Charlotte Hageman

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter

Corona maatregelen YourHealth Personal training

Update: 12-01-2021
Maatregelen coronavirus. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je je nu afvraagt of de personal training nog steeds door kan gaan. Het antwoord hierop is “ja, dat kan nog steeds”. Naar aanleiding van de toespraak van Minister Mark Rutte op maandag 14 December, gelden er nieuwe maatregelen. 14 December hebben we overleg gehad met het RIVM over welke maatregelen er voor YourHealth gelden van 14 December tot en met 9 Februari 2021. Lees verder →

Welke maatregelen neemt YourHealth personal training om verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan?

 • De één op één training buiten mag nog steeds doorgaan.
 • Duo training is buiten ook nog steeds mogelijk, met dus 2 personen, excl. trainer. Uiteraard net als de één op één training, op 1,5 meter afstand. Zo kan er bijvoorbeeld aan huis in de tuin getraind worden, op het balkon, in een stuk natuur, op een sport- of grasveldje. 
 • Klanten trainen zonder materialen of anders met eigen materialen of die van de trainer. In het laatste geval zorgt de trainer ervoor dat de materialen gereinigd worden voor en na iedere training. 
 • Indien gewenst kan er gebruik gemaakt worden van plastic handschoentjes of mondkapje.
 • Voor en na iedere training wast of desinfecteert de trainer zorgvuldig zijn of haar handen.
 • Er wordt gehoest of geniest in de binnenkant van de elleboog.
 • Heeft de trainer, de klant of een gezinslid gezondheidsklachten? Dan gaat de training niet door. Heeft de klant last van lichte gezondheidsklachten? Dan kan de training in overleg online gegeven worden.
 • De meting op de Tanita weegschaal kan binnenshuis gewoon uitgevoerd worden, want de trainer mag bij de klant op bezoek komen. De gegevens kunnen achteraf nagelezen worden op de weegschaal. Ook de weegschaal wordt na gebruik goed gereinigd. De buikomvang meet de klant zelf op of anders door haar partner. Bij het opmeten van de bloeddruk wordt de band door de klant zelf omgedaan. en is dus op die manier nog steeds mogelijk. 
 • Personal Boxing is een contactsport en mag dus niet meer. Wel kan er buiten gebokst worden waarbij gebruik gemaakt wordt van een stootkussen, die om bijv. een boom of paal gebonden kan worden. Op die manier kan er toch op gepaste afstand gebokst worden. 
 • De bootcamps zijn tijdelijk niet meer mogelijk, aangezien deze uit grotere groepen bestaan.
 • Ons team houdt vanzelfsprekend het nieuws nauwlettend in de gaten, zodat iedereen goed op de hoogte blijft van de te nemen maatregelen rondom het coronavirus.
 • YourHealth blijft met onze klanten en trainers in gesprek. Mocht de personal training niet goed voelen voor de klant of trainer, dan is hier begrip voor. De gezondheid van onze klanten en collega’s staan immers altijd voorop. Zo kan de personal training tijdelijk op hold gezet worden, het kost de klant dan ook geen trainingen (mits hij of zij 24 uur van tevoren zich afmeldt). Onze strippenkaarten zijn namelijk voor onbepaalde tijd geldig. Ook kunnen de personal trainingen online gegeven worden, zodat de ontwikkeling niet stil komt te staan.
YourHealth; “Wat een goed nieuws dat we desondanks alle te nemen corona maatregelen lekker in de buitenlucht door kunnen blijven trainen met onze klanten; één op één of één op twee!  De trainer wordt namelijk niet meegerekend. Onze klanten zijn blij en opgelucht dat ze onder begeleiding kunnen blijven werken aan een gezond en fit lichaam. YES, we gaan door!”
 

Wacht ...

Er is meer van dit

error: Deze content is beveiligd!