Personal trainer Blaricum

Personal trainer aan huis in Blaricum

Jouw stok achter de deur!

Sinds 2007

De personal trainer die bij jou aan huis komt. Ben je op zoek naar een personal trainer in Blaricum, omdat je bijvoorbeeld wilt afvallen of sterker en fitter wilt worden? En lijkt het jou fijn om thuis of buiten getraind te worden, op een plek bij jou in de buurt? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom!

Of je nu een personal trainer zoekt in Bijvanck, Crailo Blaricum of in Blaricum-Dorp, dat maakt voor ons niet uit. Onze personal trainers zijn actief in heel Blaricum. Waarschijnlijk wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen. Graag stellen we ons even aan je voor!

Trainen waar en wanneer jij wil

YourHealth verzorgt al sinds 2007 personal training en personal boxing op gewenste locatie door bijna heel Nederland, waaronder in Balricum. YourHealth helpt druk bezette mensen aan een slank, fit en sterk lichaam door middel van training, coaching en GRATIS leefstijl- en voedingsadviezen. Wij maken het onze klanten graag gemakkelijk, door met alle spullen naar ze toe te komen. Zo train je bij ons waar, hoe vaak en wanneer jij wilt! 

Wat kun je van ons verwachten?

Wat levert personal training in Blaricum jou op?

Personal trainer buiten in Blaricum

Personal training buiten in Blaricum

Buiten trainen draagt bij aan een betere mentale en fysieke gezondheid. Blaricum biedt verschillende geschikte locaties voor Outdoor personal training, waaronder de Tafelbergheide, de Heide of de Schaapskooi. Maar ook op andere plekken in Het Gooi kan buiten getraind worden. Iedere keer train je op jouw gewenste tijd én locatie! 

error: Deze content is beveiligd!