Over YourHealth personal training

In 2007 startte Dennis van Leeuwen YourHealth personal training. Inmiddels beschikt YourHealth pt over een team van enthousiaste en ervaren personal trainers. Zij verzorgen trainingen door bijna heel Nederland, waarbij onze focus ligt op de provincies Gelderland, UtrechtNoord-BrabantLimburgZuid Holland en een groot deel van Noord Holland.

Professionals van YourHealth personal training

Onze trainers hebben de juiste diploma’s en certificaten om particulieren en bedrijven te begeleiden op het gebied van verantwoorde en effectieve training en gezonde voeding.

YourHealth personal training biedt bovendien speciale programma’s voor cliënten die willen afvallen of extra mentale support nodig hebben, aanvullend op training en voedingsadvisering. Deze programma’s kunnen zowel individueel als in groepsverband worden gevolgd.

Voor veel bedrijven zijn werknemers het belangrijkste ‘bedrijfsmiddel’. YourHealth personal training richt zich daarom ook op het bedrijfsleven met een speciaal ontwikkeld aanbod. Deze coaching en training begeleidt bij het vitaal maken en houden van werknemers.

YourHealth personal training verzorgt verschillende groepstrainingen en business bootcamps op locatie.

Susan

Alex

Cathelijne

Daantje

Emiel

Emre

Esther

Hilke

Jelle

Jerry

Jessica

Martijn

Menno

Michael

Nathalie

Nick

Peter

Ralph

Raymond

Ruth

Wijnand

Charlotte

Dennis

Direct een afspraak maken? Dat kan! Neem contact met ons op…