Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter

Corona maatregelen YourHealth Personal training

Update: 18-12-2021
Maatregelen coronavirus. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je je nu afvraagt of de personal training nog steeds door kan gaan. Het antwoord hierop is “ja, dat kan nog steeds”. Naar aanleiding van de toespraak van Minister Mark Rutte op zaterdag 18 December, gelden er nieuwe maatregelen. 18 December hebben we overleg gehad met de Rijksoverheid over welke maatregelen er voor YourHealth gelden. Lees verder →

 

Welke maatregelen neemt YourHealth personal training om verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan?

Contact met Rijksoverheid

Uiteraard houdt YourHealth het nieuws omtrent COVID-19 nauwlettend in de gaten. Zodra er een nieuwe persconferentie komt, nemen wij contact op met de Rijksoverheid zodat we eventuele aanpassingen door kunnen voeren in ons beleid. Wij zullen de nodige maatregelen treffen om zowel de gezondheid van onze klanten en trainsters te kunnen blijven waarborgen.

YourHealth blijft altijd met haar klanten en trainers in gesprek. Mocht er tijdelijk niet getraind willen worden n.a.v. een toename van besmettingen, dan is dat bespreekbaar. Onze strippenkaarten zijn voor onbepaalde tijd geldig. Zou van de Rijksoverheid op een gegeven moment de Personal training, Duo training, Small group training, Bedrijfsfitness of bootcamps niet meer gegeven mogen worden, weet dat je in zo’n situatie de trainingen/strippen bij YourHealth niet kwijtraakt.

Waarom is het deze winter belangrijk om te sporten?

Voordelen sporten
 • Verbeterde weerstand, versterken van je immuunsysteem
 • Gezonder gewicht
 • Meer energie
 • Verbetering coördinatie, kracht en snelheid
 • Betere concentratie en geheugen
 • Sterkere botten
 • Verbetering nachtrust
 • Vermindering stress
 • Voorkomen van overgewicht
 • Voorkomen van chronische aandoeningen (zoals Diabetes, verhoogd cholesterol, hart- en vaatziekten)
 • Sterkere mindset
 • Minder angstgevoelens
 • Voorkomen van depressie

De COVID-19-maatregelen stellen onze fysieke en mentale gezondheid erg op de proef. Maar gelukkig kunnen we onszelf wapenen en beschermen door actief te blijven. Wil ook jij graag werken aan je gezondheid en vitaliteit door te gaan sporten? Maar kun je hierbij wel een boost, een stok achter de deur en begeleiding gebruiken? Ons team bestaat uit meer dan 100 Personal trainsters. Wij verzorgen Personal training op locatie, door bijna heel Nederland.

Wil je samen met een sportmaatje trainen? Bij ons kan hij of zij GRATIS meetrainen! Handig wanneer je samen met je partner wilt trainen, of wanneer je de kosten wilt delen met een vriend(in). Neem contact met ons op voor meer informatie, of plan een GRATIS proefles + intake in bij serieuze interesse. Wij helpen je graag verder. 

Wacht ...

Er is meer van dit

YourHealth bij Omroep Gelderland

Gezonder eten en meer bewegen. Goede voornemens kennen we allemaal, maar niet iedereen houdt het lang vol. Bastiaan Janssen uit Wageningen lukt dat wel. Hij viel in de afgelopen drie jaar ruim dertig kilo af, door zichzelf dagelijks in het zweet te werken. Zijn geheim? Als stok achter de deur bouwde hij in zijn IT-Opleidingen bedrijf in Velp een eigen gym voor hem en zijn personeel.

Lees verder »

YourHealth op sante.nl

Een gezonde leefstijl wordt steeds belangrijker in onze samenleving. We letten op onze voeding en checken dagelijks onze stappenteller. In plaats van het maandelijks ‘sponsoren’ van de lokale sportschool, ruimen we om 17.00 uur onze werkplekken op en vertrekken we naar de sportschool. We werken zo’n drie keer per week ons schema af. Maar na een tijdje zien we de resultaten niet meer en raken we verveeld.

Lees verder »
error: Deze content is beveiligd!