Personal trainer ‘t Gooi
Personal training aan huis

Waarschijnlijk heeft u op Google gezocht naar ‘personal trainer ‘t Gooi’ en bent u op onze website terecht gekomen. Welkom! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij stellen ons graag aan u voor!

Wat doen we?

Sinds 2007 bieden wij Personal training en Personal Boxing aan huis, onder andere in ‘t Gooi en daarbuiten. Wij zijn ervaren in coaching en personal training aan huis en staan dagelijks klanten bij die al jarenlang met volle tevredenheid bij ons trainen. YourHealth personal training helpt u bij het integreren van een gezonde leefstijl in uw drukke bestaan. Wij helpen u met het bereiken van een sterker, slanker en fitter lichaam. Ons team is actief in de provincies Gelderland, Utrecht, Brabant, Noord-Holland en Zuid-Holland.

Outdoor personal training

We komen bij u aan huis, op uw werk maar ook kunnen we buiten trainen bij u in de buurt. ‘t Gooi heeft veel verschillende geschikte locaties om buiten te trainen. Waaronder Goois Natuurreservaat, het Naardermeer , Corversbos of de Blaricumer Heide, maar ook andere parken, bossen en open ruimten in ‘t Gooi zijn geschikt. U traint op uw gewenste locatie, dag en tijdstip.

Voedingsadvies

Als extra service bieden wij u een GRATIS voedingsadvies aan, opgesteld door één van onze voedingsconsulenten. Sporten en gezond eten zijn namelijk dé ingrediënten voor een gezondere leefstijl. Wat krijgt u in handen; Een voedingslijst waarin staat wat u het beste kunt eten als ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Hiernaast krijgt u een handige boodschappenlijst, makkelijke recepten en tips voor als u uit eten gaat. Daarnaast ontvangt u hulpmiddelen voor het inplannen en voorbereiden van uw maaltijden. Met het voedingsadvies kunt u meteen aan de slag!

Personal trainer ‘t Gooi
Hoe helpen we u en wat levert het u op?

Afvallen, fitter of sterker worden of graag een gezondere leefstijl?
Personal training aan huis is erg populair in ‘t Gooi. Personal training is de meest effectieve manier van training.

 • Professionele begeleiding en persoonlijke aandacht
 • Doelen worden sneller en makkelijker behaald
 • Uw trainingsschema wordt afgestemd op uw doelen, wensen en mogelijkheden
 • Blessures worden voorkomen
 • Lichamelijke klachten worden verminderd of verholpen
 • Minder stress
 • U krijgt afwisselende en doel- en resultaatgerichte trainingen
 • Personal training aan huis bespaart u (reis)tijd
 • GRATIS voedingsadvies van één van onze voedingsconsulenten
 • U wordt gecoacht en begeleid. Wij zorgen ervoor dat u het beste uit uzelf en uit de trainingen zult halen, zodat u het sporten leuk gaat en blijft vinden.
 • Wij zijn uw stok achter de deur!

Werkwijze

Het kan best lastig zijn om naast uw drukke baan, een druk gezinsleven of andere verantwoordelijkheden, te werken aan een sterker, fitter of slanker lichaam. Wij van YourHealth personal training helpen u hierin graag verder. Wat is onze werkwijze?

1. CONTACT

Eerst bespreken we uw doelstellingen. Wat wilt u bereiken, wat heeft u hiervoor nodig en wat is haalbaar voor u? Als we uw wensen, doelen en verwachtingen in kaart hebben gebracht, bespreken we samen hoe wij u hierbij kunnen helpen. Nadat we eventuele vragen hebben beantwoord, plannen we naar wens een intakegesprek in. Dé manier om te ervaren of onze trainer en visie bij je past.

2. GRATIS INTAKE

Bij het intakegesprek komt één van onze trainers bij u aan huis. Samen kijken we wat we voor u kunnen betekenen op gebied van training, voeding en leefstijl. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen, doelen en mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat u een klik ervaart met onze trainer, dat u zich op uw gemak en gehoord voelt. Ook vinden we het belangrijk dat u een plan krijgt die haalbaar voor u is. Traint u liever met een vrouw? Dit is zeker mogelijk. Geef het dan ook gerust bij ons aan.

3. AAN DE SLAG

Heeft u een goed gevoel over ons gesprek? Dan bespreken we samen wanneer u getraind wil worden en op welke plek in of rondom Utrecht. Gefeliciteerd, we gaan er tegenaan! Vaak kunt u dezelfde week al met één van onze trainers aan de slag. Neem CONTACT met ons op voor het maken van een GRATIS intakegesprek!

YourHealth Personal training
Betrouwbaar en professioneel

 • Om het u makkelijk te maken en tijd te besparen, komen we bij u in Utrecht aan huis en nemen we alle spullen mee naar u toe. U hoeft er dus niks extra’s voor aan te schaffen. Veel ruimte hebben we niet nodig. Enkele passen bewegingsruimte is al voldoende. U traint op uw gewenste locatie.
 • U krijgt persoonlijke aandacht, professionele begeleiding en coaching zodat u gemotiveerd blijft en duurzame resultaten zult behalen. De trainingen zullen afwisselend zijn. Omdat u in uw eigen tempo traint, is Personal training is voor iedereen toegankelijk. Om blessures te voorkomen, letten we uiteraard op de juiste uitvoering van de oefeningen. We coachen en begeleiden u zodat u iedere keer weer het beste uit uzelf en de training haalt en duurzame resultaten zult behalen.
 • U krijgt een gepersonaliseerd trainingsschema. We kijken naar welke oefeningen u leuk vindt en welke aansluiten bij uw persoonlijke doelen en mogelijkheden. Tevens kunt u naar wens een trainingsschema voor thuis krijgen, zodat u naast de Personal training ook zelfstandig kunt werken aan uw doelstelling. Wilt u graag samen met een sportmaatje trainen? Dat kan bij ons en kost u niks extra.
 • Neem CONTACT met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een GRATIS intakegesprek!

LET’S DO IT Personal training is het zusje van YourHealth.

Zij specialiseert zich in Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen

Direct een afspraak maken? Dat kan!

neem contact met ons opneem contact met ons op