Personal trainer Amsterdam
Personal training aan huis

Waarschijnlijk heeft u op Google gezocht naar ‘Personal trainer Amsterdam’  en bent u op onze website terecht gekomen, welkom! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij stellen ons graag aan u voor!

Wat doen we?

 • Sinds 2007 bieden wij Personal training en Personal Boxing aan huis, onder andere in Amsterdam en daarbuiten.
 • YourHealth helpt druk bezette mensen aan een slank, fit en sterk lichaam.
 • Om het u makkelijk te maken, komen we naar u toe met alle materialen die nodig zijn voor de training. Zo kunnen we u aan huis trainen, op uw werk of buiten op u een plek bij u in de buurt.
 • U krijgt een programma op maat en leert een gezonde leefstijl integreren in uw druk bezette leven.
 • Hiernaast ontvangt u een GRATIS voedingsadvies.
 • Ons team is actief in de provincies Gelderland, Utrecht, Brabant, Noord-Holland en Zuid-Holland.
 • Wij zijn uw stok achter de deur!

Outdoor Personal training

Wij verzorgen personal training aan huis, op uw werk maar ook buiten op een plek bij u in de buurt. Amsterdam heeft verschillende geschikte locaties om buiten te trainen, waaronder het Vondelpark, Beatrixpark, Westerpark of Oosterpark. Maar ook andere open ruimten in Amsterdam zijn geschikt voor outdoor personal training. U traint op úw gewenste locatie, dag en tijdstip.

Voedingsadvies

YourHealth werkt samen met voedingsconsulten. Als extra service bieden wij u een GRATIS voedingsadvies aan. Sporten en gezond eten zijn namelijk dé ingrediënten voor een gezondere leefstijl. U krijgt praktische voedingsadviezen waar u meteen mee aan de slag kunt.

Personal trainer Amsterdam
Hoe helpen we u?

Afvallen, fitter of sterker worden of wilt u graag een gezondere leefstijl? Personal training aan huis is populair in Amsterdam. Personal training is dan ook de meest effectieve manier van training.

Wat betekent dit voor u?

 • Professionele begeleiding en coaching en persoonlijke aandacht.
 • Doelen worden sneller en makkelijker behaald.
 • Duurzame resultaten.
 • Persoonlijk trainingsschema, afgestemd op uw doelen, wensen en mogelijkheden.
 • Verminderen en verhelpen van lichamelijke klachten
 • Afwisselende, uitdagende en resultaatgerichte trainingen.
 • Vermindering van stress.
 • Betere sportmotivatie.
 • Personal training aan huis bespaart u (reis)tijd.
 • GRATIS voedingsadvies.

Wij zorgen ervoor dat u het beste uit uzelf en uit de trainingen zult halen, zodat u het sporten leuk gaat en blijft vinden. Samen trainen? Duo training kan bij YourHealth, het kost u niks extra. Zo zou u samen met uw partner kunnen trainen of de kosten kunnen delen met een vriend(in).

Wij zijn uw stok achter de deur!

Neem CONTACT met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een GRATIS intakegesprek!

Werkwijze YourHealth Personal training Amsterdam

Het kan best lastig zijn om naast uw drukke baan, een druk gezinsleven of andere verantwoordelijkheden te werken aan een sterker, fitter of slanker lichaam. Wij van YourHealth Personal training helpen u hierin graag verder. Wat is onze werkwijze?

1. CONTACT

Eerst bespreken we uw doelstellingen. ‘Wat wilt u bereiken, wat heeft u hiervoor nodig en wat is haalbaar voor u?’ Zodra we uw wensen, doelen en verwachtingen in kaart hebben gebracht, bespreken we samen hoe wij u hierbij kunnen helpen. Nadat uw vragen zijn beantwoord, plannen we naar wens een intakegesprek in. Dé manier om te ervaren of onze trainer en visie bij u past. Traint u liever met een vrouwelijke personal trainer? Dit is in de meeste gevallen mogelijk. Geef het dan ook gerust bij ons aan.

2. GRATIS INTAKE

Bij het intakegesprek komt één van onze trainers bij u aan huis. Samen kijken we wat we voor u kunnen betekenen op gebied van training, voeding en leefstijl. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen, doelen en lichamelijke mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat het plan haalbaar voor u is en dat u een klik heeft met onze trainer.

3. AAN DE SLAG

Heeft u een goed gevoel over ons gesprek? Dan bespreken we samen op welke dag, welk tijdstip en welke locatie in Amsterdam u getraind wilt worden. Gefeliciteerd, we gaan er tegenaan! Vaak kunt u dezelfde week al met één van onze trainers aan de slag. Neem CONTACT met ons op voor het maken van een GRATIS intakegesprek.

LET’S DO IT Personal training is het zusje van YourHealth.
Zij specialiseren zich in Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen

Direct een afspraak maken? Dat kan!

neem contact met ons opneem contact met ons op