Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter

Corona maatregelen YourHealth Personal training

Update: 13-10-2020
Maatregelen coronavirus. Vanavond is er weer een persconferentie geweest. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je je nu afvraagt of de personal training aan huis en buiten nog steeds door kan gaan. Het antwoord hierop is “ja, dat kan nog steeds”.

Het hele jaar door zijn onze trainingen doorgegaan (met gepaste maatregelen uiteraard). YourHealth is namelijk geen sportschool, noch fitnessclub. Zo wordt de Personal training aan huis verzorgt of in de buitenlucht. De trainers hielden zich strikt aan de te nemen maatregelen. In dat opzichte is personal training aan huis een stuk hygiënischer dan bijvoorbeeld sporten op een sportschool. De gezondheid van onze klanten en trainers staat altijd voorop. Lees hier welke hygiënische maatregelen wij nemen om verspreiding van het virus te voorkomen. 

Welke corona maatregelen neemt een YourHealth personal trainer?

 • Onze trainers houden minimaal 1,5 meter afstand tot de klant.
 • De Personal training vindt zoveel mogelijk plaats in de buitenlucht.
 • Klanten trainen zonder materialen of anders met eigen materialen.
 • Wilt de klant toch trainen met de sportattributen van de trainer? Dan worden deze na iedere training schoongemaakt.
 • De trainer draagt zo nodig plastic handschoenen.
 • Voor en na iedere training wast of desinfecteert de trainer zorgvuldig zijn of haar handen. 
 • Wordt er binnen getraind? Dan wordt er rekening gehouden met een goede ventilatie.
 • Er wordt gehoest of geniest in de binnenkant van de elleboog.
 • Heeft de trainer, de klant of een gezinslid gezondheidsklachten? Dan gaat de training niet door. Heeft de klant last van lichte verkoudheidsklachten? Dan kan de training in overleg online gegeven worden.
 • Het wegen op de weegschaal is mogelijk omdat resultaten achteraf afgelezen kunnen worden. De buikomvang kan de klant zelf opmeten of anders door zijn of haar partner. Hetzelfde geldt voor het opmeten van de bloeddruk.
 • Personal Boxing raden wij af, tenzij er gebruik gemaakt wordt van een stootkussen die om bijv. een boom of paal gebonden kan worden. Op die manier kan er op gepaste afstand gebokst worden.
 • Small group training is mogelijk tot max 4 personen. Bestaat er groep uit 5 personen? Dan zou hierin gerouleerd kunnen worden (de ene week blijft de een thuis, een ander de week erop, etc.)
 • De bootcamps zijn niet meer mogelijk, aangezien deze uit grotere groepen bestaan.
 • Ons team houdt vanzelfsprekend het nieuws nauwlettend in de gaten, zodat iedereen goed op de hoogte blijft van de te nemen maatregelen rondom het coronavirus.
 • YourHealth blijft met onze klanten en trainers in gesprek. Mocht de personal training niet goed voelen voor de klant of trainer, dan is hier begrip voor. Alles gaat in overleg. De gezondheid van onze klanten en collega’s staan immers altijd voorop.

Is een sportschool niks voor jou?

De afgelopen maanden hebben onze klanten vooral veel buiten getraind. En dat beviel en bevalt hen goed. Trainen in de buitenlucht biedt dan ook vele gezondheidsvoordelen. Zo is het een stuk hygiënischer, je krijgt meer zuurstof binnen en veel mensen maken door de Personal outdoor training hun hoofd makkelijker leeg.

Ook al zijn inmiddels de sportscholen weer open, veel mensen voelen zich er niet meer zo op hun gemak en kiezen voor een personal trainer aan huis. Wil jij ook graag coronaproof trainen, onder professionele begeleiding van een personal trainer? Misschien met als doel afvallen, je conditie verbeteren of sterker en strakker worden? Ons team bestaat inmiddels uit meer dan 60 kundige en ervaren personal trainers en is actief door bijna heel Nederland. Wij helpen je bij het behalen van jouw persoonlijke doelen en zijn jouw stok achter de deur!

Wacht ...

Er is meer van dit

Coaching
Coaching Bij YourHealth gaat het niet alleen om training. Juist het stukje coaching is onmisbaar wanneer je wilt werken aan het verbeteren van je fysieke…
Voordelen personal trainer
GRATIS proefles
GRATIS proefles Wij kunnen ons voorstellen dat wanneer je Personal training serieus overweegt, dat je eerst graag een training wilt ervaren. Het is fijn te…
Bewegen is gezond
Bewegen is gezond
Bewegen is gezond Het menselijk lichaam is niet gemaakt om te zitten, maar om te bewegen. Vroeger werd er genoeg bewogen, denk aan de tijd…