Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 74
js_loader
Uitstekend
gebaseerd op 57

Vrouwelijke personal trainer Utrecht

Jouw stok achter de deur!

Sinds 2007

Hoe kunnen wij jou helpen?

Waarom zijn onze trainingen een waardevolle investering in jezelf, wat kan het jou gaan opleveren?

Google reviews

Wat vinden onze klanten van YourHealth?

Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 74 recensies
beoordeel ons op
Sinds maart ben ik met Jimmy aan het trainen. Met een pittige vorm van astma is mijn lijf elke dag anders. Niet makkelijk om dan jezelf te blijven uitdagen en heel makkelijk om bij de pakken neer te gaan zitten. Dat laatste past alleen niet zo in mijn straatje. Met vallen en opstaan hebben we de afgelopen maanden heel hard gewerkt aan mijn spierkracht. Goed lettend op mijn ademhaling en hartslag haalt Jimmy elke training eruit wat er die dag inzit. Het resultaat mag er zijn. Ik voel me fit en sterk. Ik kan ook ineens weer een dag plat liggen en flink benauwd zijn, maar ik herstel sneller en kan veel meer aan. Ik had 10 jaar eerder met een personal trainer moeten starten.Barbara
Geweldige trainer! Denkt mee en past zijn trainingen aan mogelijkheden van klant!
We hebben een half jaar getraind met Michael om fit de zomer in te gaan. Naast de goede begeleiding en trainingen bleek het ook nog gezellig, wie had dat gedacht. Uiteindelijk een merkbaar resultaat behaald, bedankt!
Na mijn aanmelding ben ik heel snel gebeld door Dennis. Dat was een fijn gesprek. Alles is daarna snel in gang gezet om te starten. Samen met mijn dochter trainen we bij Thomas. Thomas is aan de ene kant deskundig en aan de andere kant gezellig. Hij weet je fysiek uit te dagen maar hij houdt het in de gaten dat er balans is en dat je niet over je grenzen heen gaat. Trainen was niet mijn hobby maar ik kijk nu steeds uit naar de volgende training. Op een fijne manier word je door Thomas uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen! 💪🏼
Sinds een aantal maanden train ik samen met Marieke van Zanten. Zij is een hele deskundige en flexibele trainer die weet waar ze het over heeft. Door een blessure moest zij steeds de oefeningen aanpassen zodat de training toch effectief bleef. Daarnaast geeft ze ook veel leefstijl adviezen en motiveert ze me elke keer weer.
Wekelijks krijgen we met ons team training van Laura en Michael. Beide trainers geven op een andere manier training en dat zorgt voor een fijne afwisseling in de week. Met veel enthousiasme wordt er een training op maat samengesteld die voor iedereen goed te volgen is en waarbij het mogelijk is om op jouw eigen niveau te trainen. Het contact met Dennis de eigenaar verloopt heel goed en als er een zieke is wordt er geschakeld en een andere trainer gezocht.
Dennis is altijd stipt op tijd, varieert goed met de trainingen, heeft kennis van zaken en is erg sympathiek/ positief. Echt een aanrader!UPDATE: En nu, 3 jaar later, geldt nog steeds hetzelfde. Sterker nog; zijn team is groter geworden waardoor extra lessen makkelijk te realiseren zijn bij een van zijn teamleden. Top!
Laura is een fantastische personal trainer. Zij is betrokken, flexibel en speelt heel goed in op wat ik nodig heb. Haar aanpassingsvermogen is groot en door haar fijne persoonlijkheid en bekrachtiging haalt zij het beste in mij naar boven.
Wij trainen samen. als stel, denk ‘sportieve fanatieke man’ en ‘vrouw die traint omdat het moet’, best een uitdaging. Laura zorgt elke keer weer voor een training op maat voor ons allebei. Ze weet precies wat ze doet en verder is het ook nog supergezellig!
Wat kan je verwachten, wat moet je verwachten.. altijd een grote stap om voor een personal trainer te gaan.. niet alleen financieel maar zeker ook qua vertrouwen en gevoel.. dus wij online en een match gevonden: “ laura van Driel”Wat een topper.. aardig, gezellig, geeft je vertrouwen en ja ze laat je behoorlijk afzien.. maar dat alles wel in een gezellige setting.Nu zou ik zeggen boek allemaal Laura.. maar wil je maandag en donderdag ochtend heb je pech.. dan is Laura namelijk een paar uurtjes van ons :-))
Wij zijn erg enthousiast over de trainingen. Binnen een week konden we starten met trainer Dave. Hij daagt ons uit door allerlei verschillende oefeningen (cardio, kracht en vooral de bokstraining vinden we leuk). We voelen ons fit en sterk en zijn al aardig wat afgevallen. Fijn ook dat er zoveel tips in het werkboek staan over voeding. Ook onze buren zijn inmiddels gestart bij your health. Aanrader, hadden we eerder moeten doen. Bedankt!
Tim is een geweldige trainer. Hij traint mij nu al geruime tijd. De trainingen zijn persoonlijk, afwisselend en uitdagend. Tim coacht positief, doet wat hij zegt, is opgeruimd en altijd op tijd. Hij helpt mij mijn doelstellingen te bereiken. Een absolute aanrader.
Tim Cordus is de beste Personal Trainer die ik ken. Niet alleen bouwt hij de trainingen zorgvuldig op; ook helpt hij je met de juiste mindset te trainen. Sinds hij me traint, ben ik sterker geworden, afgevallen, en is mijn leefstijl gezonder geworden.
Wij trainen sinds november onder de inspirerende begeleiding van Marieke. Het is gezellig en zij motiveert je om nog net even dat stapje extra te doen, super! We zijn fitter en zelfs afgevallen, terwijl dat niet eens het plan was.
Hele leuke trainingen door Mike en zeker een aanrader als je wat fitter wilt worden
Door de gerichte persoonlijke training die helemaal was afgestemd op mijn vraag heb ik meerdere doelen kunnen behalen. Ik trainde met Steve. Een toptrainer die zorgde voor motivatie en een afwisselend sportschema. Een trainer met topkwaliteiten! Wij gaan nog even door met trainen en nieuwe doelen behalen!
Ik train nu vier maanden twee keer per week met personal trainer Mike Verhoeks via YourHealthPT. Ik doe al langer aan krachttraining en heb vaker periodes getraind met een PT, maar Mike steekt er absoluut met kop en schouders bovenuit. We doen een interessante mix van oefeningen (barbell, dumbbell, kettlebell, cable, lichaamsgewicht) en ik maak elke week vorderingen. Mike heeft een scherp oog voor technische uitvoering en lichaamshouding en weet dit met goede aanwijzingen en mobiliteitsoefeningen te corrigeren. Door die correcties ben ik met mijn barbell squat (die altijd achterbleef) van 65kg naar 114 kg (1 rep max) gegaan. Verder, en niet onbelangrijk, is het tussen het harde werken door ook nog een gezellige training. Ik kan Mike dus van harte aanbevelen!YourHealthPT is een prettige organisatie, en het contact met Dennis tussendoor en bij de intake was heel goed en grondig, met oog voor mijn individuele doelen en zaken als blessures en eerdere ervaring. Ik merk ook dat het aan huis (binnen en buiten) trainen voor mij heel goed werkt naast mijn fulltime baan en gezin, en vergeleken met mijn andere PT-ervaringen is de prijs-kwaliteit verhouding echt prima.
Erg blij mee! Ik vind het lastig om mezelf te motiveren en ik ben blij met mijn trainer Marieke die mij daarmee helpt! Ze is ook flexibel wat handig voor mij is aangezien ik niet altijd op het zelfde moment kan. De trainingen zijn uitdagend genoeg voor mij!
Sinds 13 maanden worden mijn vrouw en ik fit gehouden door Mv. Marieke van Zanten, een vrije medewerkster van YourHealth. Marieke verwacht volle concentratie, maar reageert altijd flexibel op onze veranderende gezondheid, want met ons tachtigers verandert dat van donderdag tot donderdag nog wel eens. Met haar opgeruimde karakter is een les dan ook nooit saai. Het uur vliegt om en wij blijven fit en vrolijk.Wij zijn haar heel dankbaar ook voor de uitstekende wijze waarop ze de oefening uitzoekt en doorvoert.Groet.
I was really happy with the service provided. I was match with a great trainer (Thessa) very quickly and the process was great. Dennis and his team was very accommodating to my particular situation and work around to make it work. Definitely recommend it.
Erg blij met de persoonlijke training!
Super blij dat ik ben gaan zoeken op internet naar een personal trainer.Werd snel terug gebelt, werd gekoppeld aan trainster Thessa, was super mach. Samen 2x in de week gaan trainen en voel me fit kan weer traplopen, geen rugpijn meer, mis het als we een keer niet trainen. We zijn op de goede weg en ga hier zeker mee verder.Kan dit iedereen aanraden. Kom in beweging.
Super professionele begeleiding en top trainer. Aanrader!
Ik zal me even voorstellenIk ben freek 54 jaar samen met mijn zoon Noa 18 jaar hebben wij een abonnement van 52 lessen genomen bij YourHealth Personal Training B.VIk sport al vanaf mijn 16e jaar maar ik leer nog elke week van van Tara en Youssef( onze PT’s ) hoe ik mijn oefeningen nog beter kan doenDoor het advies van Tara ben ik zelfs van mijn schouderblessure af waar ik al jaren mee worsteldeEen personal trainer bij YourHealth Personal Training B.V is echt een aanrader het is een extra stok achter de deur om goed gemotiveerd te blijven Noa in ik zien echt verbetering in ons spieropbouwTara en Youssef jullie zijn toppersGr freek en Noa
Top lessen!
Wij hebben op donderdagavond ( in Werkhoven ) bootcamp vanuit Your Health van Dennis. En dat bevalt enorm goed! Het is heel afwisselend en er wordt goed opgelet of je de oefening goed uitvoert. Ondanks dat het aanpoten is is het reuze gezellig met alle dames en Dennis. Dus complimenten hoe dit gedaan wordt!
Dennis is een zeer fijne trainer die goed aanvoelt wat voor training de groep wilt. De oefeningen zijn afwisselend en uitdagend.
Dennis is een top trainer! Veel ervaring en veel enthousiasme!
Voor een PT gekozen vanwege ernstige rugklachten. Ik train nu bijna een jaar wekelijks met Marieke en ben een heel eind gekomen in dat jaar. Marieke zorgt met persoonlijke begeleiding, precies op maat, dat ik nooit te ver ga maar wel stappen zet om verder te komen en soms een stap terug zet als dat nodig is. Daardoor ben ik veel sterker geworden en is het vertrouwen in mijn lijf weer terug.
Sinds november ben ik aan het trainen met Mike Verhoeks. Ik ben met Mike in contact gekomen door YourHealth. Omdat ik een sporttest moet afleggen, was ik op zoek naar een zetje in de rug. Mike is een ervaren trainer die elke week voor mijn deur staat met een nieuwe uitdaging! Daarnaast word ik echt uitgedaagd om mijn grenzen te verleggen. Ik zet hierdoor net dat stapje extra, wat ik anders niet gedaan zou hebben.Naast de leuke training word er meegedacht over voeding en oefeningen die ik zelf kan doen. Mike heeft een positieve instelling waardoor je ook trots bent op de kleine overwinningen! Er worden reële doelen gesteld waardoor het leuk blijft. Ik kan iedereen deze vorm van trainen aanraden. Het is een effectieve en leuk manier van trainen.
Samen met Dennis en mijn compagnon train ik al enkele jaren 2 dagen per week. De trainingen zijn altijd anders. Altijd afgestemd op onze behoeftes. Daarnaast zorgt Dennis er voor dat je elke keer tot de limiet gaat. Stiekem is het einde van de training leuker dan de training zelf, want dan heb je het weer overleefd. Wat erg leuk is, is dat Dennis gebruik maakt van de omgeving. Trappen, heuvels, betonblokken, etc. Dat is het mooie van buiten sporten!
Dennis is al jaren mijn personal trainer en coach. Zijn bodemloze positiviteit maakt iedere training een plezier. Ik waardeer zijn vakkennis, zijn oplettendheid, zijn consistente aanpak, zijn humor, de glimlach waarmee hij binnen komt, het vertrouwen dat hij je vervolgens geeft en zijn talent om je met een dosis zelfvertrouwen achter te laten. Dennis is iemand die je graag weer ziet!
Duo PT door Dani. Helemaal top en past je training aan waar nodig is. Houdt goed rekening met blessures en doelen. Hele toegankelijke trainer 👍🏼
Zeer prettige en professionele begeleiding!
Al bijna 4 jaar train ik elke week met Dennis van YourHealth personal training. Als het weer het toelaat, altijd lekker in de buitenlucht. Ik ervaar zijn manier van trainen niet alleen als een uitdagende workout met gevarieerde oefeningen op maat, maar ook als een inner workout!Zijn persoonlijke, positieve en integere aanpak, waarin hij je aanmoedigt het beste uit jezelf te halen binnen jouw grenzen, zorgt ervoor dat ik me zowel fysiek als mentaal sterk en gezond voel!
In 2020 begonnen met PT. Ik was op zoek naar een vrouwelijke PT en iemand die persoonlijke aandacht had voor mijn wensen. Via google terecht gekomen bij YourHealth en een jaar met veel plezier, elke week vanuit huis kunnen trainen. Ik wou dat ik het eerder had gedaan! Trainer Jikke was iedere week de stok achter de deur en heeft me zowel fysiek als mentaal uitgedaagd zonder te demotiveren. Leuke en ook gezellige trainingen waar je energie van krijgt! Ik heb nu veel handvaten om zelf thuis aan de slag te gaan en…heb nu een goede routine in kunnen bouwen. Dus dank jullie wel!
Great service with a lot of care and flexibility.Top trainers! Special recommendation for Tabitha. She’ll push you to the max and you’ll only feel better after your workout!
YourHealth Personal (boxing) training has brought me back my physical fitness, mental resilience and joy and fun while doing it. The whole experience with YourHealth PT is THE best customer journey I've experienced!It started with the personal contact and engagement from Dennis, the owner, when I was looking to get back in shape, after the pandemic. He's advise was very helpful and he assigned me to the most epic boxing coach, Sander, that anyone can have. Honestly, I can't imagine wanting to train with anybody else!Throughout my current boxing training trajectory, Dennis and Sander are the most awesome partners and they help me to keep my motivation and improve my nutrition and general health.As a leadership- and organisational coach myself, I totally appreciate the support, encouragement and learning that I'm getting from both these awesome people! I can totally recommend YourHealth Personal Training to anyone who' s serious about working on their fitness and overall well being. Best present you can give yourself!Francesca Nardocci
Jikke is super spontaan en aardig en laat je op je gemak voelen. Ze heeft mij, als totale leek, enorm veel geleerd over hoe ik mijn lichaam moet gebruiken en positioneren bij oefeningen waardoor ik geen rugpijn meer heb na het sporten zoals vroeger. En het is vooral gewoon hartstikke gezellig om met haar te sporten. Aanrader dus 😊
In de basis erg fijn contact gehad met Dennis die alles goed uitlegde. We werden gekoppeld aan Sieneke die onvermoeibaar 2x per week aan de deur staat om ons te trainen. Fijn hoe ze inhaakt op wat er gebeurd (soms trainen de kinderen ineens mee, de andere keer is het toch wel heel warm en gaan we gewoon over tot een training in het zwembad!). We zijn gestart vanuit rugproblemen en conditie opbouw vs afvallen. Na een aantal weken begin je echt het verschil te merken. Ook ontvangen we allerlei voedingstips en voorbeeld gerechten. Ondanks dat sporten wellicht nooit de favoriete hobby gaat worden ben ik erg blij met zo’n fijne “stok achter de deur”!
Na 2 zwangerschappen was ik op een dieptepunt in fitheid en op een hoogtepunt in gewicht! Samen met Dennis ben ik wekelijks aan de slag gegaan om fit te worden met trainingen in de tuin. De training is elke week anders en tussen de trainingen door kreeg ik schema’s om zelf oefeningen te doen maar ook tips qua voeding. Een jaar verder ben ik weer fit, en ook de kilo’s zijn eraf gevlogen 💪🏻 Aanrader dus!
Altijd had ik wel een excuus om niet te sporten. Nu niet meer want Jikke staat gewoon twee keer per week voor de deur. Jikke weet mij iedere keer weer uit te dagen om het beste uit mijzelf te halen. Super trainingen en heel professioneel. Het beste kado wat ik mijzelf ooit heb gegeven!
Met Dennis trainen heeft me door de lockdown heen geholpen. Ben fitter, minder gestresst en voel me krachtiger. Voor iedereen die een kleine stok achter de deur nodig heeft om te trainen. Hij komt bij je langs dus geen excuus meer om niet t niet te doen. Iedere week weer een andere training en een hoop plezier. 5 sterren aanrader!
Top training, elke week weer. Telkens anders, altijd een uitdaging. Goede begeleiding. Vol energie er tegen aan. Echt aanrader. Geen excuus dat je geen tijd hebt om te sporten. Luxe gewoon aan huis. Weer of geen weer.Persoonlijke aandacht en een training op maat.
Zeer tevreden over de Personaltraining!! Afwisselende training met daarbij goede en heldere instructie en coaching! Kortom: aanrader!!
js_loader

Outdoor training vrouw Utrecht

Utrecht biedt verschillende geschikte locaties om buiten te trainen onder begeleiding van een vrouwelijke personal trainer Utrecht, waaronder het Wilhelminapark, Park Oog in Al, Maximapark, en het Griftpark. Maar ook andere plekken in Utrecht zijn geschikt voor Outdoor personal training. Bij YourHealth train je op jouw gewenste locatie, dag en tijdstip!

Duo personal training vrouw Utrecht

2e Persoon traint GRATIS mee!

Wil je samen met je partner of een vriend(in) sporten? Ook in Utrecht verzorgen wij Duo personal training. En het leuke is dat een trainingsmaatje bij ons GRATIS mee kan trainen!

Hebben jullie een ander sportniveau of andere doelen? Geen probleem. Want ieder traint in zijn of haar eigen tempo en krijgt een persoonlijk programma van de personal trainer Utrecht vrouw.

Veelgestelde vragen en de antwoorden

 • Zowel binnen als buiten zijn er legio opties. Veel ruimte hebben we niet nodig voor een training. Enkele passen bewegingsruimte is al voldoende.
 • Je kunt aan huis getraind worden, binnenshuis of bij jou in de tuin. Of buiten op een plek bij jou in de buurt.
 • Je kunt er ook voor kiezen om locaties af te wisselen. Regent het bijvoorbeeld een keer hard, dan train je thuis. Is het droog, dan train je lekker in de buitenlucht. 
 • Wat ook je voorkeur is: de personal trainers van YourHealth Personal Training nemen hun sportspullen overal mee naartoe. 
 • Wij verzorgen de trainingen 7 dagen in de week, tussen 06:30 en 22:00u.
 • Graag horen we voorafgaand de proefles jouw voorkeuren qua dagen en tijden, zodat we op zoek kunnen gaan naar een trainer die aansluit op jouw agenda.
 • Je bepaalt zelf hoe vaak je in de week traint. YourHealth werkt namelijk met strippenkaarten. Het voordeel daarvan is dat je niet vast zit aan een abonnement en je kunt dus heel gemakkelijk zelf bepalen hoe vaak je traint. Wil je 2x in de week starten, bijvoorbeeld omdat je een boost wilt krijgen? En wil je dit later afbouwen naar 1x in de week met een GRATIS trainingsschema voor thuis? Dat kan! En andersom is uiteraard ook mogelijk. Dat zien we bijvoorbeeld bij mensen die een zeer lage conditie hebben of last hebben van zware fysieke klachten. Dan wordt de frequentie van trainen langzaam opgebouwd, van 1x in de week naar later 2x in de week.
 • Ook kun je gerust een keer op vakantie of een weekendje weg, zonder dat het jou trainingen kost. Geef het wel even tijdig aan bij jouw trainer.
 • YourHealth werkt met strippenkaarten. De exacte prijs hangt af van welke strippenkaart je kiest. Hiervoor geldt; hoe meer trainingen je afneemt, hoe lager het uurtarief. Wij bieden pakketten aan vanaf 15 trainingen.
 • Wil je de kosten drukken? Train dan samen met een sportmaatje, zodat jullie samen de kosten kunnen delen. En wist je dat bij ons een sportmaatje GRATIS mee kan trainen?
 • Ben je ondernemer? Dan kunnen de kosten voor ons coachingstraject  eventueel fiscaal aftrekbaar zijn. Overleg het evt. vooraf met je boekhouder.
 • Bij ons krijg je meer dan alleen een persoonlijk en effectief trainingsschema.

Wat krijg je?

 • Personal training en coaching waar en wanneer jij wilt, in of rondom Utrecht;
 • Je krijgt van ons een GRATIS Leefstijl werkboek cadeau. Zodat je ook met je voeding, beweging, slaap, balans en mindset aan de slag kunt;
 • Wil je een persoonlijk trainingsschema voor thuis? Jouw trainer kan deze voor je opstellen, welke je terugvindt in de app. Dit is een extra service die we aanbieden en is dan ook voor jou als klant GRATIS;
 • GRATIS toegang tot vele algemene workouts in de app. Aan de hand van 3D video’s zie je HOE je de oefening uitvoert, met welk GEWICHT en HOE VAAK;
 • Je krijgt toegang tot onze community, met als doel jou te inspireren om nóg gezonder te gaan leven.
 • Heb je behoefte aan een op maat gemaakt voedingsschema? Deze kun je bij ons bestellen vanaf slechts €5,83,- per maand (incl. handige AH boodschappenlijst!).

In Utrecht zijn er verschillende bossen, parken en heidegebieden waar je kunt trainen met je personal trainer. Hier zijn enkele suggesties:

 1. Griftpark – Dit moderne park biedt niet alleen uitgestrekte groene gebieden, maar is ook uitgerust met een skatepark, een speeltuin, en sportvelden. De paden zijn ideaal voor hardlopen of fietsen, en er zijn voldoende open ruimtes voor krachttraining of groepslessen.

 2. Julianapark – Gelegen in Zuilen, is dit een van de grootste parken in Utrecht en biedt veel rust en ruimte voor diverse activiteiten. Het is uitstekend voor lange wandelingen, joggen, of zelfs yoga in de open lucht.

 3. Park Lepelenburg – Dit park maakt deel uit van de singel en is een populaire plek onder zowel studenten als fitnessliefhebbers. De prachtige bomen en het weidse uitzicht maken het een pittoreske locatie voor allerlei soorten outdoor workouts.

 4. Wilhelminapark – Een van de mooiste en oudste parken van Utrecht, ideaal voor personal training met zijn goed onderhouden paden en grote open gebieden. Het park is ook een geliefde locatie voor yogasessies vanwege zijn rustige en serene omgeving.

 5. Maximapark – Dit grote park in het westen van Utrecht is perfect voor zowel rustige als meer intensieve trainingen. Het heeft speciale hardlooproutes, fietspaden, en veel open ruimte voor krachttraining of bootcamps.

 6. Het Beatrixpark – Gelegen in de buurt van de Uithof, is dit park kleiner dan sommige andere, maar biedt een rustige, natuurlijke setting voor een-op-een training of kleine groepslessen

Overleg vooraf met jouw personal trainer welke specifieke locatie en trainingsmogelijkheden het beste aansluiten bij jouw trainingsdoelen en behoeften.

 • Bij Your Health Personal Training ontwerpen we een trainingsprogramma dat speciaal voor jou op maat is gemaakt, aangepast aan jouw doelstellingen, behoeften en fysieke capaciteiten, allemaal op basis van een intakegesprek.
 • We streven ernaar om altijd op maat gemaakte trainingen aan te bieden die volledig zijn afgestemd op het individu, zodat je kunt genieten van een training die naadloos op jouw behoeften aansluit.
 • Verlang je naar een full-body workout waarbij elke spiergroep aan bod komt? Heb je plezier in het focussen op krachttraining, eventueel aangevuld met cardio oefeningen omdat je ook jouw uithoudingsvermogen wilt opbouwen? Of raak je geïnspireerd door yoga- of pilatesoefeningen, of misschien zelfs een boksles? Een veelheid aan combinaties is realiseerbaar.
 • Gedurende de training kunnen er diverse trainingsmethodes worden toegepast. Vertel ons van tevoren jouw voorkeuren, zodat we daar rekening mee kunnen houden bij het koppelen aan een trainer. Met ons omvangrijke team en de brede expertise die we in huis hebben, kunnen we een zeer specifieke aanpak garanderen.
 • Jouw personal trainer brengt diverse sportuitrustingen mee. Welke dit zullen zijn, hangt af van jouw doelstellingen, jouw mogelijkheden en wat jij plezierig vindt. Jouw trainer kan bijvoorbeeld dumbbells, elastieken, bokshandschoenen, een kettlebell of TRX meenemen. Daarnaast kan tijdens een Outdoor training jouw oefening extra uitdagend worden gemaakt door het gebruik van parkbankjes, trappen, oprekstangen of grote stenen. En thuis kan het een bank, stoel, tafel, trap of muur zijn. Onze trainers zijn zeer inventief!
 • We zetten ons in om jou te stimuleren met gevarieerde workouts. Zodat jij het sporten interessant blijft vinden en jij vooruitgang kunt (blijven) maken.
 • Je kunt je richten op verschillende doelstellingen. Dit kan variëren van het verbeteren van kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en balans, tot gewichtsverlies, definiëring, stressreductie, verbetering van lichaamshouding, preventie of vermindering van fysieke klachten, zelfvertrouwen opbouwen, en het ontwikkelen van een regelmatige en plezierige sportroutine.
 • Hier vind je foto’s van onze teamleden.
 • In iedere provincie zijn mannelijke én vrouwelijke YourHealth personal trainers actief.
 • Omdat we zoveel verschillende trainers hebben met ieder zijn of haar eigen specialisme, is bij ons een zeer gerichte aanpak mogelijk.
 • We vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij jouw trainer. YourHealth besteedt dan ook veel aandacht aan het maken van een goede match tussen jou en de trainer. Omdat we die klik zo belangrijk vinden, krijg je van ons bij serieuze interesse een proefles aangeboden. Zodat je van tevoren kennis kunt maken met de trainer.
 • Heb je na de proefles niet echt een klik met de trainer? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee over hoe verder.
 • Heb je bepaalde verwachtingen naar de trainer toe? Laat ons dat vooral vooraf weten. Zodat we hiermee rekening kunnen houden bij het maken van de match tussen jou en de trainer. En bespreek tijdens de proefles wat jouw verwachtingen van de trainingen zijn, zodat de trainer kan vertellen wat hij of zij daarin voor jou kan betekenen.
 • Samen trainen met jouw partner, vriendin, familielid of collega? Geen probleem, dat kan bij ons. Het uurtarief blijft hetzelfde en kost je dus niets extra. Op die manier zou je de kosten samen met jouw sportmaatje kunnen delen.
 • Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau of andere doelen? Dat is voor ons geen probleem, want ieder traint in zijn of haar eigen tempo en krijgt een plan op maat. 
 • Heeft er één van jullie last van ernstige lichamelijke klachten? Dan adviseren we toch zeker aan het begin te starten met de één op één training, zodat diegene tijdens de training centraal staat en de volledige aandacht krijgt van de trainer. Het is namelijk erg belangrijk dat je begrijpt waarom je iets doet en hoe de oefeningen uitgevoerd moeten worden. Heeft diegene de oefeningen goed onder knie en nemen de klachten af? Dan kun je altijd met jouw trainer overleggen of iemand mee kan trainen. Dat is vaak geen probleem, wij zijn hierin zeer flexibel.
 • Jazeker, je kunt een GRATIS trainingsschema voor thuis (of op vakantie) krijgen. Fijn juist als je naast de trainingen ook zelf gaat trainen! Zo behaal je jouw doel sneller en houd je je sportmotivatie hoog.
 • Jouw trainer kan in de app een trainingsschema voor jou opstellen dat zal afgestemd worden op jouw persoonlijk wensen, doelen en mogelijkheden.
 • Het trainingsschema voor thuis (op de sportschool of voor buiten) is bij de prijs inbegrepen, hier hoef je niks extra voor te betalen.
 • Jouw persoonlijke trainingsschema vind je terug in onze app, a.d.h.v. een 3D video. Zodat je heel duidelijk kunt zien hoe je de oefening uitvoert, hoe vaak en met welke gewichten.
 • Naast de op maat gemaakte trainingsschema’s staan er je tevens algemene trainingsschema’s in de app. En je vindt ons Leefstijlwerkboek hierin terug, je krijgt toegang tot onze community én je kunt via de app gepersonaliseerde weekschema’s bestellen. Op deze manier hopen we jou naast de één op één training en coaching met je personal trainer nóg meer te kunnen inspireren om gezonder te gaan leven.

Hier kunnen wij helaas geen standaard antwoord op geven. Het is afhankelijk van vele factoren, zoals;

 • Wat is je doel? Wil je 20 kilo afvallen, gespierder worden, wil je je oude kleren weer aankunnen? Wil je deelnemen aan een marathon of wil je gewoonweg een nieuwe leefstijl ontwikkelen?
 • Hoe vaak ga je trainen? Wil je 1 keer in de week met een personal trainer gaan trainen of 3 keer in de week? Wat ga je hiernaast doen, ga je ook zelfstandig trainen? In het algemeen geldt; hoe meer je gaat bewegen, hoe sneller je zult afvallen, hoe gespierder zult worden of hoe eerder je van je klachten af kunt komen, etc.
 • Hoe gezond eet je? Ga je serieus met je voeding aan de slag (bijvoorbeeld met ons werkboek waarin veel voedingstips staan uitwerkt)? Of schenk je hier geen aandacht aan?  
 • Heb je veel last van stress? Stress heeft namelijk een negatieve invloed op je lichamelijke en psychische gesteldheid.
 • Hoe is je genetische aanleg? Zo kan de één sneller spieren opbouwen dan de ander.
 • Hoe is jouw hormoonbalans? Vrouwen in de overgang komen sneller aan en vallen moeilijker af.
 • Hoe fit ben je nu? Heb je kort geleden nog gesport of juist niet?
 • Wat heb je ervoor over om je doel te bereiken? Veel factoren hebben invloed op je gezondheid en trainingsresultaten. Denk, naast meer bewegen en gezonder eten, bijvoorbeeld aan je slaappatroon, de mate van stress, de balans tussen je in- en ontspanning maar ook je zelfbeeld en mindset. Vaak moeten er gewoonten doorbroken worden. Zo’n gedragsverandering gaat vaak niet vanzelf. Aan jou hoe je ermee omgaat, welke keuzes je hierin maakt.

Zoals je kunt lezen, kunnen we je geen garantie bieden dat je binnen een bepaalde periode bepaalde resultaten zult behalen. Wel kunnen we je hierin adviseren en ondersteunen. D.m.v. coaching, begeleiding en training gaan we voor duurzame resultaten.

Ja, dat kan. Want we hebben een groot team actief door bijna heel Nederland, bestaande uit meer dan 100 vrouwelijke en mannelijke personal trainers. Zo hebben we in alle provincies vrouwelijke personal trainers actief. Geef vooraf jouw voorkeur op, zodat we hiermee rekening kunnen houden bij het maken van een match tussen jou en de trainer. 

 • Veel ruimte hebben we niet nodig voor een training. Enkele passen bewegingsruimte is al voldoende.
 • Je hoeft geen sportmaterialen aan te schaffen. Zo neemt de trainer de sportmaterialen mee die nodig zijn voor jouw training. Het enige wat jij nodig hebt, is lekker zittende sportkleding, een paar stevige sportschoenen die goed om jouw voeten aansluiten, een handdoek en een waterfles.
 • Je kunt bij jou thuis (of op kantoor) binnen getraind worden. De trainer zal dan allerlei sportmaterialen meenemen die nodig zijn voor jouw training (zoals wat dumbells, een kettlebell, een TRX, bokshandschoenen of een medicineball). Maar ook kan er binnen gebruik gemaakt worden van bijvoorbeeld het aanrechtblad, een bankje, de trap of een bureau of stoel.
 • Je kunt ook buiten getraind worden. Zoals bij jou in de tuin, in een park of bos bij jou in de buurt of op een sport-, speel- of grasveldje bij jou om de hoek. Buiten kun je extra uitgedaagd worden d.m.v. trappetjes, bankjes, stoepjes, etc.
 • Op deze manier is een goede full-body workout mogelijk!

YourHealth is actief in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en Brabant.

Naast de trainingen krijg je een GRATIS Leefstijl werkboek cadeau. Hierin staan o.a. ontzettend veel voedingstips. Wil je toch liever aan de slag met weekschema’s? Ook dit is bij ons mogelijk. Zo kun je gepersonaliseerde voedingsschema’s (incl. handige AH boodschappenlijst) bestellen vanaf slechts €5,83,- euro per maand! Klik hier voor meer informatie.

Na jouw eerste officiële training krijg je van YourHealth jouw factuur doorgestuurd via de mail, inclusief een handige (Mollie) betaallink. De betaling dient binnen 14 dagen te worden voldaan.

 1. Contact

Nadat je een berichtje hebt achtergelaten via de website, nemen we (i.p. dezelfde dag al) contact met je op om te horen wat jouw doelen, wensen en verwachtingen zijn. Samen bespreken we hoe wij jou hierbij kunnen helpen. Is dit wat je zoekt en ben je oprecht geïnteresseerd? Dan zullen wij vragen op welke dagen en tijden jij zou kunnen trainen. Met deze informatie gaan wij op zoek naar een trainer die aansluit op jouw agenda, wensen en doelen. Jouw trainer zal hierna contact met jou opnemen voor alvast een korte telefonische kennismaking en voor het inplannen van jouw proefles.

 1. Proefles

Graag leren we je eerst wat beter kennen. Daarom zullen we je vragen om voorafgaand de proefles een online medische vragenlijst in te vullen. Zodat de trainer goed de proefles kan voorbereiden en jou een training kan verzorgen die aan zal sluiten bij jouw doelen, wensen, mogelijkheden en verwachtingen. Een personal training duurt een uur, een proefles +/- een half uur. Op die manier kun je een indruk krijgen van wie jouw trainer is en hoe zij lesgeeft. Daarnaast is er ruimte om samen eventuele vragen en verwachtingen door te nemen. Maak deze vooral vooraf kenbaar, zodat de trainer jou uit kan leggen wat hij of zij daarin voor jou kan betekenen.

 1. Let’s do it!

Vond je de proefles leuk en zijn jouw vragen beantwoord? Heb je een klik met de trainer en wil je graag starten? Super leuk, welkom! Samen met jouw personal trainer plan je jouw eerste trainingen in en spreek je een locatie af. Bij ons kun je vaak dezelfde week al beginnen, LET’S DO IT!

error: Deze content is beveiligd!