Personal trainer Rotterdam

Personal training aan huis Rotterdam

Jouw stok achter de deur!

Sinds 2007

Dé personal trainer die met alle spullen naar je toe komt. Ben je op zoek naar een personal trainer in Rotterdam, bijvoorbeeld omdat je graag wilt afvallen of een betere conditie wilt? En lijkt het jou fijn dat je aan huis getraind wordt door een personal trainer, of lekker in de buitenlucht op een plek bij jou in de buurt? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zijn jouw personal trainer waar en wanneer jij wilt, welkom!

Of je nu een personal trainer zoekt in Spangen of in Overschie, dat maakt voor ons niet uit. Onze personal trainers zijn actief in heel Rotterdam. Waarschijnlijk wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Graag stellen we ons aan jou voor!

Trainen waar en wanneer jij dat wilt

Wat kun je van ons verwachten?

Personal training aan huis Rotterdam, wat levert het jou op?

Personal trainer buiten in Rotterdam

Personal training buiten in Rotterdam

Wij verzorgen personal training aan huis, op je werk maar ook buiten op een plek bij jou in de buurt. Zo heeft Rotterdam verschillende geschikte locaties om buiten te trainen, waaronder het Kralingse Bos, Zuiderpark of in het Bergse bos. Maar ook andere plekken in Rotterdam zijn geschikt voor Outdoor personal training. Jij traint op jouw gewenste locatie, dag en tijdstip. 

error: Deze content is beveiligd!