Search
Close this search box.

Google reviews

Google reviews

What do our clients think of YourHealth?

Excellent
4.9
Based on 72 reviews
review us on
We hebben een half jaar getraind met Michael om fit de zomer in te gaan. Naast de goede begeleiding en trainingen bleek het ook nog gezellig, wie had dat gedacht. Uiteindelijk een merkbaar resultaat behaald, bedankt!
Na mijn aanmelding ben ik heel snel gebeld door Dennis. Dat was een fijn gesprek. Alles is daarna snel in gang gezet om te starten. Samen met mijn dochter trainen we bij Thomas. Thomas is aan de ene kant deskundig en aan de andere kant gezellig. Hij weet je fysiek uit te dagen maar hij houdt het in de gaten dat er balans is en dat je niet over je grenzen heen gaat. Trainen was niet mijn hobby maar ik kijk nu steeds uit naar de volgende training. Op een fijne manier word je door Thomas uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen! 💪🏼
Sinds een aantal maanden train ik samen met Marieke van Zanten. Zij is een hele deskundige en flexibele trainer die weet waar ze het over heeft. Door een blessure moest zij steeds de oefeningen aanpassen zodat de training toch effectief bleef. Daarnaast geeft ze ook veel leefstijl adviezen en motiveert ze me elke keer weer.
Wekelijks krijgen we met ons team training van Laura en Michael. Beide trainers geven op een andere manier training en dat zorgt voor een fijne afwisseling in de week. Met veel enthousiasme wordt er een training op maat samengesteld die voor iedereen goed te volgen is en waarbij het mogelijk is om op jouw eigen niveau te trainen. Het contact met Dennis de eigenaar verloopt heel goed en als er een zieke is wordt er geschakeld en een andere trainer gezocht.
Dennis is altijd stipt op tijd, varieert goed met de trainingen, heeft kennis van zaken en is erg sympathiek/ positief. Echt een aanrader!UPDATE: En nu, 3 jaar later, geldt nog steeds hetzelfde. Sterker nog; zijn team is groter geworden waardoor extra lessen makkelijk te realiseren zijn bij een van zijn teamleden. Top!
Laura is een fantastische personal trainer. Zij is betrokken, flexibel en speelt heel goed in op wat ik nodig heb. Haar aanpassingsvermogen is groot en door haar fijne persoonlijkheid en bekrachtiging haalt zij het beste in mij naar boven.
Wij trainen samen. als stel, denk ‘sportieve fanatieke man’ en ‘vrouw die traint omdat het moet’, best een uitdaging. Laura zorgt elke keer weer voor een training op maat voor ons allebei. Ze weet precies wat ze doet en verder is het ook nog supergezellig!
Wat kan je verwachten, wat moet je verwachten.. altijd een grote stap om voor een personal trainer te gaan.. niet alleen financieel maar zeker ook qua vertrouwen en gevoel.. dus wij online en een match gevonden: “ laura van Driel”Wat een topper.. aardig, gezellig, geeft je vertrouwen en ja ze laat je behoorlijk afzien.. maar dat alles wel in een gezellige setting.Nu zou ik zeggen boek allemaal Laura.. maar wil je maandag en donderdag ochtend heb je pech.. dan is Laura namelijk een paar uurtjes van ons :-))
Wij zijn erg enthousiast over de trainingen. Binnen een week konden we starten met trainer Dave. Hij daagt ons uit door allerlei verschillende oefeningen (cardio, kracht en vooral de bokstraining vinden we leuk). We voelen ons fit en sterk en zijn al aardig wat afgevallen. Fijn ook dat er zoveel tips in het werkboek staan over voeding. Ook onze buren zijn inmiddels gestart bij your health. Aanrader, hadden we eerder moeten doen. Bedankt!
Tim is een geweldige trainer. Hij traint mij nu al geruime tijd. De trainingen zijn persoonlijk, afwisselend en uitdagend. Tim coacht positief, doet wat hij zegt, is opgeruimd en altijd op tijd. Hij helpt mij mijn doelstellingen te bereiken. Een absolute aanrader.
Tim Cordus is de beste Personal Trainer die ik ken. Niet alleen bouwt hij de trainingen zorgvuldig op; ook helpt hij je met de juiste mindset te trainen. Sinds hij me traint, ben ik sterker geworden, afgevallen, en is mijn leefstijl gezonder geworden.
Wij trainen sinds november onder de inspirerende begeleiding van Marieke. Het is gezellig en zij motiveert je om nog net even dat stapje extra te doen, super! We zijn fitter en zelfs afgevallen, terwijl dat niet eens het plan was.
Hele leuke trainingen door Mike en zeker een aanrader als je wat fitter wilt worden
Door de gerichte persoonlijke training die helemaal was afgestemd op mijn vraag heb ik meerdere doelen kunnen behalen. Ik trainde met Steve. Een toptrainer die zorgde voor motivatie en een afwisselend sportschema. Een trainer met topkwaliteiten! Wij gaan nog even door met trainen en nieuwe doelen behalen!
Ik train nu vier maanden twee keer per week met personal trainer Mike Verhoeks via YourHealthPT. Ik doe al langer aan krachttraining en heb vaker periodes getraind met een PT, maar Mike steekt er absoluut met kop en schouders bovenuit. We doen een interessante mix van oefeningen (barbell, dumbbell, kettlebell, cable, lichaamsgewicht) en ik maak elke week vorderingen. Mike heeft een scherp oog voor technische uitvoering en lichaamshouding en weet dit met goede aanwijzingen en mobiliteitsoefeningen te corrigeren. Door die correcties ben ik met mijn barbell squat (die altijd achterbleef) van 65kg naar 114 kg (1 rep max) gegaan. Verder, en niet onbelangrijk, is het tussen het harde werken door ook nog een gezellige training. Ik kan Mike dus van harte aanbevelen!YourHealthPT is een prettige organisatie, en het contact met Dennis tussendoor en bij de intake was heel goed en grondig, met oog voor mijn individuele doelen en zaken als blessures en eerdere ervaring. Ik merk ook dat het aan huis (binnen en buiten) trainen voor mij heel goed werkt naast mijn fulltime baan en gezin, en vergeleken met mijn andere PT-ervaringen is de prijs-kwaliteit verhouding echt prima.
Erg blij mee! Ik vind het lastig om mezelf te motiveren en ik ben blij met mijn trainer Marieke die mij daarmee helpt! Ze is ook flexibel wat handig voor mij is aangezien ik niet altijd op het zelfde moment kan. De trainingen zijn uitdagend genoeg voor mij!
Sinds 13 maanden worden mijn vrouw en ik fit gehouden door Mv. Marieke van Zanten, een vrije medewerkster van YourHealth. Marieke verwacht volle concentratie, maar reageert altijd flexibel op onze veranderende gezondheid, want met ons tachtigers verandert dat van donderdag tot donderdag nog wel eens. Met haar opgeruimde karakter is een les dan ook nooit saai. Het uur vliegt om en wij blijven fit en vrolijk.Wij zijn haar heel dankbaar ook voor de uitstekende wijze waarop ze de oefening uitzoekt en doorvoert.Groet.
I was really happy with the service provided. I was match with a great trainer (Thessa) very quickly and the process was great. Dennis and his team was very accommodating to my particular situation and work around to make it work. Definitely recommend it.
Erg blij met de persoonlijke training!
Super blij dat ik ben gaan zoeken op internet naar een personal trainer.Werd snel terug gebelt, werd gekoppeld aan trainster Thessa, was super mach. Samen 2x in de week gaan trainen en voel me fit kan weer traplopen, geen rugpijn meer, mis het als we een keer niet trainen. We zijn op de goede weg en ga hier zeker mee verder.Kan dit iedereen aanraden. Kom in beweging.
Super professionele begeleiding en top trainer. Aanrader!
Ik zal me even voorstellenIk ben freek 54 jaar samen met mijn zoon Noa 18 jaar hebben wij een abonnement van 52 lessen genomen bij YourHealth Personal Training B.VIk sport al vanaf mijn 16e jaar maar ik leer nog elke week van van Tara en Youssef( onze PT’s ) hoe ik mijn oefeningen nog beter kan doenDoor het advies van Tara ben ik zelfs van mijn schouderblessure af waar ik al jaren mee worsteldeEen personal trainer bij YourHealth Personal Training B.V is echt een aanrader het is een extra stok achter de deur om goed gemotiveerd te blijven Noa in ik zien echt verbetering in ons spieropbouwTara en Youssef jullie zijn toppersGr freek en Noa
Top lessen!
Wij hebben op donderdagavond ( in Werkhoven ) bootcamp vanuit Your Health van Dennis. En dat bevalt enorm goed! Het is heel afwisselend en er wordt goed opgelet of je de oefening goed uitvoert. Ondanks dat het aanpoten is is het reuze gezellig met alle dames en Dennis. Dus complimenten hoe dit gedaan wordt!
Dennis is een zeer fijne trainer die goed aanvoelt wat voor training de groep wilt. De oefeningen zijn afwisselend en uitdagend.
Dennis is een top trainer! Veel ervaring en veel enthousiasme!
Voor een PT gekozen vanwege ernstige rugklachten. Ik train nu bijna een jaar wekelijks met Marieke en ben een heel eind gekomen in dat jaar. Marieke zorgt met persoonlijke begeleiding, precies op maat, dat ik nooit te ver ga maar wel stappen zet om verder te komen en soms een stap terug zet als dat nodig is. Daardoor ben ik veel sterker geworden en is het vertrouwen in mijn lijf weer terug.
Sinds november ben ik aan het trainen met Mike Verhoeks. Ik ben met Mike in contact gekomen door YourHealth. Omdat ik een sporttest moet afleggen, was ik op zoek naar een zetje in de rug. Mike is een ervaren trainer die elke week voor mijn deur staat met een nieuwe uitdaging! Daarnaast word ik echt uitgedaagd om mijn grenzen te verleggen. Ik zet hierdoor net dat stapje extra, wat ik anders niet gedaan zou hebben.Naast de leuke training word er meegedacht over voeding en oefeningen die ik zelf kan doen. Mike heeft een positieve instelling waardoor je ook trots bent op de kleine overwinningen! Er worden reële doelen gesteld waardoor het leuk blijft. Ik kan iedereen deze vorm van trainen aanraden. Het is een effectieve en leuk manier van trainen.
Samen met Dennis en mijn compagnon train ik al enkele jaren 2 dagen per week. De trainingen zijn altijd anders. Altijd afgestemd op onze behoeftes. Daarnaast zorgt Dennis er voor dat je elke keer tot de limiet gaat. Stiekem is het einde van de training leuker dan de training zelf, want dan heb je het weer overleefd. Wat erg leuk is, is dat Dennis gebruik maakt van de omgeving. Trappen, heuvels, betonblokken, etc. Dat is het mooie van buiten sporten!
Dennis is al jaren mijn personal trainer en coach. Zijn bodemloze positiviteit maakt iedere training een plezier. Ik waardeer zijn vakkennis, zijn oplettendheid, zijn consistente aanpak, zijn humor, de glimlach waarmee hij binnen komt, het vertrouwen dat hij je vervolgens geeft en zijn talent om je met een dosis zelfvertrouwen achter te laten. Dennis is iemand die je graag weer ziet!
Duo PT door Dani. Helemaal top en past je training aan waar nodig is. Houdt goed rekening met blessures en doelen. Hele toegankelijke trainer 👍🏼
Zeer prettige en professionele begeleiding!
Al bijna 4 jaar train ik elke week met Dennis van YourHealth personal training. Als het weer het toelaat, altijd lekker in de buitenlucht. Ik ervaar zijn manier van trainen niet alleen als een uitdagende workout met gevarieerde oefeningen op maat, maar ook als een inner workout!Zijn persoonlijke, positieve en integere aanpak, waarin hij je aanmoedigt het beste uit jezelf te halen binnen jouw grenzen, zorgt ervoor dat ik me zowel fysiek als mentaal sterk en gezond voel!
In 2020 begonnen met PT. Ik was op zoek naar een vrouwelijke PT en iemand die persoonlijke aandacht had voor mijn wensen. Via google terecht gekomen bij YourHealth en een jaar met veel plezier, elke week vanuit huis kunnen trainen. Ik wou dat ik het eerder had gedaan! Trainer Jikke was iedere week de stok achter de deur en heeft me zowel fysiek als mentaal uitgedaagd zonder te demotiveren. Leuke en ook gezellige trainingen waar je energie van krijgt! Ik heb nu veel handvaten om zelf thuis aan de slag te gaan en…heb nu een goede routine in kunnen bouwen. Dus dank jullie wel!
Great service with a lot of care and flexibility.Top trainers! Special recommendation for Tabitha. She’ll push you to the max and you’ll only feel better after your workout!
YourHealth Personal (boxing) training has brought me back my physical fitness, mental resilience and joy and fun while doing it. The whole experience with YourHealth PT is THE best customer journey I've experienced!It started with the personal contact and engagement from Dennis, the owner, when I was looking to get back in shape, after the pandemic. He's advise was very helpful and he assigned me to the most epic boxing coach, Sander, that anyone can have. Honestly, I can't imagine wanting to train with anybody else!Throughout my current boxing training trajectory, Dennis and Sander are the most awesome partners and they help me to keep my motivation and improve my nutrition and general health.As a leadership- and organisational coach myself, I totally appreciate the support, encouragement and learning that I'm getting from both these awesome people! I can totally recommend YourHealth Personal Training to anyone who' s serious about working on their fitness and overall well being. Best present you can give yourself!Francesca Nardocci
Jikke is super spontaan en aardig en laat je op je gemak voelen. Ze heeft mij, als totale leek, enorm veel geleerd over hoe ik mijn lichaam moet gebruiken en positioneren bij oefeningen waardoor ik geen rugpijn meer heb na het sporten zoals vroeger. En het is vooral gewoon hartstikke gezellig om met haar te sporten. Aanrader dus 😊
In de basis erg fijn contact gehad met Dennis die alles goed uitlegde. We werden gekoppeld aan Sieneke die onvermoeibaar 2x per week aan de deur staat om ons te trainen. Fijn hoe ze inhaakt op wat er gebeurd (soms trainen de kinderen ineens mee, de andere keer is het toch wel heel warm en gaan we gewoon over tot een training in het zwembad!). We zijn gestart vanuit rugproblemen en conditie opbouw vs afvallen. Na een aantal weken begin je echt het verschil te merken. Ook ontvangen we allerlei voedingstips en voorbeeld gerechten. Ondanks dat sporten wellicht nooit de favoriete hobby gaat worden ben ik erg blij met zo’n fijne “stok achter de deur”!
Na 2 zwangerschappen was ik op een dieptepunt in fitheid en op een hoogtepunt in gewicht! Samen met Dennis ben ik wekelijks aan de slag gegaan om fit te worden met trainingen in de tuin. De training is elke week anders en tussen de trainingen door kreeg ik schema’s om zelf oefeningen te doen maar ook tips qua voeding. Een jaar verder ben ik weer fit, en ook de kilo’s zijn eraf gevlogen 💪🏻 Aanrader dus!
Altijd had ik wel een excuus om niet te sporten. Nu niet meer want Jikke staat gewoon twee keer per week voor de deur. Jikke weet mij iedere keer weer uit te dagen om het beste uit mijzelf te halen. Super trainingen en heel professioneel. Het beste kado wat ik mijzelf ooit heb gegeven!
Met Dennis trainen heeft me door de lockdown heen geholpen. Ben fitter, minder gestresst en voel me krachtiger. Voor iedereen die een kleine stok achter de deur nodig heeft om te trainen. Hij komt bij je langs dus geen excuus meer om niet t niet te doen. Iedere week weer een andere training en een hoop plezier. 5 sterren aanrader!
Top training, elke week weer. Telkens anders, altijd een uitdaging. Goede begeleiding. Vol energie er tegen aan. Echt aanrader. Geen excuus dat je geen tijd hebt om te sporten. Luxe gewoon aan huis. Weer of geen weer.Persoonlijke aandacht en een training op maat.
Zeer tevreden over de Personaltraining!! Afwisselende training met daarbij goede en heldere instructie en coaching! Kortom: aanrader!!
Dennis regelt snel en professioneel alle zaken zodat je snel aan de slag kan met de trainingen. Trainster Karin brengt vol enthousiasme diverse trainingen met zich mee. Zo is het elke week weer een verassing wat je mag gaan doen. Verder helpt ze je, afhankelijk van je wens, de grenzen op te zoeken of juist te bewaken. Tussen het fanatiek sporten door is er ook nog ruimte om te lachen. Ik kijk er elke week naar uit!
YourHealth PT is een zeer discreet en professioneel bedrijf. Er wordt goed geluisterd naar wat de deelnemer nodig heeft en de trainingen zijn uitdagen en afwisselend. Een aanrader voor iedereen die een echt professionele training zoekt voor alle niveau's.
js_loader
error: Deze content is beveiligd!