Personal trainer Nijmegen

 

Of u nu een personal trainer zoekt in Batavia of in Hatert, dat maakt voor ons niet uit. Onze personal trainers zijn actief in heel Nijmegen. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht met de plaatsen waar YourHealth actief is. Waarschijnlijk wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen. Graag stellen we ons even aan u voor!

 

Wie is YourHealth Personal training?

YourHealth verzorgt al sinds 2007 Personal training en Personal Boxing aan huis, onder andere in Nijmegen en daarbuiten. Naast de trainingen biedt YourHealth verschillende bootcamps, Outdoor training, Duo training en helpt YourHealth kinderen met een beperking door middel van Sport en Spel.

Wilt u graag afvallen, sterker worden of meer energie? Verschillende gezondheidsdoelen en trainingsdoelen kunnen met ons behaald worden, door middel van een programma op maat. Uw trainingsschema zal worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en doelen. Daarnaast houden we rekening met eventuele blessures of andere lichamelijke klachten. Want we vinden het belangrijk dat het plan haalbaar voor u is, zodat u resultaten kunt behalen die duurzaam zijn. 

Wat kunt u van ons verwachten?

Personal training aan huis in Nijmegen, wat levert het u op?

Personal training aan huis in Nijmegen

Personal training is een zeer effectieve manier van training en is dan ook erg populair in en rondom Nijmegen. Personal training is voor iedereen toegankelijk, ongeacht uw leeftijd en sportverleden. U traint namelijk in uw eigen tempo, in uw vertrouwde omgeving en aan de hand van een persoonlijk programma. U leert welke oefeningen u het beste kunt doen om uw doel te kunnen bereiken en waarom. 

Bij ons zijn de trainingen afwisselend, zodat u het trainen leuk blijft vinden en uw lichaam zich kan blijven ontwikkelen. De trainer let goed op uw lichaamshouding om blessures te voorkomen en zal ervoor zorgen dat u het beste uit uzelf en uit de trainingen zult halen. Uw trainer is uw stok achter de deur!

Personal training buiten Nijmegen

Personal training buiten in Nijmegen

Wij verzorgen personal training aan huis, op uw werk maar ook buiten op een plek bij u in de buurt. Zo heeft Nijmegen verschillende geschikte locaties om buiten te trainen, waaronder Overasseltse, Hatertse Vennen en het Groesbeekse bos. Maar ook andere plekken in Nijmegen zijn geschikt voor Outdoor personal training. U traint op úw gewenste locatie, dag en tijdstip.

Werkwijze YourHealth
Personal training Nijmegen

Het kan best lastig zijn om naast uw drukke baan, een druk gezinsleven of andere verantwoordelijkheden, te werken aan een sterker, fitter of slanker lichaam. Wij van YourHealth Personal training helpen u hierin graag verder. 

Contact

Eerst bespreken we uw doelstellingen. 'Wat wilt u bereiken, wat heeft u hiervoor nodig en wat is haalbaar voor u?' Zodra we uw wensen, doelen en verwachtingen in kaart hebben gebracht, bespreken we samen hoe wij u hierbij kunnen helpen. Nadat we eventuele vragen hebben beantwoord, plannen we naar wens een intakegesprek in. Dé manier om te ervaren of onze trainer en visie bij je past. Traint u liever met een vrouwelijke personal trainer? Dit is in de meeste gevallen mogelijk. Geef het dan ook gerust bij ons aan.

Gratis intake

Bij het intakegesprek komt één van onze trainers bij u aan huis in Nijmegen. Hij of zij zal een medische vragenlijst met u doornemen en bespreekt met u uw doelen en wensen. De trainer vertelt u wat hij of zij voor u kan betekenen op gebied van training, voeding en leefstijl. Wilt u uw lichaamssamenstelling weten? De trainer zal een weegschaal meenemen die niet alleen uw gewicht weegt, maar o.a. ook uw spiermassa, vetpercentage en metabolische leeftijd. Zo kan de trainer inschatten waar u nu staat en kan tijdens het traject gemonitord worden hoe uw lichaam reageert op de trainingen.

Aan de slag!

Heeft u een goed gevoel over ons gesprek en wilt u beginnen? Met uw trainer plant u uw eerste training in. Zo bespreekt u wanneer u getraind wil worden en op welke plek in of rondom Nijmegen. Bij ons kunt u vaak dezelfde week al met uw personal trainer starten. Wilt u naast de trainingen ook een voedingsadvies? Dan zal onze voedingsconsulent contact met u opnemen voor de voedingsanamnese, zodat u ook gauw met uw voeding aan de slag kunt!

Nienke van Rennes
Nienke van Rennes
2020
Read More
Wij trainen sinds een aantal maanden met Dennis van YourHealth personal training. Iedere week een op maat gemaakt programma, waarin we uitgedaagd worden, en afgemat worden, maar wel zover dat we de volgende dag ook nog kunnen bewegen...Belangrijk, omdat we ons eigen bedrijf hebben. We voelen ons fitter, energieker en je kunt het ook aan ons lichaam gaan zien. Dennis is streng genoeg en motiveert met zijn enthousiasme en zijn kennis om steeds een stapje verder te gaan.
Angela Kooijman
Angela Kooijman
2020
Read More
Ik sport al lang bij Dennis! Hij zorgt dat je steeds vooruit gaat en daagt je uit. Verder zorgt hij ervoor dat door humor en goede gesprekken het sporten ook leuk is! Ik ben erg tevreden!
Nienke Vandemoortele - Reitsma
Nienke Vandemoortele - Reitsma2020
Read More
Zoek je persoonlijke begeleiding waarbij flexibiliteit en zorg voorop staan? Dan ben je hier goed! Wanneer ik niet kan trainen mis ik het echt 👍
Lizanne
Lizanne
2020
Read More
Tijd voor actie dacht ik afgelopen zomer. Mijn nieuwe baan vergde zoveel van mij dat ik niet meer aan sporten toe kwam. Maar, besefte ik, ik zou de baan alleen maar volhouden als ik fit bleef. Het roer moest om! Sporten en gezond eten en wat kilo’s kwijt. O ja, en een stok achter de deur. Zou een personal trainer aan huis niet wat voor mij zijn? Ik hoefde maar even te googelen en kwam op yourhealth. Één telefoontje was genoeg om twee dagen later een intakegesprek te hebben. Een week later startten Emre en ik al. Op een zondag. Want hoe fijn! Ik kon afspreken op tijden die mij uitkwamen. Er volgden weken van wegen, structuur brengen in mijn eetpatroon, veel water drinken en pittige uurtjes met Emre. Maar wat werkte het goed! Ik werd fitter, viel af en kreeg plezier in het kickboksen. De lessen zijn leuk en de invulling steeds anders. Ook in mijn werk merk ik het verschil. Ik blijf scherper en ben veel minder moe. Blij met mijn besluit in de zomer. Ik ga voorlopig nog even door! Lizanne
Hans Aka
Hans Aka
2019
Read More
Cora Peters-Bakker
Cora Peters-Bakker
2019
Read More
We zijn blij met jullie! Nooit gedacht dat wij na een paar maanden zoveel beter en sterker zijn... allemaal dankzij jullie Charlotte en Dennis! Mensen, wil je je lekkerder in je vel voelen en weer slanker door het leven gaan? Neem contact op met YourHealth!
Previous
Next

Prijzen personal trainer aan huis in Nijmegen

YourHealth werkt met strippenkaarten. Personal training aan huis in of rondom Nijmegen is mogelijk vanaf 65,- euro excl. btw per training van een uur. De prijs van de training hangt af van welk pakket u kiest. Hoe meer trainingen u kiest, hoe meer korting u krijgt. Het voedingsadvies kost u niks extra. Wilt u graag samen trainen met uw partner, vriend(in), familielid of collega? Bij YourHealth is Duo personal training mogelijk, zonder extra kosten. Zo zou u dus samen de kosten kunnen delen. Bent u ondernemer? Dan kunnen de kosten eventueel aftrekbaar voor u zijn.

Ons team

Ons team bestaat uit zo’n 40 professionele en ervaren personal trainers en is actief in Noord-HollandZuid-Holland, GelderlandUtrechtBrabant en in het Noorden van Limburg.

LET’S DO IT Personal training is het zusje van YourHealth.
Zij specialiseert zich in Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen.