Over YourHealth personal training

In 2007 startte Dennis van Leeuwen YourHealth personal training. Hij was één van de eersten in Nederland die de dienst aan huis verzorgde. Inmiddels beschikt YourHealth pt over een team van gecertificeerde en ervaren personal trainers. Dagelijks staan zij klanten bij die al jarenlang met volle tevredenheid bij hen trainen.

Het team is actief in de provincies GelderlandNoord-Brabant, Utrecht, Zuid Holland en Noord Holland. Via deze link komt u bij de meest gestelde vragen. Bent u benieuwd naar wie onze trainers zijn? Onderaan deze pagina vindt u foto’s van ons team.

Professionals van YourHealth personal training

  • Onze trainers hebben de juiste diploma’s en certificaten om particulieren en bedrijven te begeleiden op het gebied van verantwoorde en effectieve training en gezonde voeding.

  • YourHealth personal training biedt bovendien speciale programma’s voor cliënten die willen afvallen of extra mentale support nodig hebben, aanvullend op training en voedingsadvisering. Deze programma’s kunnen zowel individueel als in groepsverband worden gevolgd.

  • Voor veel bedrijven zijn werknemers het belangrijkste ‘bedrijfsmiddel’. YourHealth personal training richt zich daarom ook op het bedrijfsleven met een speciaal ontwikkeld aanbod. Deze coaching en training begeleidt bij het vitaal maken en houden van werknemers.

  • YourHealth personal training verzorgt verschillende groepstrainingen en business bootcamps op locatie.

  • Maak kennis met ons team! Hieronder stellen we graag onze trainers aan u voor –>

Graziella

Claire

Lieke

Mirte

Claudine

Alex

Cathelijne

Daantje

Emiel

Emre

Esther

Hilke

Lonneke

Jerry

Jessica

Martijn

Menno

Michael

Nathalie

Nicky

Peter

Ralph

Raymond

Ruth

Wijnand

Charlotte

Dennis

Ilona

Patty

Ronesca

Karin

Emel

Saskia

Nathalie

Bowie

R’Kia

Direct een afspraak maken? Dat kan! Neem contact met ons op…