Voedingsbegeleiding

YourHealth personal training werkt samen met professionele voedingsdeskundigen. De aanpak van voeding en sport is namelijk dé gouden combinatie wanneer je een gezond , slank, fit en sterk lichaam wilt. Een goede balans in voeding en sport zorgt tevens voor betere sportprestaties, een beter uithoudingsvermogen en een beter herstel na je training.

De voedingsbegeleiding is een extra service die we aanbieden. Het kost je dus niks extra. Wil je gebruik maken van deze service? Dan ga je samen met de voedingsdeskundige aan de slag met je eet- en voedingspatroon.

Wat kun je verwachten?

Je krijgt allerlei praktische tips rondom een gezond eetpatroon. Zoals tips hoe je kunt omgaan met lastige situaties als feestjes, BBQ, zwakke momenten, etentjes en vakanties. Je ontvangt recepten, een boodschappenlijst en een duidelijk voedingsschema waarin staat wat je zoal kunt eten. Tevens krijg je ondersteuning rondom het inplannen en meenemen van je maaltijden. Allerlei handvatten waar je meteen mee aan de slag kunt!

Bij YourHealth vinden we het belangrijk dat het haalbaar voor je is. We stemmen de begeleiding en het voedingsplan dan ook af op jouw persoonlijke doelen, leefstijl en mogelijkheden.

Direct een afspraak maken? Dat kan! Neem contact met ons op…