Coronaproof trainen volgens de richtlijnen van het RIVM

Personal trainer aan huis Amstelveen

Sinds 2007

Jouw stok achter de deur!

Ben je op zoek naar een personal trainer aan huis in Amstelveen? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! Of je nu een personal trainer zoekt in Bovenkerk of in het Stadshart, dat maakt voor ons niet uit. Onze personal trainers zijn actief in heel Amstelveen. Onderaan deze pagina vind je een overzicht met de plaatsen waar YourHealth actief is. Waarschijnlijk wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Graag stellen we ons even aan je voor!

Personal training aan huis Amstelveen

YourHealth verzorgt al sinds 2007 personal training en personal boxing aan huis en buiten, onder andere in Amstelveen en daarbuiten. YourHealth helpt druk bezette mensen aan een slank, fit en sterk lichaam door middel van training, coaching en een gratis voedingsadvies. Om het jou makkelijk te maken, komt de trainer naar je toe met alle materialen die nodig zijn voor de training. Zo verzorgen wij personal training aan huis, bij jou op kantoor of lekker in de buitenlucht.

Wat kun je van ons verwachten?

Wat levert personal training in Amstelveen jou op?

Personal trainer aan huis in Amstelveen

De trainingen zullen afwisselend zijn, zodat jouw sportmotivatie hoog blijft en jouw lichaam zich kan blijven ontwikkelen. De trainer let goed op je lichaamshouding om blessures te kunnen voorkomen en zal ervoor zorgen dat jij het beste uit jezelf en uit de trainingen zult halen. Jouw personal trainer is jouw stok achter de deur!

Personal training buiten in Amstelveen

Personal training buiten in Amstelveen

YourHealth verzorgt al ruim 13 jaar personal training op gewenste locatie, door bijna heel NL. Je kunt thuis getraind worden, op je werk of buiten op een plek bij jou in de buurt. Zo heeft Amstelveen verschillende geschikte locaties om buiten te trainen, waaronder het Amsterdamse Bos, het Broerse Park of de Heemparken. Maar ook andere plekken in Amstelveen zijn geschikt voor Outdoor personal training. Je traint op jouw gewenste locatie, dag en tijdstip. Alleen, of samen. Bij ons traint de 2e persoon GRATIS mee!

Werkwijze YourHealth
personal trainer Amstelveen

Wij snappen het dat het vrij lastig kan zijn om naast je drukke baan, een druk gezinsleven of andere verantwoordelijkheden, te werken aan een sterk, fit of slank lichaam. Wij helpen jou hierin graag verder. 

Contact

Nadat je ons benaderd hebt, nemen wij contact met je op. Samen bespreken we jouw doelstellingen en wat YourHealth hierin voor jou kan betekenen. Is dit waar je naar op zoek bent? Graag bieden we je een vrijblijvende en GRATIS proefles aan.

Gratis proefles

Graag leren we je eerst wat beter kennen. Daarom zullen we je vragen om een medische vragenlijst in te vullen. Zodat de trainer goed de proefles kan voorbereiden en jou een training kan bieden die aansluit bij jouw doelen, wensen, mogelijkheden en verwachtingen. De proefles vindt plaats bij jou thuis in Amstelveen of buiten op een plek bij jou in de buurt.

Aan de slag!

Vond je de proefles leuk, heb je een klik met de trainer en is dit wat je zoekt? Leuk, samen gaan we aan de slag! We bespreken de gewenste trainingsdagen en locatie en plannen jouw eerste trainingen in. Bij ons kun je vaak binnen enkele dagen al beginnen!

Wat vinden klanten van YourHealth?

Google reviews
Nienke van Rennes
Nienke van Rennes
2020
Lees verder
Wij trainen sinds een aantal maanden met Dennis van YourHealth personal training. Iedere week een op maat gemaakt programma, waarin we uitgedaagd worden, en afgemat worden, maar wel zover dat we de volgende dag ook nog kunnen bewegen...Belangrijk, omdat we ons eigen bedrijf hebben. We voelen ons fitter, energieker en je kunt het ook aan ons lichaam gaan zien. Dennis is streng genoeg en motiveert met zijn enthousiasme en zijn kennis om steeds een stapje verder te gaan.
Angela Kooijman
Angela Kooijman
2020
Lees verder
Ik sport al lang bij Dennis! Hij zorgt dat je steeds vooruit gaat en daagt je uit. Verder zorgt hij ervoor dat door humor en goede gesprekken het sporten ook leuk is! Ik ben erg tevreden!
Nienke Vandemoortele - Reitsma
Nienke Vandemoortele - Reitsma2020
Lees verder
Zoek je persoonlijke begeleiding waarbij flexibiliteit en zorg voorop staan? Dan ben je hier goed! Wanneer ik niet kan trainen mis ik het echt 👍
Lizanne
Lizanne
2020
Lees verder
Tijd voor actie dacht ik afgelopen zomer. Mijn nieuwe baan vergde zoveel van mij dat ik niet meer aan sporten toe kwam. Maar, besefte ik, ik zou de baan alleen maar volhouden als ik fit bleef. Het roer moest om! Sporten en gezond eten en wat kilo’s kwijt. O ja, en een stok achter de deur. Zou een personal trainer aan huis niet wat voor mij zijn? Ik hoefde maar even te googelen en kwam op yourhealth. Één telefoontje was genoeg om twee dagen later een intakegesprek te hebben. Een week later startten Emre en ik al. Op een zondag. Want hoe fijn! Ik kon afspreken op tijden die mij uitkwamen. Er volgden weken van wegen, structuur brengen in mijn eetpatroon, veel water drinken en pittige uurtjes met Emre. Maar wat werkte het goed! Ik werd fitter, viel af en kreeg plezier in het kickboksen. De lessen zijn leuk en de invulling steeds anders. Ook in mijn werk merk ik het verschil. Ik blijf scherper en ben veel minder moe. Blij met mijn besluit in de zomer. Ik ga voorlopig nog even door! Lizanne
Hans Aka
Hans Aka
2019
Lees verder
Cora Peters-Bakker
Cora Peters-Bakker
2019
Lees verder
We zijn blij met jullie! Nooit gedacht dat wij na een paar maanden zoveel beter en sterker zijn... allemaal dankzij jullie Charlotte en Dennis! Mensen, wil je je lekkerder in je vel voelen en weer slanker door het leven gaan? Neem contact op met YourHealth!
Martin Roberts
Martin Roberts
2020
Lees verder
Professionele, klant- en servicegerichte personal fitness trainers. Dennis en trainer Ruth luisteren goed naar je wensen en stemmen de aanpak in overleg af voor de beste resultaten. Betrokken en flexibele dienstverlening. De trainingen zijn zwaar (doch haalbaar), altijd afwisselend en daardoor blijvend leuk. Ruth combineert onuitputtelijke enthousiasme met een ongeëvenaarde kennis van en variatie in oefeningen. Absolute aanrader!
Emma van Tielraden
2021
Lees verder
Dennis regelt snel en professioneel alle zaken zodat je snel aan de slag kan met de trainingen. Trainster Karin brengt vol enthousiasme diverse trainingen met zich mee. Zo is het elke week weer een verassing wat je mag gaan doen. Verder helpt ze je, afhankelijk van je wens, de grenzen op te zoeken of juist te bewaken. Tussen het fanatiek sporten door is er ook nog ruimte om te lachen. Ik kijk er elke week naar uit!
Previous
Next

Prijzen personal trainer aan huis in Amstelveen

YourHealth werkt met strippenkaarten. De prijs hangt af van welk pakket je wilt afnemen. Hoe meer trainingen je kiest, hoe lager de prijs. Wij bieden pakketten aan vanaf 15 trainingen. Personal training aan huis of buiten is mogelijk in Amstelveen vanaf €65 excl. btw per training van een uur. 

Het voedingsadvies kost je niets extra. Daarnaast is het mogelijk om zonder extra kosten samen met jouw partner, vriend(in) of familielid te trainen. Zo zou je dus samen met een sportmaatje de kosten kunnen delen. Ben je ondernemer? Dan kunnen de kosten eventueel aftrekbaar zijn.

LET’S DO IT Personal training is het zusje van YourHealth.
Zij specialiseert zich in personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen.
Omdat wij nauw samenwerken, zou je met een vrouwelijke personal trainer kunnen werken aan jouw persoonlijke gezondheidsdoelen.