Personal trainer Laren

Of u nu een personal trainer zoekt in Zevenend of in Oostereng, dat maakt voor ons niet uit. Onze personal trainers zijn actief in heel Laren. Waarschijnlijk wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen. Graag stellen we ons even aan u voor!

Wie is YourHealth personal training?

YourHealth verzorgt al sinds 2007 personal training en personal boxing op gewenste locatie, onder andere in Laren en daarbuiten. Omdat u waarschijnlijk druk bent en weinig tijd heeft, komt de trainer met alle spullen naar u toe. YourHealth helpt druk bezette mensen aan een slank, fit en sterk lichaam door middel van training, coaching en een gratis voedingsadvies. Wij zorgen ervoor dat u het beste uit uzelf en uit de trainingen zult halen. Wij zijn uw stok achter de deur!

Wilt u graag afvallen, sterker worden of een betere conditie? Verschillende doelen kunnen met ons behaald worden, door middel van een programma op maat. Uw trainingsschema zal worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en doelen. We vinden het belangrijk dat het plan haalbaar voor u is, zodat u resultaten kunt behalen die duurzaam zijn.

Wat kunt u van ons verwachten?

Personal training aan huis in Laren, wat levert het u op?

Personal training aan huis in Laren

Personal training is een zeer effectieve manier van training en is dan ook erg populair in en rondom Laren. Personal training is voor iedereen toegankelijk, ongeacht uw leeftijd en sportverleden. U traint in uw eigen tempo, in uw vertrouwde omgeving en aan de hand van een persoonlijk programma. U leert welke oefeningen u het beste kunt doen om uw doel te kunnen bereiken en waarom. 

De trainingen zullen uitdagend en afwisselend zijn, zodat u het sporten leuk blijft vinden en dat uw lichaam zich zal blijven ontwikkelen. De trainer let goed op uw lichaamshouding om blessures te voorkomen en zal ervoor zorgen dat u het beste uit uzelf en uit de trainingen zult halen. Uw trainer is uw stok achter de deur!

Personal training buiten Heide Laren

Personal training buiten

Wij verzorgen personal training aan huis, op uw werk maar ook buiten op een plek bij u in de buurt. Zo heeft Laren verschillende geschikte locaties om buiten te trainen, waaronder de Zuiderheide en Westerheide. Maar ook andere open ruimten in Laren zijn geschikt voor Outdoor personal training. Bij YourHealth traint u op úw gewenste locatie, dag en tijdstip.

Werkwijze YourHealth
personal trainer in Laren

Wij begrijpen dat het vrij lastig kan zijn om naast uw drukke baan, een druk gezinsleven of andere verantwoordelijkheden, te werken aan een sterker, fitter of slanker lichaam. Wij van YourHealth personal training helpen u hierin graag verder. 

Contact

Eerst bespreken we uw doelstellingen. 'Wat wilt u bereiken, wat heeft u hiervoor nodig en wat is haalbaar?' Zodra we uw wensen, doelen en verwachtingen in kaart hebben gebracht, bespreken we samen hoe wij u hierbij kunnen helpen. Nadat we eventuele vragen hebben beantwoord, plannen we naar wens een intakegesprek in. Dé manier om te ervaren of onze trainer en visie bij u past. YourHealth besteedt veel aandacht aan een goede match tussen u en de trainer. Die klik is de basis voor een effectieve en leuke samenwerking tussen u en de trainer.

Gratis intake

Bij het intakegesprek komt één van onze trainers bij u aan huis in Laren. Samen kijken we wat we voor u kunnen betekenen op gebied van training, voeding en leefstijl. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen, doelen en mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat u een klik ervaart met onze trainer, dat u zich op uw gemak en gehoord voelt. Ook vinden we het belangrijk dat u een plan krijgt dat haalbaar voor u is.

Aan de slag!

Heeft u een goed gevoel over ons gesprek? Dan bespreken we samen wanneer u getraind wilt worden en op welke plek in Laren of rondom 't Gooi. Vaak kunt u dezelfde week al met één van onze trainers aan de slag. Neem CONTACT met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een GRATIS intakegesprek.

Nienke van Rennes
Nienke van Rennes
2020
Read More
Wij trainen sinds een aantal maanden met Dennis van YourHealth personal training. Iedere week een op maat gemaakt programma, waarin we uitgedaagd worden, en afgemat worden, maar wel zover dat we de volgende dag ook nog kunnen bewegen...Belangrijk, omdat we ons eigen bedrijf hebben. We voelen ons fitter, energieker en je kunt het ook aan ons lichaam gaan zien. Dennis is streng genoeg en motiveert met zijn enthousiasme en zijn kennis om steeds een stapje verder te gaan.
Angela Kooijman
Angela Kooijman
2020
Read More
Ik sport al lang bij Dennis! Hij zorgt dat je steeds vooruit gaat en daagt je uit. Verder zorgt hij ervoor dat door humor en goede gesprekken het sporten ook leuk is! Ik ben erg tevreden!
Nienke Vandemoortele - Reitsma
Nienke Vandemoortele - Reitsma2020
Read More
Zoek je persoonlijke begeleiding waarbij flexibiliteit en zorg voorop staan? Dan ben je hier goed! Wanneer ik niet kan trainen mis ik het echt 👍
Lizanne
Lizanne
2020
Read More
Tijd voor actie dacht ik afgelopen zomer. Mijn nieuwe baan vergde zoveel van mij dat ik niet meer aan sporten toe kwam. Maar, besefte ik, ik zou de baan alleen maar volhouden als ik fit bleef. Het roer moest om! Sporten en gezond eten en wat kilo’s kwijt. O ja, en een stok achter de deur. Zou een personal trainer aan huis niet wat voor mij zijn? Ik hoefde maar even te googelen en kwam op yourhealth. Één telefoontje was genoeg om twee dagen later een intakegesprek te hebben. Een week later startten Emre en ik al. Op een zondag. Want hoe fijn! Ik kon afspreken op tijden die mij uitkwamen. Er volgden weken van wegen, structuur brengen in mijn eetpatroon, veel water drinken en pittige uurtjes met Emre. Maar wat werkte het goed! Ik werd fitter, viel af en kreeg plezier in het kickboksen. De lessen zijn leuk en de invulling steeds anders. Ook in mijn werk merk ik het verschil. Ik blijf scherper en ben veel minder moe. Blij met mijn besluit in de zomer. Ik ga voorlopig nog even door! Lizanne
Hans Aka
Hans Aka
2019
Read More
Cora Peters-Bakker
Cora Peters-Bakker
2019
Read More
We zijn blij met jullie! Nooit gedacht dat wij na een paar maanden zoveel beter en sterker zijn... allemaal dankzij jullie Charlotte en Dennis! Mensen, wil je je lekkerder in je vel voelen en weer slanker door het leven gaan? Neem contact op met YourHealth!
L-lin
L-lin
2017
Read More
Previous
Next

Prijzen personal trainer aan huis in Laren

De prijs voor een YourHealth Personal trainer aan huis in Laren, hangt af van welk pakket u kiest. Zo werken wij met strippenkaarten. Hoe meer trainingen u kiest, hoe lager de prijs. De prijzen beginnen vanaf 65,- euro excl. btw per training. Het voedingsadvies zit bij de prijs inbegrepen. Wilt u samen met uw partner of vrined(in) trainen? Dat kan bij ons en kost u niks extra. Zo zou u de kosten met een sportmaatje kunnen delen. Bent u ondernemer? Dan kunnen de kosten eventueel aftrekbaar voor u zijn.

LET’S DO IT Personal training is het zusje van YourHealth.
Zij specialiseert zich in Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen.