Personal training Rotterdam bij ASICS store!

Ben je op zoek naar personal training in Rotterdam centrum? YourHealth verzorgt nu ook in de ASICS store in Rotterdam personal training! Je traint onder professionele begeleiding in een moderne afgesloten sportruimte. Ongestoord en doelgericht werk je samen met je personal trainer aan het behalen van jouw persoonlijke trainingsdoelen of gezondheidsdoelen. Ideaal als je in het centrum woont, werkt, of vaak in de buurt bent!

Wat kun je van ons verwachten?

Welke doelen kunnen we samen bereiken?

Voedingsadvies

Richtlijnen gezonde voeding en praktische tips!

Van onze voedingsconsulent Charlotte Hageman krijg je een voedingsadvies waar je meteen mee aan de slag kunt. In het voedingsadvies staan richtlijnen voor een gezond voedingspatroon en vooral veel praktische tips en tools. Denk aan een keuzelijst van wat je zoal kunt kiezen als ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Maar je ontvangt ook een boodschappenlijst, recepten, tips voor als je uit eten gaat en hulpmiddelen voor het inplannen en voorbereiden van je maaltijden. Je kunt er meteen mee aan de slag!  

Werkwijze

Ben je geïnteresseerd? Graag bieden wij jou een GRATIS intakegesprek met de trainer aan. YourHealth besteedt veel aandacht aan een goede match tussen de klant en de trainer. Tijdens de intake maak je kennis met de trainer en wordt er gekeken naar wat je wilt bereiken, wat je hiervoor nodig hebt en wat op dit moment haalbaar voor je is. Hiernaast kunnen jouw biometrische gegevens gemeten worden met behulp van een Tanita weegschaal. Deze weegschaal meet niet alleen gewicht, maar ook spiermassa, vetpercentage, visceraal vet, vochtgehalte en metabolische leeftijd.

Heb je een klik met de trainer en sluit onze visie aan op jouw doelen en wensen? Dan plannen we de eerste training in. Vaak kun je dezelfde al starten!

Wat kost een YourHealth personal trainer in de Asics store in Rotterdam?

Prijzen

YourHealth werkt met een strippenkaart van 12 trainingen:
Workout van 30 min € 40,- per training
Workout van 60 min € 70,- per training

De prijzen zijn excl. 9% btw. De kosten van deze YourHealth activiteit kunnen eventueel fiscaal aftrekbaar zijn voor ondernemers.

ASICS Rotterdam 
Lijnbaan 77
3012 EM  Rotterdam
06-212 64 241

error: Deze content is beveiligd!