YOUR HEALTH MASSAGE

Ontspanning van de spieren en verbetering van de doorbloeding

Sportmassage

DE BEHANDELING

Tijdens de sportmassage worden de spieren middels diepe en stevige strijkingen en knedingen gemanipuleerd. Hierdoor ontstaat een verbeterde bloeding van het spierweefsel. Daardoor wordt het melkzuur, de veroorzaker van spierpijn, afgevoerd. Ook het vocht, de veroorzaker van zware ledematen wordt hierdoor sneller afgevoerd. De sportmassage zorgt er voor dat de verhardingen in de spieren weer zacht worden.

PREVENTIEVE BEHANDELING

Mocht jij binnenkort een grote inspanning gaan leveren, dan doe je er goed aan om jouw spieren voor te bereiden op wat komen gaat. Je kunt hierbij denken aan een schaats- of hardloopmarathon, estafette of wintersport. Door een preventieve sportmassage krijg je minder snel spierpijn en verminder je de kans op blessures.

OOK VOOR NIET SPORTERS

Hoewel de naam anders doet vermoeden, is de sportmassage ook een aanrader voor mensen die niet sporten. Veel mensen kampen met kleine pijntjes zoals een stramme rug, stijve nek of vermoeide benen. Door het stimuleren van bepaalde spiergroepen kan de doorbloeding weer op gang worden gebracht. Jouw lichaam wordt aan het werk gezet, hierdoor zal je sneller herstellen van fysieke ongemakken.

TAPING

Bij de YourHealth massage is het ook mogelijk om je ledenmaten te laten tapen. Die kan preventief of ook ingeval van blessures om de probleemzone te ontlasten.

Ontspanningsmassage

Wil jij even lekker ontspannen en de dagelijkse stress ontvluchten, dan is de ontspanningsmassage echt wat voor jou! Onze masseurs zorgen voor een heerlijke ontspannen sfeer, alles om jou helemaal tot rust te laten komen. Tijdens de massage worden diverse massage-technieken gecombineerd waarin maar één ding centraal staat; ontspanning en nog eens ontspanning!

STRESS EN SPANNING

Stress en spanning spelen een grote rol in ons dagelijks leven. Mensen hebben stress en spanning nodig om goed te kunnen functioneren, maar een overvloed aan spanning en stress heeft een grote negatieve invloed op ons lichaam. Spieren spannen samen en daardoor kunnen talloze klachten ontstaan op diverse plekken in het lichaam. De ontspanningsmassage helpt de balans in het lichaam te herstellen en zorgt voor harmonie tussen lichaam en geest.

DE BEHANDELING

Omdat ontspanning bij deze massagevorm centraal staat kan de massage geheel naar uw specifieke wensen worden ingevuld. Zo geven wij bepaalde gebieden of spieren die wat meer aandacht mogen krijgen ook écht de aandacht die het verdient. Tijdens de ontspanningsmassage worden diverse massage-technieken gecombineerd. De massage bestaat uit strijkingen, knedingen en drukpunten door wijsvingers en duimen. Hierdoor ontspannen de spieren en verbetert de doorbloeding in jouw lichaam. Verbeterde doorbloeding zorgt op haar beurt weer voor het afvoeren van afvalstoffen en een verbeterde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen.

Direct een afspraak maken? Dat kan! Neem contact met ons op…