meer? Bij YourHealth krijg je Personal training en Personal coaching. Zo krijg je leefstijladviezen en voedingsadviezen. Want wij zijn van mening dat voeding, ontspanning, mindset, sport en slaap een groot aandeel hebben in de algehele gezondheid. Het is de basis voor jouw vitaliteit op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. 

Omdat we die verschillende leefstijl facetten zo belangrijk vinden, hebben we voor onze klanten een speciaal -Leefstijl werkboek- opgesteld. Omdat we weten dat onze klanten druk zijn en weinig tijd hebben, staan er juist veel praktische adviezen in. Zodat ze meteen hiermee aan de slag kunnen in hun dagelijks leven. Wat je in handen krijgt? Klik op deze link; 

Aantal trainingen

De prijs voor een personal trainer kan afhangen van het aantal trainingen dat je krijgt. YourHealth werkt met strippenkaarten vanaf 15 trainingen totaan 200 trainingen. Hiervoor geldt; hoe meer trainingen je afneemt, hoe lager de prijs. Dus ook het aantal af te nemen trainingen kan invloed hebben op de kosten voor een personal trainer.

Aantal deelnemers

Wordt er één op één training gegeven of in groepsverband? Bij persoonlijke begeleiding ligt de prijs over het algemeen hoger dan bij een groepsles. In principe geeft YourHealth één op één training. Maar is voor jou de prijs voor een YourHealth personal trainer niet haalbaar? Dan zou je de kosten kunnen delen met een sportmaatje. Want bij ons traint een sportmaatje GRATIS mee! Zo zouden jullie dus samen de kosten voor een personal trainer aan huis of buiten kunnen delen. 

Ben je ondernemer? Dan is het goed om te weten dat de kosten voor het coachingstraject van YourHealth eventueel aftrekbaar voor je kunnen zijn. Ook op die manier kun je de kostenplaatje verlagen.

Locatie

Waar wordt de les gegeven, thuis of op een sportschool? Ook de locatie heeft dus invloed op de prijs van een Personal trainer. Om het jou makkelijk te maken en om je tijd te besparen, komt de trainer van YourHealth met alle sportmaterialen naar jouw gewenste locatie. Dit kan bij jou aan huis zijn, maar ook op je werk of buiten op een plek bij jou in de buurt. Lekker makkelijk toch? Deze service is bij onze prijs inbegrepen, je hoeft dus geen extra benzinekosten te betalen.

Match

Naast de vraag ‘Wat kost een Personal trainer?’ is het vooral belangrijk of je een klik ervaart met je trainer. Dat je je gehoord en begrepen voelt. Je zult je trainer immers wekelijks zien. Het is dan ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. Daarom bieden wij je bij serieuze interesse een GRATIS intake met proefles aan. Dé manier om te ervaren of onze visie en trainer bij je past. Wil je graag meer informatie of een afspraak maken voor de proefles? Neem dan contact met ons op, ons team staat voor je klaar!

Wacht ...

Er is meer van dit

Personal training apps

Personal training apps

Personal training apps Lichamelijke gezondheid is in het (post-)corona tijdperk niet alleen voor veel mensen belangrijker geworden, maar ook minder laagdrempelig. Gesloten sportscholen, leven in

Lees verder »

YourHealth bij Omroep Gelderland

Gezonder eten en meer bewegen. Goede voornemens kennen we allemaal, maar niet iedereen houdt het lang vol. Bastiaan Janssen uit Wageningen lukt dat wel. Hij viel in de afgelopen drie jaar ruim dertig kilo af, door zichzelf dagelijks in het zweet te werken. Zijn geheim? Als stok achter de deur bouwde hij in zijn IT-Opleidingen bedrijf in Velp een eigen gym voor hem en zijn personeel.

Lees verder »
error: Deze content is beveiligd!